Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه علم و صنعت ایران با بیان اینکه استقلال دانشگاه‌ها در حوزه‌های مختلف تجلی پیدا می‌کند، گفت: گام نخست در استقلال، سیاست‌گذاری دانشگاه‌ها است. به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جبار علی ذاکری رئیس دانشگاه علم و صنعت در برنامه رادیویی «گفتگوی علمی» با بیان اینکه استقلال دانشگاه‌ها در حوزه‌های مختلف تجلی پیدا می‌کند، گفت: طبیعتاً گام نخست در استقلال، سیاست‌گذاری دانشگاه‌ها است و در کنار آن، به استقلال مالی نیز دست پیدا می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی دانشجو در اختیار دانشگاه باشد، طبیعتاً بحث‌های مالی دانشگاه و منابع درآمدی دانشگاه نیز باید مستقل باشد.

وی افزود: لازمه استقلال دانشگاه‌ها هم از بعد ساختاری و هم از بعد برنامه‌ریزی‌ها و استعداد‌های کلان دانشگاه‌ها بنا به ظرفیت و توانمندی‌هایشان مطرح است.

رئیس دانشگاه علم و صنعت با اشاره به موضوع برندسازی در حوزه آموزش عالی اظهار کرد: دانشگاه‌ها متناسب با برندی که ایجاد می‌کنند می‌توانند دانشجو بپذیرند و بر مبنای آن می‌توانند درآمد‌های خود و هزینه‌های دانشجویی را تعیین کنند.   وی استقلال دانشگاه‌ها را یک ضرورت دانست و عنوان کرد: این ضرورت برای دانشگاه‌های سطح یک که همتراز دانشگاه‌های بین‌المللی در کشور فعالیت می‌کنند از اهمیت دو چندان برخوردار هستند.

ذاکری با بیان اینکه دانشگاه‌ها به سمتی سوق داده می‌شوند که منابع مالی خودشان را به نوعی تأمین کنند، گفت: طبیعتاً در ابتدای کار، دانشگاه‌ها نمی‌توانند تمام هزینه‌های خود را از محل آموزش، پژوهش، حوزه‌های فناوری و تجاری سازی تأمین کنند، اما حال حاضر به این سمت در حال حرکت هستیم که بخشی از هزینه‌های خود را از این محل‌ها تأمین کنند.

رئیس دانشگاه علم و صنعت با اشاره به اینکه دانشگاه‌ها نقشی در ورود دانشجو ندارند، بیان کرد: دانشجو از طریق کنکور و رقابت سنگین در بین رشته‌ها و دانشگاه‌های خاص به آموزش عالی ورود می‌کند. هیچ کدام از دانشگاه‌ها تفاوت بودجه‌ای ندارند یعنی دانشگاهی که رتبه‌های زیر هزار را پذیرش و تربیت می‌کند طبیعتاً هزینه‌های مازاد بیشتری دارد و با دانشگاه‌های دیگر تفاوت زیادی نمی‌کند؛ بنابراین سرانه دانشجویی بین دانشگاه‌ها تقریباً هم سنگ است و تنها در برخی شهر‌ها تفاوت اندکی دارند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه علم و صنعت استقلال دانشگاه سیاست گذاری استقلال دانشگاه ها دانشگاه علم و صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۱۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی

وزیر بهداشت از رقابت بیش از ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی خبر داد و سهم شرکت کنندگان خانم و آقا در این آزمون را به ترتیب ۵۲ و ۴۸ درصد عنوان کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از وبدا، بهرام عین اللهی روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در حاشیه برگزاری پنجاه و یکمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی، با اشاره به رقابت بیش از ۱۲ هزار پزشک در این آزمون تخصصی، تصریح کرد: تعداد داوطلبان ثبت نام کننده در این آزمون ۱۲ هزار و ۳۵۸ نفر است که از این تعداد ۶۴۲۴ نفر خانم یعنی ۵۲ درصد شرکت کنندگان و ۵۹۳۴ نفر آقا یعنی ۴۸ درصد شرکت کنندگان را تشکیل می دهند. 

وی با بیان اینکه پنجاه و یکمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی در ۲۹ حوزه امتحانی در دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور به طور همزمان برگزار می شود، افزود: داوطلبان شرکت کننده می توانند در ۲۷ رشته تخصصی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور نسبت به انتخاب رشته محل اقدام کنند.

عین اللهی با اشاره به اجرای مصوبات برنامه هفتم توسعه در زمینه افزایش ظرفیت پذیرش دستیاری، بیان کرد: در دولت مردمی این ظرفیت افرایش یافت، به طوریکه در سال گذشته ظرفیت پذیرش از ۳۲۰۰ نفر به بیش از ۵ هزار نفر افزایش پیدا کرد، امسال نیز ۱۲ درصد افرایش خواهیم داشت.

وزیر بهداشت خاطر نشان کرد: طراحی آزمون دستیار تخصصی پزشکی بسیار علمی و فشرده از چندماه قبل توسط اساتید برجسته انجام شده و اقدامات امنیتی لازم نیز صورت گرفته است. در این راستا دفترچه آزمون در سه گروه طراحی می شود و تا زمان برگزاری آزمون محرمانه باقی می ماند. این آزمون نیز در کمال صحت و سلامت و به دور از حاشیه برگزار شد.

عین اللهی درمورد رشته هایی تخصصی که نیاز به پذیرش دستیار دارد، گفت: در سال گذشته سه رشته اطفال، طب اورژانس و بیهوشی نیاز به تکمیل داشت که در شورای آموزش پزشکی و تخصصی تصمیم گرفته شد که این رشته ها به صورت مستقیم از دوران کارورزی پذیرش شوند که به تمام دانشگاه ها اعلام کردیم و تکمیل این رشته ها صورت گرفت. 

وی در ادامه با اشاره به افزایش تعرفه ها از سوی دولت، گفت: این موضوع مشوق خوبی برای ورود دستیاران است.

وزیر بهداشت با اشاره به افرایش حقوق دستیاران در دولت مردمی، خاطرنشان کرد: در سال جاری حقوق دستیاران مجرد ۱۲ میلیون تومان و دستیاران متاهل ۱۵ میلیون تومان درنظر گرفته شد و از طرف دیگر مراکز درمانی نیز از درآمدهای اختصاصی خود کارانه ای را به دستیاران پرداخت می کنند که این موضوع باعث شده که امسال استقبال بیشتری برای ورود به دوره دستیاری را شاهد باشیم.

امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به همراه رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از محل برگزاری آزمون دستیاری تخصصی پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بازدید کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دانشگاه فرهنگیان چهارمحال‌وبختیاری ۶۴۸ دانشجو پذیرش خواهد کرد
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • اعلام آمادگی دانشگاه قم برای پذیرش دانشجویان و اساتید اخراجی آمریکا
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • تمدید مهلت ثبت‌نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور
  • حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری
  • ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود
  • آمادگی دانشگاه فردوسی برای پذیرش دانشجویان آمریکایی + عکس