Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی تحسری، مدیر کارخانه آتیلا ارتودپد، گفت: مافیایی در وزارت بهداشت رخنه کرده است که هیچکس یارای مقابله با آنها را ندارد اما اکنون که نظام اسلامی تصمیم به ریشه کنی مفاسد گرفته و آیت الله رئیسی را مسئول اجرا قرار داده ­اند و تک تک مفسدین دارند محاکمه می­ شوند از حاکمیت اسلامی انتظار می رود تا به وزارت بهداشت هم ورود کنند و با قدرت، این فاسدین را از چرخه خارج نماید تا شاهد شکوفایی اقتصاد و جان گرفتن بخش خصوصی شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  کُردتودی، جلسه ستاد پیگیری سیاست­های کلی اقتصاد مقاومتی کردستان به منظور بررسی درخواست کارخانه آتیلا اورتوپد با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان، رئیس اتاق بازرگانی رسنندج، رئیس خانه صنعت و معدن کردستان و مدیران این واحد تولیدی در سالن جلسات دادگستری برگزار شد.

این نشست تفاوت­های جالبی با نشست­های قبل داشت و سرمایه­ گذار دعوت شده در لابه لای سخنانش که بیشتر شبیه گلایه و آه و ناله بود  واقعیاتی بیان کرد که در مواردی اشک شنونده را درمی­آورد و علت بر زبان راندن همه درددل­ها و صراحت لهجه او این بود که در این جلسه احساس اطمینان و امیدواری بیشتری داشت و مطمئن بود که تصمیمی قاطع برای حل مشکلاتش گرفته می­شد زیرا همه با دقت کامل به سخنرانی طولانی وی گوش دادند.

رئیس ستاد پیگیری سیاست­های کلی اقتصاد مقاومتی کردستان با اشاره به رویکرد این نهاد گفت: حمایت این ستاد از واحدهای مشکل دار حمایت از شخص خاصی نیست بلکه حمایت از روند توسعه، اشتغال و بیت المال است و ما بر این باوریم که افرادی که تسهلات، زمین و سایر مشوق­ها را گرفته­اند یا باید واحد را ایجاد کنند و یا امکانات اخذ شده را برگردانند.

دکتر رضا اعظمی افزود: افرادی که به جای فعالیت در حوزه دلالی و رانت عرصه تولید و اشتغال را برگزیده و دارند با تمام مشکلات موجود تولید می­ کنند باید از سوی جامعه و لایه ­های حاکمیتی مورد حمایت قرار گیرند.

وی تصریح کرد: کارخانه آتیلا اورتودپد بدون اینکه تسهیلات بانکی بگیرد وارد عرصه تولید قطعات پزشکی که نیاز مبرم کشور است شده و بر اساس تحقیقات انجام شده برند معتبری در دنیاست که امروزه به سبب بروز برخی مشکلات تعطیل شده است که اگر روز اول نسبت به حل آنها اقدام می­شد این اتفاق نمی ­افتاد.

در ادامه این جلسه علی تحسری مدیر کارخانه مذکور به ذکر دلایل تعطیلی و درخواست­های خود از ستاد پیگیری سیاست­های کلی اقتصاد مقاومتی پرداخت و گفت: من تمام عمرم را در حوزه قطعات پزشکی صرف کرده­ام و در این حوزه دارای اعتبار ویژه­ای هستم، حس وطن دوستی من را وادار کرد که به هر طریق ممکن این صنعت را به ایران بیاورم بر این اساس وارد برنامه ریزی برای مهندسی معکوس قطعات شده و توانستم این صنعت را به ایران بیاورم که این امر سبب شد تا انحصار دولت آمریکا در این تولید این کالا شکسته شده و من را ممنوع الورود کرد اما تمام این امتیازات بیگانه فدای یک وجب خاک وطن.

وی افزود: این کارخانه را با  سرمایه شخصی در سنندج تاسیس کردم، هدف ما از احداث کارخانه تولید تمام قطعات پزشکی، ایجاد اشتغال و شکستن انحصار کمی و کیفی آمریکا بود که می ­توانست تاثیرات عمیقی بر روند رشد علمی، تکنولوژی درمان و صادرات کالای پزشکی به دنیا منجر شود که بزرگترین کمک به کاهش آسیب اقتصاد ایران در برابر توطئه ­های دشمنان بود.

تحسری تصریح کرد: در ابتدای کار مسئولین استان به ویژه استاندار وقت دکتر اسدالله رازانی واقعا حمایت کردند و کار با سرعت کافی در حال پیشرفت بود و کار به جایی رسید که در نمایشگاه بین المللی شرکت نموده و در بازدید مقام معظم رهبری مورد تفقد و راهنمایی معظم له قرار گرفتیم که خوش ترین خاطره ما در این دوران کاری بوده و عکس­هایش را با افتخار بر در و دیوار کارخانه نصب کرده­ایم، اما بعد از این دوران طلایی به ناگاه پایان یافت و ما با مشکلاتی از قبیل سخت گیری­های اداری، عدم خرید کالا توسط وزارت بهداشت، عدم پرداخت هزینه قطعاتی که از روی ناچاری از ما می­خریدند شدیم و کار با موانع جدی و سخت مواجه شد. به این دلیل باید گفت کردستان برای زندگی امنیت دارد اما برای تولید کاملا ناامن است.

وی اظهار کرد: ما با وزرا.، رئیسان جمهور، معاونان اول رئیسان جمهور، نمایندگان مجلس، استانداران قبلی و فعلی کردستان  و برخی دیگر از مقامات کشوری دیدار نموده و درخواست رسیدگی دادیم و همه قول پیگیری و حل مشکل دادند کار به جایی رسید که 87 نفر از نمایندگان مجلس  نامه­ای در حمایت از ما امضاء نموده و تحویل وزارت بهداشت دادند که در این زمان متوجه شدیم که مافیایی بزرگ در حوزه تامین قطعات پزشکی کشور شکل گرفته است.

تحسری خاطر نشان کرد: به کرات این را منعکس کردیم اما قدرت این مافیا در وزارتخانه تا حدی است که هیچکس یارای مقابله با آنها را ندارد اما اکنون که نظام اسلامی تصمیم به ریشه کنی مفاسد گرفته و آیت الله رئیسی را مسئول اجرا قرار داده ­اند و تک تک دارند محاکمه می­ شوند از حاکمیت اسلامی درخواست دارم تا وارد این عرصه نیز شده و با قدرت و بی رحمانه این فاسدین را از چرخه خارج نماید تا شاهد شکوفایی اقتصاد و جان گرفتن بخش خصوصی شویم.

این فعال اقتصادی افزود: یکی دیگر از درخواست­های ما در این جلسه این است که برخی از بیمارستانهای دولتی به ناچار برخی قطعات را از ما خریده اما حاضر به پرداخت پول آن نیستند به طوری که اکنون 17 میلیارد تومان طلب از دولت داریم که عدم پرداخت آن باعث تعطیلی کارخانه و. بیکار شدن 70 نفر نیروی کار و از همه دردآورتر ایجاد اخلال در تولید قطعات پزشکی مورد نیاز کشور می­شود که تاوان نهایی آن بر دست بیماران تحمیل می­ گردد.

وی افزود: مطالبه دیگر ما این است که از کارخانه خرید کنند و حاضریم ثابت کنیم که قطعات وارد شده  و تولیدات کارخانه آتیلا اورتوپد علاوه بر اینکه از نظر کیفی دست کمی از مشابه خارجی ندارد بلکه از آن بهتر، ارزان تر و قابل دسترس تر هم می­باشد واقعا جای نگرانی و فریاد دارد که بگویم قطعات به ارزش 4 میلیون دلار ارز 4200 تومانی از نوع با کیفیت ترین را وارد کرده ­ایم اما مجموعه درمانی وزارت بهداشت حاضر به خرید آن نیستند.

 وی در ادامه اذعان کرد:  شاید عده ­ای بگویند ما باید برای خرید مناقصه برگزار کنیم که ما مخالف این امر نیستیم اما شرایط مناقصه را طوری تعریف کنید که افراد ناسالم نتوانند با روشهای خاص برنده شوند زیرا داریم قطعاتی که ساخت هند و چین بوده و از نظر کیفی در سطح حداقل قرار دارند اما آرم شرکت­های معتبر را بر آن نصب نموده ­اند و با قیمت پایین تر از نوع با کیفیت به فروش می ­رسانند که اگر میزان کیفیت را بسنجید متوجه می­ شوید که با قیمت گزافی برای بیمار تمام می ­شود چون بعد از مدتی باید دوباره تحت عمل قرار گرفته و قطعات را خریداری نماید.

وی در ادامه اظهار کرد: ما می­ گوئیم که اگر قطعات تولید داخل را نمی­خرید حداقل قطعات وارداتی توسط شرکت با دلار دولتی را بخرید تا بیش از این در انبارهای شرکت نماند.

تحسری گفت: بله راست است که کردستان امن ترین استان کشور می ­باشد اما همه این را بدانید کردستان برای سرمایه­ گذاری و تولید امنیت ندارد.

در ادامه این جلسه رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج با تاکید بر ضرورت تغییر بسیاری از قوانین و نگرش­ها گفت: چنین واحدهایی برای مملکت مهم است زیرا در نوع خود منحصر به فرد هستند و نباید اجازه داد که آسیب ببینند.

سید کمال حسینی افزود: همه مسئولان باید کمک کنند تا این واحد تولیدی از مشکلات رهایی یابد تا هم بیکاران به سر کارهایشان برگردند و هم کمکی به تحقق منویات مقام معظم رهبری در اقتصاد مقاومتی باشد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: اقتصاد مقاومتی وزارت بهداشت قطعات پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۶۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!

به گزارش قدس آنلاین، روزنامه وال‌استریت‌ژورنال نوشته است که شرکت هواپیماسازی بوئینگ به دلیل فقدان یکی از قطعات اصلی هواپیمای پهن‌پیکر «۷۸۷ دریم‌لاینر» که با همکاری مشترک یک شرکت آمریکا و یک شرکت روسی ساخته می‌شود، قادر به تولید این مدل هواپیما نیست و به دردسر افتاده است.

وال‌استریت‌ژورنال نوشت: مبدل حرارتی که در سیسم کنترل محیطی هواپیما استفاده شده و دمای قطعات الکترونیکی آن را تنظیم می‌کند، پیش‌تر با همکاری مشترک شرکت آمریکایی «کالینز اروسپیس» و شرکت «اچ‌اس-نائوکا» مستقر در مسکو ساخته می‌شود.

با این حال، این همکاری مشترک مارس ۲۰۲۲ و اندکی پس از آغاز جنگ روسیه و اوکراین، به عنوان بخشی از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه، متوقف و خط تولید قطعات تنظیم دما به کارخانه جدید «کالینز اروسپیس» واقع در آمریکا و انگلیس منتقل شد. آنها در ابتدا موفق به تامین تقاضای بوئینگ بودند اما حالا با کمبود این قطعه روبه‌رو شده‌اند زیرا بوئینگ تصمیم به افزایش تولید «دریم‌لاینر» گرفته است.

دِیو کالهون، مدیر اجرایی ارشد بوئینگ در ماه آوریل گفته بود: «وقتی حمله اتفاق افتاد، خط تولید منتقل شده اما ظرفیت تولید با تقاضای ما همخوانی ندارد.

بوئینگ هفته گذشته به سرمایه‌گذاران اعلام کرد که به دلیل فقدان مبدل حرارتی و همچنین صندلی کابین، قادر به تولید کافی دریم‌لاینز نیست. تولید ماهانه بوئینگ ۷۳۷ مکس نیز به دلیل مشکلات این شرکت در رفع نواقص فنی(جدا شدن دریچه روی بال یک فروند هواپیمای خطوط هوایی آلاسکا در ماه ژانویه) تک‌رقمی شده است. این مدل سابقه طولانی در حادثه‌آفرینی دارد به طوری‌که حوادث رخ‌داده برای این مدل ناشی از نقص فنی، در سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ به مرگ بیش از ۳۴۰ نفر منجر شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • دست‌یابی به دانش فنی ساخت پلیمرهای نسوز در پژوهشگاه مواد و انرژی
  • (ویدیو) کارخانه مشهور چگونه صدها تن «ژامبون» تولید می‌کند؟
  • کارخانه‌ای به وسعت یک جهان
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • نخستین پلتفرم هیبریدی الکتریکی در جهان توسط چری ساخته شد
  • خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور
  • مایه دلگرمی آرسنال؛ رکورد بی نظیر بوکایو ساکا در پنج لیگ معتبر اروپایی‌
  • پیش‌بینی جالب یک فعال بازار درباره قیمت طلا در هفته آینده
  • پیش‌بینی یک فعال بازار: طلا در هفته آینده به این قیمت می‌رسد
  • رونمایی از برند جام جهانی فوتبال ساحلی 2025 سیشل