Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از اینکه ایالات متحده صنایع دریایی را به اعمال تحریم علیه کشور ونزوئلا مجبور کرد، شرکت های بیمه ای و دریانوردی خدمات خود به کشتی های نفتی ونزوئلا را لغو کردند.

به گزارش «انرژی امروز» خبرگزاری رویترز در گزارشی از تاثیر تحریم های گسترده ایالات متحده علیه صنایع مرتبط با نفت ونزوئلا به خصوص صنایع کشتیرانی و نفتکش های این کشور خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در هفته های اخیر واشینگتن صنایع دریایی ونزوئلا را هدف قرار داده تا تحریم ها بر ضد صادرات نفت این کشور موثرتر واقع شود و کاراکاس منزوی تر شود.

الیوت آبرامز، مامور ویژه واشینگتن در امور ونزوئلا می گوید: آنچه که شما اکنون می بینید این است که بیشتر شرکت های کشتیرانی، ببیمه و کاپیتان های کشتی ها دیگر تمایلی به کار با ونزوئلا ندارند.

موسسه رده بندی کشتی رانی (Ship classification societies) که استانداردهای ایمنی و محیط زیستی را برای کشتی ها تدوین می کند برای اولین بار تحت فشار است.

ایالات متحده از اعضای این انجمن خواست است تا با تحریم های واشینگتن علیه کشتی های مرتبط با ونزوئلا همراهی کنند. بنابراین شرکت رده بندی کشتی Lloyd’s Register اعلام کرده است که خدمات خود به هشت کشتی مرتبط با دولت ونزوئلا را قطع می کند.

آبرامز می گوید فشار بر صنایع دریایی برای اعمال تحریم علیه ونزوئلا کارآمد بوده است. «بسیاری از شرکت ها به ما اعلام کرده اند که خدمات بیمه خود به شرکت های کشتیرانی ونزوئلا را قطع کرده اند».

در ماه ژوئن ایالات متحده به شش شرکت کشتیرانی که دو شرکت از این شرکت ها متعلق به یونان بود و شش نفتکش مرتبط با ونزوئلا اخطار داد.

شرکت رتبه بندی دریایی DNV GL Maritime در هامبورگ هم اعلام کرد خدمات خود به کشتی های ونزوئلا را قطع کرده است.

ایالات متحده هر نوع شرکتی را که با تجارت نفت ونزوئلا در ارتباط باشد تهدید کرده است و این تهدیدها حتی بر مجوزهای تجاری تحت تحریم هم اثرات دلسرد کننده داشته است.

بسیاری از شرکت های نفتی اجاره نفتکش های بنادر ونزوئلا را نمی پذیرند حتی اگر این نفتکش ها تحریم نشده باشند.

شرکت های بیمه هم از این امر مستثنی نیستند. مدیر کمیته تحریم در International Group می گوید ما در برخورد با تحریم های ایالات متحده بسیار محافظه کارانه عمل می کنیم. این گروه شرکت هایی را در بر می گیرد که بیمه حدود 90 درصد از کشتی رانی تجاری دنیا را بر عهده دارند. حتی بعد از اینکه شرکت ها از تحریم های ایالات متحده خارج شدند باز هم مشکلاتی در تجارت خود دارند. او می گوید داغ این تحریم ها تا سال ها با شرکت ها باقی می ماند.

غول های نفتی هم روابط خود را با شرکت های دارنده نفتکش های متعلق به ونزوئلا تغییر می دهند تا از مشکلات مشابه با این تحریم ها در امان باشند.

بازار بیمه لندن هم ونزوئلا را در رده کشورهای بسیار پر خطر برای بیمه قرار داده است.

نیل رابرت، رییس صدور بیمه دریایی در Lloyd’s Market Association می گوید کشتی ها باید اعلام کنند که به ونزوئلا سفر خواهند کرد و در این صورت صدور بیمه دریایی برای آنها متوقف می شود. او می گوید صنایع صدور بیمه دریایی به شدت از سوی ایالات متحده تهدید می شوند.

شرکت های ثبت جواز کشتی در پاناما و لیبریا هم به دلیل فشارهای وارد از سوی ایالات متحده خدمات خود به کشتی های ونزوئلایی را قطع کرده اند. وکلای صنایع دریایی در پاناما می گویند شرکت های این کشور از ثبت جواز کشتی هایی که با ایالات متحده همکاری نمی کنند را قطع کرده اند.

تحریم های ایالات متحده صادرات نفت ونزوئلا را به کمترین حد خود در 80 سال گذشته رسانده است و از این رو نیکولاس مادورو، رییس جمهور سوسیالیست این کشور با قطع درآمد مهمترین ماده صادراتی خود، حالا با مشکل خرید مواد غذایی و دارو مواجه شده است.

 

برچسب هاایالات متحده آمریکا کشتی نفتکش کشتیرانی ونزوئلا

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: ایالات متحده آمریکا کشتی نفتکش کشتیرانی ونزوئلا آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو ایالات متحده صنایع دریایی خدمات خود قطع کرده نفتکش ها تحریم ها کشتی ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۴۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آپشن جدید خودروهای آمریکا

آمریکا تا سال ۲۰۲۹ خودروهای جدید را ملزم به داشتن سیستم ترمز اضطراری می کند.

به گزارش ایسنا، اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌های ایالات‌متحده اعلام کرد که تمام خودروهای سواری و کامیون‌های جدید فروخته شده در ایالات‌متحده تا سپتامبر ۲۰۲۹ باید سیستم ترمز اضطراری خودکار داشته باشند و اعلام کرد که این قانون سالانه جان ۳۶۰ نفر را نجات می‌دهد و از حداقل ۲۴ هزار آسیب ناشی از این مشکل جلوگیری می‌کند.

بر اساس گزارش رویترز، سیستم‌های ترمز اضطراری خودکار از سنسورهایی برای تشخیص اینکه خودروها نزدیک به برخورد با خودروی دیگر یا عابر پیاده در جلو هستند، استفاده می‌کنند و اگر راننده این کار را نکرده باشد، به‌طور خودکار ترمز می‌گیرد. این قانون سیستم‌ را ملزم به شناسایی عابران پیاده در نور روز و  شب  می‌کند.

دیگر خبرها

  • ادعای سنتکام درباره انهدام یک قایق سطحی بی سرنشین یمن
  • بلینکن: اکنون زمان آن است که حماس وارد عمل شود
  • آپشن جدید خودرو‌های آمریکا
  • عقب‌نشینی آمریکا از تحریم گردان نظامی افراطی رژیم صهیونیستی
  • آپشن جدید خودروهای آمریکا
  • مقایسه اقتصاد چین با ایالات متحده در بخش‌های مختلف
  • مقایسه اقتصاد چین با ایالات متحده در بخش های مختلف
  • (تصاویر) A-۱۰ Thunderbolt II؛ «گراز» ترسناک نیروی هوایی آمریکا
  • بزرگ‌ترین شهرهای جهان ۲۰۲۴ بر اساس جمعیت و مساحت
  • محور تحولات و حذف دشمن مشترک