Web Analytics Made Easy - Statcounter

 احمد حاجی‌زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به پایان طرح واکسیناسیون دام‌های سبک و سنگین علیه بیماری بروسلوز اظهار داشت: در اجرای این طرح ۳۰ هزار راس دام سبک و پنج هزار راس دام سنگین شامل گاو و گوساله به طور کامل مایه‌کوبی شدند.

وی گفت: توجه به برنامه‌های آموزشی ترویجی در ارتباط با تب مالت و استفاده از شیر، لبنیات و بستنی‌های پاستوریزه و همکاری دامداران با ماموران مایه‌کوبی از مهم‌ترین عوامل کنترل و پیشگیری این بیماری در جمعیت دامی و انسانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون شبکه دامپزشکی اشنویه ادامه داد: همچنین در راستای مبارزه و پیشگیری از بیماری‌ها مشترک انسان و دام در واحدهای روستایی پرتراکم و پرخطر اطراف بازارهای هفتگی و دواب و منطقه هدف، بدن جمعیت دامی سبک و سنگین شهرستان سمپاشی شد.

وی اضافه کرد: این طرح به طور کامل رایگان و توسط اکیپ‌های بخش دولتی شبکه دامپزشکی اجرا می‌شود.

وی در خصوص اقدامات انجام گرفته در راستای مبارزه با بیماری کرونا گفت: شبکه دامپزشکی به عنوان نهاد همکار و متعامل با شبکه بهداشت و درمان شهرستان شامل نظارت بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی نظیر گوشت قرمز، مرغ و ماهی انجام وظیفه می‌کند.

بیماری بروسلوز بیماری مهم مشترک و قابل انتقال بین انسان و دام است که از ۲ جنبه اقتصادی و بهداشت عمومی هزینه‌های فراوانی برای کشور و دامداران وارد می‌کند.

بیماری‌ تب‌مالت‌ یا بروسلوز که‌ در حیوانات ‌به‌ نام‌ سقط جنین‌ واگیر مرسوم‌ است‌ و یکی از بیماری‌هایی عفونی قابل‌ انتقال‌ بین‌ انسان‌ و حیوان‌ بوده و اگر دام‌های مبتلا از گله حذف نشوند، باعث انتشار بیماری و کاهش تولید شیر می‌شود.

اشنویه دارای بیش از هفت هزار راس دام سنگین و  ۱۸۰ هزار راس دام سبک است.

برچسب‌ها سازمان دامپزشکی کشور تب مالت اشنویه واکسیناسیون

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان دامپزشکی کشور تب مالت اشنویه واکسیناسیون سازمان دامپزشکی کشور تب مالت اشنویه واکسیناسیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۳۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گوشت قرمز از مراکز معتبر و موردتایید دامپزشکی تهیه شود

بر اساس اعلام جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی، شهروندان گوشت قرمز را از مراکز معتبر و مورد تایید دامپزشکی تهیه کنند و از خرید گوشت‌های بازرسی‌نشده و بدون مهر دامپزشکی (کشتار غیرمجاز) جدا خودداری شود.

قصاب‌ها و افرادی که مستقیم با دام سر و کار دارند، یا در کار ذبح دام هستند، یا افرادی که دام را در منزل یا مجاورت منزل خود نگهداری می‌کنند، بیشتر در معرض ابتلا به بیماری‌های مشترک انسان و دام هستند؛ بنابراین این افراد باید از تماس مستقیم با حیوان و ترشحات آن، اجتناب کرده و افراد فعال در کشتارگاه‌ها هم باید از دستکش، چکمه و روپوش استفاده کنند، رعایت بهداشت فردی تنها راه پیشگیری از ابتلا به بیماری است.

گوشت‌هایی که خارج از زنجیره تولید دامپزشکی ذبح می‌شود اگر علائم بیماری نداشته باشد، بهتر است قبل از مصرف، برای از بین رفتن میکروب بیماری‌های احتمالی مشترک بین انسان و دام، به مدت ۲۴ ساعت داخل کیسه پلاستیکی در یخچال نگهداری شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • ۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ به افغانستان صادر شد
  • واکسیناسیون ۱۰ هزار و ۷۴۴ قلاده سگ در قزوین
  • بیماری هزار چهره‌ای که همه را گرفتار می‌کند
  • ۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد
  • ۳۰ تُن مکمل و افزودنی‌های غیرمجاز دامی در پردیس کشف شد
  • کشف ۸۵۰ کیلوگرم گوشت و آلایش‌های غیربهداشتی و غیرقابل مصرف دام و طیور
  • موردی از تب کریمه کنگو در لرستان مشاهده نشده است
  • مایه کوبی ۲۶ هزار رأس دام سبک در منطقه بارز و شوارز
  • گوشت قرمز از مراکز معتبر و موردتایید دامپزشکی تهیه شود
  • کاهش کانون‌های بیماری آبله در استان ایلام