Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین کمالی دبیرکل حزب اسلامی کار در گفتگو با خبرنگار مهر،  درباره تلاش های آمریکا برای تمدید تحریم های تسلیحاتی ایران و همراهی اروپا با آن، گفت: بدعهدی آمریکا و همپیمانان اروپایی آن مسئله ای  دور از ذهن نبود.

وی افزود: ایران ضوابط و مقررات مربوط به آژانس انرژی اتمی را رعایت کرده و کاملا واضح است ایراداتی که به عملکرد ما گرفته می شود ناشی از تخلف ایران از مقررات و معاهدات بین المللی نیست، بنابراین به نظر می رسد مسائل سیاسی جدی‌تری در این ارتباط وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیرکل حزب کار گفت :به نظر می رسد موضع گیری ما در قبال رژیم نژادپرست صهیونیستی و پیمان های اقتصادی آمریکا و انگلیس در حوزه خلیج فارس مهمترین عامل سخت گیری نسبت به ایران است.

کمالی تاکید کرد: محور مذاکرات و توافقات برجام آمریکا بود و وزارت امور خارجه ایران سعی کرد با جدا کردن نظرات اروپا از آمریکا فرصتی را فراهم آورد تا اختلافات موجود با همراهی اروپا به شکل مسالمت آمیز حل و فصل شود، اما این در صورتی قابل انجام بود که اروپایی ها حداقل هایی از استقلال را برای خود قائل باشند که اینگونه نشد و سازوکارهایی که آنها  برای حفظ برجام ارائه دادند کاملاً ناکارآمد و ضعیف بود.

وی اظهار داشت: اروپا و آمریکا بدون اینکه نسبت به برجام مسئولیت بپذیرند، می خواهند ایران در حالی که تحت شدیدترین تحریم ها قرار دارد در برجام باقی بماند و این بیانگر خودخواهی غربی ها درقبال ایران است.

این فعال سیاسی اصلاح‌ طلب درباره اینکه چه سازوکاری توسط دستگاه دیپلماسی باید در دستور کار قرار گیرد تا سطح تعارضات، افزایش پیدا نکند، گفت: این موضوع برمی گردد به دیپلماسی ایران و نوع روابطی که با سایر کشورها برقرار می کند که در این باره گسترش روابط با روسیه و چین که در شورای امنیت حق وتو دارند می تواند راهگشا باشد.

کمالی افزود: به نظر می رسد که با توجه به مناسبات فعلی، آمریکا و همپیمانان اروپایی او نمی توانند قطعنامه ای علیه ایران در شورای امنیت به تصویب برسانند و احتمالاً  پیشنهاد آنان با وتو چین و روسیه مواجه می شود، اگرچه این برای کشورمان بدون هزینه نخواهد بود و به عنوان راه حل اساسی و نهایی قابل ارزیابی نیست.

وی با اشاره به اینکه ما باید به نوعی تفاهم همه‌جانبه با همه دست اندرکاران سیاسی در سطح منطقه و جهان دست پیدا کنیم، تصریح کرد: نیازمند اصلاح دیدگاه ها در زمینه همکاری های سیاسی و اجتماعی هستیم و غربی ها هم باید از یکجانبه گرایی و خودخواهی پرهیز کنند و بپذیرند همانگونه که آمریکا خود را محق می داند، کشورها و ملت های دیگر نیز باید بتوانند از منافع خود دفاع کنند.
 

کد خبر 4972674

منبع: مهر

کلیدواژه: ایالات متحده آمریکا اروپا برجام چین وزارت امور خارجه شورای امنیت سازمان ملل مجلس شورای اسلامی ایالات متحده آمریکا برجام اسحاق جهانگیری محمد باقر قالیباف حجت الاسلام حسن روحانی سید عباس موسوی ایران حسن روحانی هیئت دولت وزارت امور خارجه مجلس ویروس کرونا محمد جواد ظریف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۲۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه: آمریکا در تکاپوی جایگزین‌کردن زلنسکی است

سرویس اطلاعات خارجی روسیه روز دوشنبه گفت که آمریکا و اتحادیه اروپا به نارضایتی گسترده اوکراینی‌ها از رئیس‌جمهور این کشور پی‌برده و اعتراف می‌کنند.

به گزارش مشرق، سرویس اطلاعات خارجی فدراسیون روسیه امروز (دوشنبه) گفت که دولت آمریکا تلاش‌های خود برای پیدا کردن جایگزینی برای «ولودیمر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین را تشدید کرده است.

این سرویس در بیانیه‌ای توضیح داد: «آمریکا و اتحادیه اروپا به وجود نارضایتی در میان شهروندان اوکراینی در مورد طولانی شدن جنگ [با روسیه] اذعان کردند».

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، در این بیانیه آمده است: «مهمترین مسئله برای آمریکا جلوگیری از افزایش ناامیدی اوکراینی‌ها است. برای آنها مهم نیست که چه کسی اوکراین را رهبری خواهد کرد».

سرویس اطلاعات خارجی روسیه ادامه داد: «در همین حال، آمریکا و اتحادیه اروپا می‌خواهند زلنسکی فعلا در سمت خود باقی بماند و مخالفان او را متقاعد می‌کنند که فعلا خویشتن‌داری کنند».

در ادامه این بیانیه تصریح شده است: «واضح است که زلنسکی در نبرد برای به دست آوردن قلب و ذهن مردم اوکراین شکست خورده است و پس از تاریخ ۲۰ می، مشروعیت خود را کاملاً از دست خواهد داد».

به نوشته اسپوتنیک، این سرویس همچنین افزود: «آمریکا به اینکه چه کسی به طور خاص، اوکراین را هدایت کند اهمیتی نمی‌دهد، بلکه مهم این است که چه کسی قادر به ادامه جنگ با روسیه باشد».

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • سفر بارزانی به تهران، یک تحول مهم
  • لزوم گسترش اکتشافات مس با روش‌های نوین
  • با سقوط اوکراین آمریکا وارد جنگ می شود؟
  • سعید لیلاز: افشای فایل صوتی ظریف، عمدی بود
  • فیلم| آمریکا از برجام خارج شده است و به تعهدات خود عمل نکرده است
  • احمدیان: امیدواریم روابط اقلیم کردستان با ایران در بُعد امنیتی گسترش یابد
  • ایران با اراده مصمم، فناوری هسته‌ای را گسترش خواهد داد
  • از سوء استفاده صهیونیست‌ها و عناصر ضدانقلاب از اقلیم کردستان علیه ایران جلوگیری کنید
  • روسیه: آمریکا در تکاپوی جایگزین‌کردن زلنسکی است
  • لاوروف: هر دو حزب آمریکا، روسیه و چین را دشمن می‌دانند