Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر علی بیت‌اللهی در خصوص زلزله‌های پی‌درپی فیروزکوه که امروز رخ داد، گفت: در ساعت ۱۱ و ۴۹ دقیقه امروز یکشنبه ۲۲ تیرماه زلزله‌ای با بزرگی ۴ در ۲۰ کیلومتری جنوب غرب شهر فیروزکوه و در عمق ۸ کیلومتری رخ داد. پیش از آن نیز از سحرگاه امروز تا ساعت حدود ۸ صبح هم ۴ زلزله خفیف بین ۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۶ تا ۲.۵ رخ داده است.

وی با بیان اینکه احتمال داده می‌شود تعداد بیشتری لرزه‌های کوچک‌تر از ۲.۵ نیز در همین گستره روی داده باشد، اظهار کرد: فاصله محدوده تجمع زلزله‌های جنوب غربی فیروزکوه با زلزله دماوند و پس‌لرزه‌های آن حدود ۵۵ کیلومتر و در سمت شرقی آن واقع می‌شود.

بیت‌اللهی خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد که خوشه لرزه‌ای امروز فیروزکوه در حدود ۱۰ کیلومتری جنوب گسل «مشاء» واقع شده است و این رخدادها ناشی از فعالیت گسل مشاء نباشد. از این رو به نظر من شاخه «شمال غربی گسل شمال سمنان» که تا حوالی محدوده رخداد زلزله‌های فیروزکوه گسترش دارد، می‌تواند به عنوان گسل احتمالی مسبب زلزله‌های فیروزکوه تلقی شود.

زلزله ۴ ریشتری حوالی فیروزکوه را لرزاند تهران و ریسک زلزله‌های دماوند | واقعیت گسل مشا ؛ ۵۰۰ هزار نفر در معرض خطرند

رئیس بخش زلزله مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی ادامه داد: این محدوده در طول ۳ سال اخیر شاهد زلزله‌های ۴ و ۴.۳ نیز بوده و در چنین شرایطی زلزله‌های امروز فیروزکوه جزو فعالیت‌های لرزه‌ای گستره و طبیعی منطقه است.

او گفت: در همین محدوده شرقی استان تهران، در جنوب فیروزکوه در شعاع اطراف زلزله‌های امروز، حدود ۲۱۰ آبادی و ۸ شهر با جمعیتی کلی نزدیک به ۱۰۰ هزار نفر قرار دارند و فیروز کوه، ارجمند، کیلان و آبسرد از نزدیکترین مراکز شهری به مرکز زلزله‌های امروز فیروزکوه هستند.

به گفته این محقق حوزه مخاطرات، نزدیک به ۱۵ هزار واحد مسکونی فاقد اسکلت در شعاع ۵۰ کیلومتری اطراف مرکز زلزله قرار دارند که احتمالا جمعیتی در حدود ۴۵۰ هزار نفر را در خود جای داده‌اند.

رئیس بخش زلزله مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با تاکید بر اینکه در بررسی این زلزله‌ها باید توجه داشت که امتداد گسل‌های احتمالی، مسبب زلزله است، افزود: از این رو به نظر می‌رسد که گسل مسبب این زلزله‌ها بیشتر به سمت شرق استان تهران و شمال غرب استان سمنان امتداد داشته باشد.

بیت‌اللهی تاکید کرد: با توجه به تجربه زلزله‌های پیشین، احتمال پیش‌لرزه بودن این زلزله‌ها و وقوع زلزله بزرگ در تهران یا نزدیکی آن بسیار پایین به نظر می‌رسد. هرچند با قطعیت نمی‌شود در این باره صحبت کرد.

کد خبر 530271 برچسب‌ها زلزله وزارت راه و شهرسازی زلزله تهران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: زلزله وزارت راه و شهرسازی زلزله تهران زلزله های امروز امروز فیروزکوه زلزله ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۸۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید فعالیت سامانه بارشی از امروز تا فردا


به گزارش  تابناک به نقل از تسنیم، حامد یزدی مهر از صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در استان تهران خبر داد و گفت: این هشدار با تأکید بر هشدار زرد صادره طی روز گذشته به همه دستگاه‌های اجرایی و امدادی و عضو ستاد، ابلاغ و مدیریت بحران به حالت آماده‌باش کامل در‌آمده است.

یزدی مهر با بیان اینکه طبق اعلام سازمان هواشناسی از اواخر وقت امروز دوشنبه 17 اردیبهشت ماه تا پایان اواخر وقت فردا سه شنبه 18 اردیبهشت ماه شاهد تشدید فعالیت سامانه بارشی به همراه ناپایداری‌های محلی خواهیم بود، افزود: مخاطره مورد پیش‌بینی با رگبار باران، رعد و برق، تگرگ، صاعقه و وزش باد شدید به ویژه در نیمه شمالی و در نواحی مستعد یعنی نیمه جنوبی استان با گردوخاک همراه خواهد بود.

وی با بیان اینکه در اثر این مخاطره لغزندگی جاده‌ها، آب گرفتگی معابر، جاری شدن روان آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، اختلال در سفرها و کاهش دید را خواهیم داشت، ادامه داد: از همه مردم به ویژه شهروندان استان تهران می‌خواهیم ضمن پرهیز از سفرهای غیر ضروری از اتراق در حاشیه رودها و مسیل‌های پایتخت بپرهیزند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران بر ضرورت اجتناب از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها تاکید و عنوان کرد: افراد از حضور در نواحی مرتفع بپرهیزند و ذینفعان نسبت به استحکام سازه‌های موقت، بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی اطمینان حاصل کنند.

 

یزدی مهر بر لزوم لایروبی کانال‌ها و آب روها تاکید و اظهار کرد: با توجه به اینکه در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ مورد انتظار است از همه کسانی که قصد تردد در این مسیرها را دارند توصیه می‌شود در صورت عدم ضرورت طی مدت مذکور از این نواحی تردد نکنند.

وی با اشاره به احتمال رخداد تگرگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی توصیه کرد: از کشاورزان و باغداران می‌خواهیم تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به این بخش را اتخاد کنند.

دیگر خبرها

  • هشدار زلزله در تهران ۱۰ تا ۱۵ ثانیه پیش از وقوع آن + جزئیات
  • هشدار سریع ۱۰ تا ۱۵ ثانیه قبل از زلزله اعلام می‌شود | به دنبال پایش ایمنی ۱۹ هزار ساختمان هستیم
  • ادعای زلزله شناس هلندی؛ وقوع زلزله شدید در روزهای ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت
  • ادعای زلزله شناس هلندی؛ وقوع زلزله شدید بین روزهای ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت
  • لزوم تشکیل یک نهاد برای تأیید صلاحیت سخنرانان/ چالش ارز؛ ‌ همه منتظر اقدام و عمل دولت
  • دلیل پیشگوی هلندی درباره احتمال زلزله قوی در روزهای آینده
  • مشخصات و مکان زلزله امروز بعدازظهر در تهران +تصویر
  • زلزله بخش‌هایی از تهران را لرزاند/ جزئیات
  • شهر بدون کوچه ایران را بشناسید
  • تشدید فعالیت سامانه بارشی از امروز تا فردا