Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه پارک فناوری پردیس، حسین صابری درباره مزایای عضویت در پارک و شرایط ویژه استقرار در فاز ۳ افزود: مدل پذیرش شرکت‌ها در فاز سوم پارک، نشان‌دهنده یک فرصت ویژه برای شرکت‌هایی است که می‌خواهند در جمع کارآفرینان فناورِ پارک فناوری پردیس حضور پیدا کنند،  در این مرحله، هم از شرکت‌های دانش‌بنیان و هم فناور دعوت به عمل آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: این مدل پذیرش برای دومین بار انجام می شود که نشان‌دهنده ظرفیت بالایی است که کشور برای رشد شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایجاد کرده است،

وی تصریح کرد: فاز سوم پارک نسبت به دو فاز دیگر تفاوت‌هایی دارد که می‌تواند برای شرکت‌ها جالب توجه باشد؛ از جمله می‌توان به این نکته اشاره کرد که با راه اندازی فاز سوم، ورود به پارک فناوری از این قسمت انجام می‌شود و فازهای اول و دوم بعد از فاز سوم قرار دارد، در واقع فاز سوم به تهران نزدیکتر است.

طراحی و تولید حدود هزار محصول در پارک فناوری
قائم‌ مقام رییس پارک فناوری پردیس ادامه داد: شرکت‌هایی که در پارک فناوری پردیس حضور می‌یابند، می‌توانند همزمان تحقیق، طراحی و تولید داشته باشند.

صابری یادآور شد: در حال حاضر شرکت‌های عضو پارک بیش از هزار محصول تولید می‌کنند که این موضوع در یک منطقه‌ای در ۲۰ کیلومتری شرق تهران و در یک موقعیت اقلیمی مناسب، فوق‌العاده محسوب می‌شود، ضمن اینکه با استقرار شرکت‌ها در پارک فناوری پردیس، کارکنان شرکت‌ها هم می‌توانند با هزینه کمتری در شهر جدید پردیس زندگی کنند،  چرا که هزینه تامین مسکن در این شهر، یک سوم تهران است، در واقع زندگی و کار در نزدیکی هم انجام می‌شود.

وی یکی از مهم ترین ویژگی‌ها و مزیت‌های استقرار شرکت‌ها در پارک را کنار هم بودن شرکت‌ها، دیده شدن شرکت‌ها، و نیز هم‌افزایی و همکاری بین آنها دانست و گفت: پارک فناوری پردیس شبیه به جنگلی است که همه گونه فرد و شرکت در آن زیست می‌کنند، در این پارک شرکت‌های نوآور با افراد خلاق و دارای ایده‌های جدید حضور دارند.

قائم‌ مقام رییس پارک فناوری پردیس ادامه داد: در این منطقه، یک فرد با یک ایده نوآورانه شروع می‌کند، با تلاش خودش و کمک دیگران به یک تیم تبدیل می‌شود؛ بعد از این مرحله با پشتکار و کمک پارک و دیگر شرکت‌های فناور عضو، سرمایه گذار جذب می‌کند یا با دریافت تسهیلات مالی، به یک شرکت نوپای نوآور تبدیل می‌شود، در ادامه و با تجاری سازی و ورود محصولات شرکت‌ها به بازار، این شرکت‌های نوپا به شرکت‌های در حال رشد و متوسط تبدیل می‌شوند،  شرکت‌هایی که از این گام هم جلوتر بروند، به یک شرکت توسعه یافته ملی تبدیل می‌شوند.

رفع موانع و کمک به شرکت‌های عضو در پارک فناوری
صابری همچنین گفت: در پارک فناوری پردیس کمک‌هایی در نظر گرفته شده برای این که شرکت‌ها از این مرحله هم یک گام جلوتر بروند و به یک شرکت با قابلیت‌های صادراتی تبدیل شوند، هر چه این چرخه پیشرفت کند، شرکت‌ها می‌توانند همکار خارجی هم داشته باشند،

وی یادآور شد: در واقع هدف ما در پارک فناوری پردیس، کمک به افراد و شرکت‌هایی است که قصد دارند دائما رشد کنند و موانع را با کمک دیگر شرکت‌های عضو پارک از میان بردارند، حضور افراد و شرکت‌های نوآور و نوپا، در کنار با تجربه‌ها، گونه‌های متنوعی برای رشد ایجاد نموده است،  البته زیست بوم پارک هنوز تا تکامل و شرایط ایده آل فاصله زیادی دارد؛ ولی ما و شرکت‌ها ۱۸ سال است در تلاشیم تا به شرایط ایده آل نزدیک شویم.

شرکت‌های نوآور باعث رشد و ارتقا می‌شوند
قائم‌ مقام رییس پارک فناوری پردیس ادامه داد: فاز سوم پارک در واقع گام بلند معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای توسعه زیست بوم نوآوری در کنار تهران است و این شرکت‌های نوآور هستند که باید با حضور در اینجا، ضمن رشد خود، دیگران را هم ارتقاء دهند،  در اینجا عملکرد شرکت‌ها هر سال ارزیابی می‌شود و برایشان کارنامه صادر می‌شود.

صابری افزود: هدف ما این است که هر سال عملکرد شرکت‌ها در تمام زمینه‌ها ارتقا یابد و دائما در حال تکرار این چرخه رشد دادن و رشد یافتن هستی،   در پارک فناوری پردیس شرکت‌هایی داریم که در اینجا متولد شدند و صادرات انجام می دهند و متعهد به رشد دادن دیگران هم هستند،  اینجا نباید کسی سر در لاک خود داشته باشد،  همه باید نسبت به هم مسوولیت و اعتماد داشته باشند، حضور شرکت‌ها در کنار هم باعث همکاری می‌شود تا زبان‌ گویایی در اجرای پروژه و گرفتن بازار داشته باشند.  

برچسب‌ها پارک فناوری پردیس مالیات

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پارک فناوری پردیس مالیات پارک فناوری پردیس مالیات پارک فناوری پردیس شرکت های نوآور داشته باشند شرکت ها شرکت هایی فاز سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۳۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین‌المللی فرصت‌های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: اکنون حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درباره گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: اکنون به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

رضایی‌فر ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر گفت: اکنون به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • عواقب بند س تبصره ۶ قانون بودجه | وقتی برای معافیت‌ها سقف تعیین شود چه می‌شود؟
  • معرفی نیروی مستعدجویای کار به شرکت‌های حاضر در نمایشگاه ایران هلث
  • بودجه گروگان بورسی‌ها
  • معرفی نیروی مستعد جویای کار به شرکت‌های حاضر در نمایشگاه ایران‌هلث‌
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران