Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-06@15:25:16 GMT

پیشنهاد می‌کنم فیلم مرا نبینید!

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۰۹۰۳۴

پیشنهاد می‌کنم فیلم مرا نبینید!

آرش معیریان زمانی در دانشگاه‌های معتبری چون سوره و سینما‌تئاتر تدریس می‌کرده، هنوز هم به‌گفته خودش در چند دانشگاه و موسسه آموزشی درس می‌دهد اما عناوین برخی از فیلم‌هایی که تا امروز ساخته از این قرار است: کما، شارلاتان، چپ‌دست، شیر و عسل، داماد خجالتی، فیتیله و ماه پیشونی،‌آس و پاس، خالتور، دم‌سرخ‌ها، آپاچی‌ و البته زن‌ها فرشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر یکی یا دو فیلم از این مجموعه را دیده باشید، می‌دانید که بیشتر آنها به لحاظ ساختاری به فیلمفارسی بسیار نزدیک هستند و حتی در مواردی می‌توان به‌وضوح طرح‌ کلی فیلم‌های پرمخاطب قبل از انقلاب را در فیلم‌های معیریان دید.

رقص، پایکوبی و عاشقی از نوع شاهزاده و گدا از مولفه‌های ثابت بیشتر این فیلم‌هاست، در حالی که معیریان به عنوان استاد دانشگاه برای دانشجویان احتمالا از خلاقیت، نوآوری، سبک‌های فیلمسازی و دستاوردهای بزرگان سینمای ایران و جهان صحبت می‌کند. همین ماجرا باعث شد در گفت‌و‌گو با معیریان از این تناقضات بپرسیم و البته پاسخ‌های عجیبی بگیریم.

انتقادهایی که بعد از انتشار تیزر فیلم «زن‌ها‌ فرشته‌اند2» منتشر شده را دیده‌اید؟

چه انتقادهایی؟ من خبر ندارم.

حرف این است که چهره دانشگاهی شما به عنوان یک استاد با فیلم‌هایی که می‌سازید هیچ‌سنخیتی ندارد و در تضاد با هم است.

واقعیت این است من آنقدر آدم مهمی نیستم که برای چنین تضادی سوژه رسانه‌ها بشوم. برای همین پاسخی هم ندارم به این انتقادها. نمی‌دانم چرا فکر می‌کنند من آدم بزرگی هستم که تضاد رفتاری‌ام اهمیت داشته باشد.

کسی که در دانشگاه تدریس می‌کند، کارگاه‌های آموزشی برگزار می‌کند، بودجه در اختیارش قرار می‌گیرد که فیلم بسازد و تا امروز فیلم‌های زیادی ساخته که در بین آنها آثار پرفروش هم بوده، حتما عملکردش اهمیت دارد.

من این‌طور فکر نمی‌کنم. اولا انتقاد‌هایی که به آن اشاره دارید، کجا مطرح شده و چه بازتابی داشته؟ دوم این‌که کسانی که نظرشان این است، آیا با دیدن یک تیزر می‌توانند چنین نقدی را مطرح کنند؟

فقط یک تیزر نبوده؛ یک تیزر به‌‌علاوه فیلم‌هایی که طی نزدیک به سه دهه ساخته‌اید.

همه فیلم‌های من از همین جنس بوده‌اند. آثار شاخصی نبودند که فکر کنیم «زن‌ها فرشته‌اند 2» باید شاخص می‌شد. همه از همین دسته بوده‌اند.

نکته همین است که فیلم‌هایی که همیشه ساخته‌اید هیچ سنخیتی ندارد با وجه علمی و دانشگاهی شما، به عنوان کسی که سینما را می‌شناسد، تدوین را بلد است، آثار فیلمسازان مطرح جهان را تحلیل می‌کند و ....

این را شما از بیرون می‌گویید. من خودم باور ندارم که آدم پری باشم. (می‌خندد)

اگر باور ندارید پس بر چه مبنایی پذیرفته‌اید که در دانشگاه تدریس کنید؟

از من خواسته شد، من هم پذیرفتم. مهم این نیست که یک فرد چه کسی هست، مهم این است که بودنش چه کیفیتی دارد. این‌طور که می‌فرمایید، یعنی عناوین و القاب از بیرون به من داده شده و اهمیتی ندارد؛ چون مهم است که با چه کیفیتی صاحب این عناوین و القاب هستم.

یعنی معتقدید به عنوان استاد دانشگاه کیفیت قابل اعتنایی ندارید؟

بله. کیفیتم خیلی پایین بوده است.

پس چرا به تدریس ادامه داده‌اید؟

چون از من خواستند من هم ادامه دادم. (می‌خندد)

به نظرم کمی این گفت‌وگو را به شوخی گرفته‌اید.

نه اصلا این طور نیست. خواهش می‌کنم این را تیتر کنید که آرش معیریان خودش اذعان دارد که نه استاد دانشگاه خوبی است، نه تحلیلگر، نه مترجم و نه کارگردان خوبی است. او در هیچ چیز خوب نیست. این را تیتر بزنید دیگر تکلیف همه چیز مشخص می‌شود. (می‌خندد)

اجازه بدهید دوباره تکرار کنم اگر این طور است، چرا می‌پذیرید که تدریس کنید؟

بارها گفته‌ام نمی‌توانم و جواب رد داده‌ام، اما باز هم خواسته‌اند. گویا دیگران راضی بوده‌اند. من خودم اذعان و اعتراف می‌کنم در هیچ چیز خوب نیستم، اما باز هم خواسته‌ها تکرار شده و دعوت شده‌ام برای تدریس.

فیلم‌هایی که می‌سازید را دوست دارید؟

دوست دارم که ساخته‌ام.

همه بخش‌ها و مولفه‌های آثارتان را؟ حتی بزن و بکوب‌ها را؟

بله. همین طور است.

می‌دانید که سلیقه مخاطبان امروز سینما با قبل انقلاب و حتی با همین چند سال پیش فرق کرده و حتی بالیوود با آن جهان پر از رنگ و موسیقی به درام‌های اجتماعی گرایش پیدا کرده است!

سینمای ما به سینمای هند چه‌کار دارد؟ من کار خودم را می‌کنم.

منظورم این است حتی سینمای هند که خاستگاه گونه‌ای است که شما به فیلمساز بر اساس آن علاقه دارید، تغییر وضعیت داده چه رسد به سینمای ایران که همیشه درام‌های اجتماعی در آن پررنگ‌ بوده است.

سوال‌تان را باید از آنها بپرسید، نه از من یا مخاطب ایرانی.

اجازه بدهید مثال بزنم. همین حالا فیلم «شنای پروانه» دو برابر فیلم «خوب بد جلف2» فروخته است.

بسیار عالی است. امیدوارم بیشتر هم بفروشند.

هدفم از این مثال‌ها، تاکید بر این بود که وقتش رسیده مخاطب‌شناسی‌تان را به روز کنید.

من بلد نیستم. وقتی بلد نیستم چه بگویم؟ (می‌خندد)

شما به شیوه‌ای از شکسته نفسی روی آورده‌اید که از هر انتقادی در امان بمانید و کار خودتان را بکنید.

من به صراحت عرض می‌کنم نه سینما بلدم، نه مخاطب می‌شناسم و نه مدرس خوبی هستم. فقط به عنوان یک عضو از سینمای ایران که کارش این است، مشغولم و خودم کارهایم را دوست دارم. حالا اگر کسی دوست ندارد، باید بگوید چرا دوست ندارد. من می‌گویم اندازه من همین است، چرا فکر می‌کنید باید بیشتر باشم؟

مجبورم می‌کنید برگردم به موضوع قبلی و طور دیگری سوالاتم را مطرح کنم. روزی که قرار باشد تدریس کنید، چه چیزی برای دانشجویان آماده می‌کنید؟ حتما دانش یا آورده‌ای برای دانشجویان دارید که سر کلاس حاضر می‌شوید. درست است؟

بعد از حدود 25 سال فیلمسازی و نزدیک به 50 سال زندگی با سینما، ساعت به ساعت و لحظه به لحظه در حال فکر کردن به سینما هستم، علاقه‌مند به یادگرفتن درباره آن و در حال زندگی کردن با سینما هستم. کسی که یک روز یا یک ساعت قبل از کلاس رفتن خودش را آماده کند مشکل دارد، باید خیلی زودتر از اینها هم فیلم دیده باشد هم درباره سینما خوانده باشد و هم زمانی که رانندگی می‌کند باید به این فکر کند که احتمالا چه نکاتی در کلاس‌هایش مطرح می‌شود و برای همه آنها جواب‌های خوب آماده کند.

پس بالاخره اعتراف کردید توشه علمی کافی را برای حاضر‌شدن در سر کلاس درس دارید و شکسته‌ نفسی فقط راهی است برای این‌که به این سوال مهم جواب ندهید که چرا از این داشته‌های علمی در فیلمسازی استفاده نمی‌کنید؟

نه. شما الان این را به من منتسب کردید. ادعایی ندارم که توشه پرباری دارم. علاقه‌مند به سینما هستم و به اندازه ظرفیت و توان خودم فیلم می‌سازم که قطعا با کس دیگری قابل مقایسه نیست. من خودم معترفم که دانشم خیلی کم است.

خب، با این حساب فکر نمی‌کنید رفتن سر کلاس درس، ظلم است در حق دانشجویان؟

من که نباید راجع به خودم ارزیابی کیفی داشته باشم. این سوال را باید از دانشجویان بپرسید. می‌گویم چیزی برای ارائه ندارم، ولی حتما دانشجویان استفاده‌ای کرده‌اند و دانشگاه رضایت داشته که من حدود 25 سال است تدریس می‌کنم.

قسمت نبوده سر کلاس شما بنشینم، اما براساس شنیده‌هایم و نیز مصاحبه‌هایی که از شما خوانده‌ام، می‌دانم به لحاظ تئوری و تدریس کارتان قابل اعتناست و سینما را خوب می‌شناسید. پس تعجب نکنید یک علامت سوال بزرگ در ذهنم باشد. این‌که چرا از چنین دانشی در فیلمسازی استفاده نمی‌کنید؟ چرا مسیر فیلمسازی شما از وجه دانشگاهی‌تان این‌قدر دور است؟

چه اشکالی دارد؟

دانش و سواد و وجه علمی شما را زیر سوال می‌برد!

من که خودم می‌گویم دانشم زیر سوال است.

آقای معیریان، دارید مرا در یک دور باطل می‌چرخانید. در‌واقع شما فکر می‌کنید اگر برای پول فیلم بسازید، هیچ اشکالی ندارد و ظلمی در حق مخاطب صورت نگرفته است؟

قطعا مخاطب اگر لذت ببرد، فیلم را تماشا می‌کند و اگر دوست نداشته باشد آن را نگاه نمی‌کند.

به رسالت و تعهد در فیلمسازی و مقولاتی از این دست هم اعتقاد ندارید؟

چرا. قطعا تماشاگر فیلم‌های من رسالتی در آن کشف کرده که فیلم‌ها را تماشا می‌کند.

چیز دیگری برای گفتن باقی مانده؟

فقط این راهم اضافه کنم سوال و دغدغه اولیه شما برای این مصاحبه از اساس اشتباه است. قاعدتا فقط با یک تیزر 60 ثانیه‌ای در فضای اینستاگرام نمی‌شود یک فیلم را ارزیابی و موضوعات داخل فیلم را کشف کرد.

تیزر فقط یک بهانه بود. کارنامه شما موجود است؛ تمام فیلم‌هایی که ساخته‌اید.

کارنامه مرا با یک تیزر، در ده دقیقه با یک گفت‌وگوی تلفنی، وسط یک جلسه کاری نمی‌توانید تحلیل کنید. سوال شما بر می‌گردد به دنیایی از جامعه سینما که نه در 10 دقیقه، نه وسط یک جلسه و نه به صورت تلفنی نمی‌توان درباره‌اش حرف زد و یک تیزر اینستاگرامی هم نمی‌تواند بهانه خوبی باشد برای طرح این سوال. بنابراین من اگر جای شما بودم، اول فضای مناسب برای طرح این سوال را فراهم می‌کردم. از همین‌جا به من حق بدهید کمی جواب‌های پرت و بی‌ربط بدهم!‌

مشکلی نیست. چهارشنبه فیلم «زن‌ها فرشته‌اند2» اکران می‌شود. من تمام فیلم را تماشا می‌کنم. خدمت شما می‌رسم و در یک فرصت مناسب مصاحبه می‌کنیم.

اصلا فیلم من مناسب شما و سلیقه شما نیست، برای شما هم ساخته نشده. پیشنهاد می‌کنم اصلا به خودتان زحمت ندهید که فیلم را ببینید.

آذر مهاجر - ادبیات و هنر / روزنامه جام جم

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: آرش معیریان تماشاگران سینما فیلم هایی فرشته اند سر کلاس فیلم ها یک تیزر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۹۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیر جدیدی از «قهرمان» تا «منصور»

زی‌سان: سه روز قبل، انتشار خبری درباره ایفای نقش امیر جدیدی در یک فیلم فرانسوی نام این بازیگر سینما را در صدر اخبار قرار داد. پس از همکاری جدیدی با اصغر فرهادی در «قهرمان»، این‌بار حضور او در فیلم «منصور» و در نقش یک شخصیت واقعی به نام منصور بهرامی باعث شده این ستاره مورد توجه قرار بگیرد. بازی در فیلم «منصور» به عنوان یک پروژه بین‌المللی، فرصت ویژه‌ای برای این بازیگر سینما خواهد بود.

به گزارش زی‌سان، «ددلاین» گزارش داده است که جدیدی در فیلم بیوگرافی بهرامی به کارگردانی «رومالد بولانژه» فرانسوی نقش تنیسور را بازی می‌کند. «دان مک‌دنیل» و «فیلیپ دلیون» نویسندگان فیلمنامه خواهند بود.

بهرامی، تنیسور ۶۸ ساله با سبک طنزآمیزش در سراسر دنیا شناخته می‌شود. او در دهه ۱۹۵۰ در ایران متولد شده و پس از مهاجرت به فرانسه در سال ۱۹۷۹ با فقر دست به گریبان بوده است. این فیلم نشان خواهد داد که او چگونه به عنوان یک پناهجوی غیرقانونی با تنیسور‌های سرشناس برخورد و رؤیای کودکی‌اش را با حضور در رولان گاروس محقق می‌کند.

منصور بهرامی تنیسور سرشناس ایرانی از انتخاب امیرجدیدی برای بازی کردن نقشش رضایت دارد

بهرامی می‌گوید: «افراد زیادی به من گفته‌اند که سرگذشت من سینمایی است، اما در واقع باعث افتخار است که فیلم بلندی بر اساس زندگی من ساخته می‌شود.» او درباره جدیدی می‌گوید: «امیر جدیدی بازیگری استثنائی است. او واقعاً تغییر شکل پیدا می‌کند. اینکه او یک بازیکن نیمه-حرفه‌ای تنیس است یکی از آن خوش‌اقبالی‌های بزرگ است.»

بولانژه بهرامی را یک «قهرمان حقیقی» می‌خواند و می‌گوید «مقاومت و شوق» او الهام‌بخش بسیاری بوده است: «بسیار مفتخرم که سرگذشت شگفت‌آور او را برای سینما می‌سازم.»

امیر جدیدی کیست و چه کارنامه‌ای دارد؟‌

امیر جدیدی متولد ۳۱ خردداد سال ۱۳۶۱ در تهران است، او شخصیتی آرام، کم حرف و بدون حاشیه دارد و اهل مصاحبه نیست و به همین خاطر اطلاعات کمی از زندگی شخصی او در دسترس می‌باشد.

این هنرمند جوان کشورمان دارای مدرک کارشناسی مهندسی صنایع و فارغ التحصیل رشته مدیریت MBA در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه آزاد است و در رشته سینما تحصیل نکرده، اما ذاتا بازیگر است و در بسیاری از نقش‌هایش خوش درخشیده است.

امیر جدیدی قبل از وارد شدن به دنیای هنر، حرفه‌ای تنیس بازی می‌کرده است. او مربی هومن سیدی بود و در واقع به همین دلیل هم سیدی او را برای بازی در فیلم «آفریقا» دعوت کرد. این زمینه‌ای شد برای درخشش در سینما و برجا گذاشتن نقش‌های مهم در کارنامه‌اش. 

جدیدی در سال 92 در فیلم پایان خدمت به کارگردانی حمید زرگرنژاد بازی کرد و برای بازی در این فیلم دیپلم افتخار سی و سومین جشنواره فیلم فجر را از آن خود کند. در این فیلم او توانست در مقابل پارتنری چون سعید راد با قدرت نقش یک جوان سرباز آذری زبان را ایفا کند.

امیر جدیدی پیش از بازیگری به صورت حرفه ای به ورزش تنیس می پرداخته است

امیر جدیدی در فیلم سیزده ساخته هومن سیدی بازی کرد و نشان داد سیدی انتخاب درست و غیر احساسی داشته است. او با کسب دیپلم افتخار بهترین بازیگر از جشنواره فجر پاسخ اعتماد هومن سیدی را داد.

این بازیگر با بازی در فیلم رخ دیوانه به عنوان یکی از بازیگران اصلی چهره ای متفاوت از خود را به سینما ایران شناساند. «رخ دیوانه» یک گام بلند بود تا جدیدی به دنیای حرفه ای سینمای ایران وارد شود.

جدیدی نقش متفاوت‌تری نسبت به نقش های قبلی در «من» ایفا کرد و با ظاهر و گریمی متفاوت در این فیلم حضور یافت. امیر جدیدی برای بازی در این فیلم نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد از جشنواره فیلم فجر شد.

او در این فیلم با نقش آریا در مقابل لیلا حاتمی نقش آفرینی کرد و با بازیگرانی، چون لیلا حاتمی، مانی حقیقی، بهنوش بختیاری، علی منصور و علیرضا استادی همبازی بود.

جدیدی در فیلم اژدها واد می شود، ساخته حقیقی، نقش یک پلیس باهوش و جسور را بازی کرد که ترکیب متنوعی از جسارت، حیرت، درماندگی و پرسشگری را القا می کرد و در جایگاه کارآگاهی دقیق و جست وجوگر به رغم تمام سختی ها ایستاد و پروژه را به انتها رساند.

 او بعد از کسب تجربه های خوب در بازیگری برای بازی در فیلم قاتل اهلی به کارگردانی مسعود کیمیایی انتخاب شد و در سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر با این فیلم حضور یافت.

امیر جدیدی در فیلم قاتل اهلی ایفاگر نقش سیاوش مطلق است، جوانی از طبقه پایین جامعه که تلاش می کند در مناسبات عجیب و غریب اجتماعی سهم خود را پیدا کند. او در این فیلم با بازیگرانی، چون پرویز پرستویی، پولاد کیمیایی، پگاه آهنگرانی و پرویز پورحسینی همبازی بود.

جدیدی برای دو فیلم «تنگهٔ ابوقریب» و «عرق سرد» برندهٔ سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد از سی و ششمین دوره جشنواره فیلم فجر شد. 

اما اوج کار این بازیگر همکاری با سرشناس‌ترین کارگردان سینمای ایران بود. امیر جدیدی سال ۹۹ جلوی دوربین «قهرمان» رفت و اولین همکاری این ستاره با اصغر فرهادی رقم خورد. جدیدی سال ۱۴۰۰ به واسطه حضور این فیلم در بخش مسابقه جشنواره کن و سپس نمایش «قهرمان» در پاییز همان سال روی پرده سینماها، مورد توجه مخاطبان بود. بازی خوب امیر جدیدی در این فیلم تحسین تماشاگران را برانگیخت. جدیدی در «قهرمان» نقش مردی به نام «رحیم» را ایفا کرد که به دلیل بدهکاری به زندان افتاده بود. این بازیگر در نقش «رحیم» با شخصیتی آرام و درونگرا، بازی بسیار خوبی داشت و به خوبی از پس ادای لهجه شیرازی نیز برآمد. «قهرمان» با جذب ۴۹۸ هزار مخاطب و ۱۲ میلیارد و ۳۵ میلیون فروش، در رتبه سوم پرفروش‌ترین فیلم‌های سال ۱۴۰۰ قرار گرفت.

پس از فیلم «قهرمان»، امیر جدیدی طی دو سال گذشته حضور بی‌سروصدایی در سینما داشت. در این مدت نام جدیدی به واسطه اخبار غیررسمی از حضور این بازیگر در فیلم «بی‌داد» اثر سهیل بیرقی در خبر‌ها مطرح شد. مهرماه ۱۴۰۱ مجوز ساخت این فیلم صادر شد، اما هیچ خبری درباره جزئیات، عوامل «بی‌داد» و فیلم برداری آن منتشر نشده است. بهمن سال گذشته نیز اعلام شد امیر جدیدی پس از فیلم «قانون مورفی»، برای دومین‌بار حضور در یک فیلم کمدی به نام «مقصد مسقط» را تجربه خواهد کرد. کریم امینی کارگردانی این فیلم را برعهده دارد و فعلا اخباری درباره آغاز فیلم برداری و تولید «مقصد مسقط» منتشر نشده است. حالا سه ماه پس از این خبر، نام پروژه تازه جدیدی «منصور» در رسانه‌ها منتشر شده است.  

امیر جدیدی پیش از این که وارد عرصه بازیگری شود، تنیس بازی می‌کرد. با توجه به تجربه و مهارت این بازیگر و آشنایی او با ورزش تنیس، انتخاب جدیدی برای ایفای نقش منصور بهرامی تنیسور مشهور ایرانی عجیب نیست. البته این بازیگر از نظر ظاهری شباهتی به بهرامی ندارد.  

چند سال پیش از این که امیر جدیدی به عنوان بازیگر نقش منصور بهرامی انتخاب شود، این ستاره قرار بود اولین نقش شخصیت واقعی کارنامه خود را با یک کاراکتر ورزشی دیگر مانند غلامرضا تختی تجربه کند. سال ۹۷ خبر رسید که این بازیگر در فیلمی به کارگردانی بهرام توکلی، نقش زنده‌یاد تختی را ایفا خواهد کرد. این بازیگر مشغول آموزش و تمرین کشتی شد تا برای بازی در این نقش مهم آماده شود. چهار ماه بعد خبر انصراف امیر جدیدی از بازی در فیلم «غلامرضا تختی» همه را غافلگیر کرد.

دلیل این اتفاق طولانی شدن زمان پیش‌تولید و تولید و البته به هم خوردن گریم سنگین جدیدی در صحنه‌های کشتی جهان پهلوان با حریف اعلام شد. حالا پس از حدود شش سال بار دیگر قرعه ایفای نقش شخصیتی واقعی و یک ورزشکار دوباره به نام امیر جدیدی افتاده است. باید دید این بار پروژه «منصور» به کجا خواهد رسید و تجربه حضور در یک فیلم بین‌المللی چه دستاورد و افتخاراتی را نصیب این ستاره سینما خواهد کرد.

سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • بازیگر تایتانیک و ارباب حلقه‌ها درگذشت
  • کلوپ: امیدوارم با باران هفته آخر اشک‌هایم را نبینید؛ هیچکس جدایی‌ام را درک نمی‌کند
  • بررسی «مست عشق» حسن فتحی در رادیو
  • «تگزاس ۳» به سینما می‌آید
  • مست عشق، ماجرای یک تابوشکنی در سینما
  • (عکس) تصاویری خاص و متفاوت از میلاد کی‌مرام سوژه رسانه‌ها شد
  • آیا سلبریتی‌ها جای کسی را در تئاتر تنگ کرده‌اند؟
  • تصویر قدیمی از بازیگر معروف و برادرزاده‌اش + عکس
  • بازیگر سینما و پیشنهاد کتابی مرموز
  • امیر جدیدی از «قهرمان» تا «منصور»