Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهشی و اجرایی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی گفت: برنامه ما برای سال ۱۴۰۰ پذیرش یک دانشجو در رشته پژوهش محور با هدف کار بر روی پروژه‌های پژوهش محور است که در سال‌های آینده این ظرفیت قابل افزایش است.

بهمن فرهادی بانسوله، معاون پژوهشی و اجرایی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: کرمانشاه یکی از استان‌های حاصلخیز از نظر کشاورزی است و علیرغم اینکه از نظر بارش و منابع آبی در وضعیت نسبتا مناسبی قرار دارد، اما مقدار سطح زیر کشت اراضی آبی و میزان تولیدات کشاورزی آن در حد انتظار نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرهادی بانسوله یادآور شد: از اهداف گروه‌های مهندسی آب، افزایش بهره وری مصرف آب در بخش کشاورزی به عنوان مصرف کننده عمده منابع آب در کشور و استان است.
عضو هیات علمی گروه مهندسی آب دانشگاه رازی بیان کرد: گروه مهندسی آب دانشگاه رازی در سال‌های گذشته اقدام به پذیرش دانشجو در گرایش‌های مختلف از جمله آبیاری و زهکشی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا کرده است.
وی تصریح کرد: دانشجویان مقطع دکتری در شیوه رایج آموزشی-پژوهشی، سه تا چهار ترم اولیه خود را صرف شرکت در کلاس‌های آموزشی و آزمون جامع می‌کنند و عملا از ترم چهارم و پنجم به نوشتن پروپوزال و اجرای طرح تحقیقاتی مربوط به رساله دکترای خود می‌پردازند، این دانشجویان تنها حدود دو سال برای اجرا و تهیه رساله خود فرصت دارند که برای انجام طرح‌های اساسی در رشته‌های کشاورزی و آبیاری زمانی بسیار اندک است.
معاون پژوهشی و اجرایی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی ضمن اشاره به مدت زمان چهار ساله دوره‌های پژوهش محور دانشجو، خاطرنشان کرد: در این دوره‌ها دانشجو از همان ابتدا و برای کار بر روی یک پروژه تحقیقاتی مشخص انتخاب می‌شود که طی این مدت می‌تواند طرح تحقیقاتی جامع و هدفمندی را به انجام برساند. دانشجویان در دوره‌های پژوهش محور چند واحد درسی محدود مرتبط با موضوع رساله دکترای خود می‌گذرانند و از همان ابتدای دوره تحصیلی، کار بر روی پروپوزال و نیز رساله را آغاز می‌کنند.
وی با اشاره به راه اندازی این رشته برای اولین در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، عنوان کرد: برنامه ما برای سال ۱۴۰۰ پذیرش یک دانشجو در رشته پژوهش محور با هدف کار بر روی پروژه‌های پژوهش محور است که در سال‌های آینده این ظرفیت قابل افزایش است. راه‌اندازی رشته‌های پژوهش محور برای تامین و پاسخ به نیاز‌های استانی می‌تواند گامی بلند در راستای اجرای پروژه‌های تقاضا محور استان باشد.
معاون پژوهشی و اجرایی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی یادآور شد: این شیوه پذیرش دانشجویان دکترا در کشور‌های اروپایی رایج است که دارای بازار کاری قابل قبول است و سبب اشتغال زایی دانشجویان فارغ التحصیل می‌شود که دانشگاه رازی نیز می‌تواند برای سایر گروه‌ها از جمله رشته‌های کشاورزی در این راستا اقدام به اخذ مجوز کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه رازی کرمانشاه رشته های دانشگاه رازی پذیرش دانشجو پژوهش محور کار بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۶۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ دکتر محمدتقی آشوبی گفت: با تلاش‎ها و پیگیری‎های دانشگاه علوم پزشکی گیلان، یک دستگاه MRI به ارزش ۵۰ میلیارد تومان از سوی سازمان بهداشت جهانی در اختیار مرکز آموزشی درمانی رازی رشت قرار گرفت که در این مرکز درمانی نصب و امتحان شد و به زودی برای خدمات رسانی به بیماران به بهره برداری خواهد رسید.

وی با بیان اینکه مرکز آموزشی درمانی رازی رشت دومین مرکز درمانی پرتردد شهر رشت به ‎لحاظ تعداد بیماران مراجعه کننده و کادر آموزشی و درمانی است، افزود: سالانه دست کم بین ۵۰۰ تا هزار بیمار برای انجام MRI از این مرکز درمانی به دیگر مراکز آموزشی درمانی رشت و یا بخش خصوصی مراجعه و دوباره برای ادامه درمان به این مرکز بازمی گردند که این امر موجب زحمت بیمار و خانواده اش و همچنین صرف هزینه و وقت می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه توزیع عادلانه امکانات و تجهیزات تشخیصی و درمانی از اهداف مدیران و مسئولان این دانشگاه است، گفت: بیمارستان رازی رشت یک مرکز آموزشی درمانی برای بیماری‌های ارولوژی، ریه، کبد، گوارش، کلیه، بیماری‌های عفونی، پیوند کلیه، پوست، جراحی عروق، روماتولوژی، هماتولوژی، غدد، توراکس تالاسمی، اورژانس، هموفیلی و دیگر بیماری‌ها است که به رغم ارائه خدمات سلامت محور به مردم، از برخی تجهیزات نظیر MRI محروم بود.

مرکز آموزشی درمانی رازی رشت ۷۴ سال پیش تأسیس شد.

دیگر خبرها

  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • شهرک‌های صنعتی دانش‌بنیان در هرمزگان راه‌اندازی شود
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • استفاده از ظرفیت بانوان فعال برای رفع چالش‌های ملی/ پژوهش‌های دینی، مسئله‌محور باشند
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • لایروبی ۱۴۰ کیلومتر از کانال شبکه آبیاری مغان
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است