Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود مردانی عضو کمیته کشوری کرونا و متخصص بیماری‌های عفونی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،با اشاره به عوامل بروز عفونت در  ماسک‌های مختلف، اظهار کرد: ماسک پارچه ای باعث بروز عفونت یا دیگر مشکلات نمی‌شود اما به طور کلی هم ماسک‌های پارچه‌ای هم ماسک‌های  نانو هنگامی که توسط ترشحات دهان و بینی خیس شود نه تنها در برابر ویروس کرونا  از افراد محافظت نمی کند بلکه باعث تسهیل در ورود ویروس به دهان و بینی افراد می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه افراد نباید از ماسک خیس  استفاده کنند، افزود: اگر ماسک افراد به دلیل عطسه یا دیگر ترشحات دهان  مرطوب می‌شود باید ماسک خود را تعویض کنند؛ زیرا  ماسک خیس باعث بروز عفونت می شود.

عضو کمیته کشوری کرونا بیان کرد: افراد باید مراقب باشند تا ماسک را به طور مناسب استفاده کنند؛ اگر این کار به صورت نادرست انجام شود  این احتمال وجود دارد که باعث ایجاد خط بر روی پوست و دیگر مشکلات پوستی شود.

ماسک خشک هیچ مشکلی برای فرد مصرف کننده ایجاد نمی‌کند

مردانی  تاکید کرد: اگر ماسک پارچه ای خشک بوده و با ترشحات مرطوب نشده  باشد هیچ مشکلی برای فرد استفاده کننده ایجاد نمی‌کند. نکته مهم این است که  ماسک باید بر روی صورت طوری قرار بگیرد که تمام دهان، بینی و چانه فرد را به طور کامل بپوشاند و هیچ فاصله‌ای بین ماسک و صورت افراد وجود نداشته باشد.

او گفت: در حال حاضر میزان شیوع بیماری کرونا در دنیا افزایش پیدا کرده است و بهترین راه مقابله و پیشگیری از کووید ۱۹ رعایت بهداشت فردی و زدن ماسک در هنگام حضور در سطح شهر و مراکز شلوغ است. مردم باید به طور دقیق فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند.

بیشتر بخوانید

همه ایرانیان از امروز به پویش #من_ماسک_میزنم پیوستند

عضو کمیته کشوری کرونا یادآوری کرد: مردم باید بیماری کرونا را جدی بگیرند و به طور مرتب دست‌های خود را با آب و صابون یا محلول های ضدعفونی کننده شستشو دهند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا در ایران بروز عفونت پارچه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۹۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غول جدید ماهواره‌ای به رقابت با ایلان ماسک می‌رود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، شرکت ماهواره‌ای «اس‌ای‌اس» (SES) برای رقابت بهتر با ماهواره‌های استارلینک شرکت فضایی اسپیس‌ایکس، شرکت ماهواره‌ای اینتل‌ست را سال آینده به قیمت ۳.۱ میلیارد دلار خریداری می‌کند.

این دو شرکت به تازگی اعلام کردند که اس‌ای‌اس مستقر در لوکزامبورگ، شرکت چندملیتی اینتل‌ست مستقر در ویرجینیا را طبق قرارداد منعقده شده خریداری می‌کند و انتظار می‌رود این قرارداد نهایتا سال آینده اجرا شود.

شرکت اس‌ای‌اس خدمات ماهواره‌ای خود را به سازما‌‌‌ن‌های دولتی، کانال‌های تلویزیونی، ایستگاه‌های رادیویی و همچنین به مخاطبان خصوصی در سراسر جهان ارائه می‌دهد.

عادل الصالح، مدیر عامل این شرکت با ارائه توضیحاتی شرح داد: در صنعت ارتباطات ماهواره‌ای رو به توسعه و رقابتی، این معامله شبکه فضایی چند مداری، مجموعه طیف، زیرساخت‌های زمینی در سراسر جهان، قابلیت‌های عرضه به بازار و مشخصات مالی ما را گسترش می دهد.

هر دو شرکت، ماهواره‌های ارتباطی را در مدار زمین ایستا، که در ۲۲۲۳۶ مایل (۳۵۷۸۵ کیلومتر) بالای زمین قرار دارد، مستقر می‌کنند. اس‌ای‌اس یک صورت فلکی ماهواره‌ای را نیز در مدار متوسط زمین در ارتفاع حدود ۸ هزار کیلومتری مستقر کرده، با این حال رقابت شدیدتری برای خدمات ارائه شده توسط ماهواره‌های اینترنتی وجود دارد، به ویژه اینکه استارلینک در مدار پایینی زمین قرار گرفته است.

طبق این توافق، اس‌ای‌اس سهام شرکت اینتل‌ست را خریداری کرده و به این ترتیب به یکی از بزرگترین شرکت‌های ماهواره در جهان تبدیل می‌شود. این توافق نشان از اهمیت رقابت و رشد در صنعت ماهواره‌ای دارد و می‌تواند منجر به بهبود خدمات و پوشش ماهواره‌ای در سراسر دنیا شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • غول جدید ماهواره‌ای به رقابت با ایلان ماسک می‌رود
  • (تصاویر) پرواز با بال‌های پارچه‌ای
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • ملاقات آی شو اسپید با ری میستریو و گرفتن ماسک ویژه از اسطوره WWE / فیلم
  • کلسترول خوب برای این افراد مفید نیست
  • معرفی ۴ ماسک معجزه آسا برای مو با تخم مرغ + طرز تهیه
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون