Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-01@05:09:07 GMT

قطع زنجیره انتقال کرونا با قرنطینه خانگی

تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۱۴۴۸۶

قطع زنجیره انتقال کرونا با قرنطینه خانگی

آنگونه که مشاهده شده دیگر خبری از قرنطینه خانگی و یا رعایت پروتکل‌های بهداشتی و همچنین تعطیلی اماکن آموزشی, اداری، صنف‌های مختلف و ... نیست، اما با توجه به موج دوم شیوع بیماری کرونا همه مردم ملزم به رعایت پروتکل‌های بهداشتی هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  جهانبین نیوز، با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا در  موج دوم نگرانی های مردم در خصوص تولید واکسن این بیماری، فراتر رفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



از ابتدای شروع این بیماری شوم یکی از دغدغه های مردم تولید واکسن این ویروس توسط دانشمندان بوده است.

با این حال متخصصان و دانشمندان همواره در تلاش برای ساخت واکسن این ویروس هستند اگرچه محققان بر این  عقیده معتقند که لاز م است برای پیشرفت در تولید و عرضه  این واکسن پیگیری ها و مطالعات بیشتری از سوی اکثر محققان  صورت گیرد.

آنگونه که مشاهده شده دیگر خبری از قرنطینه خانگی و یا رعایت پروتکل های بهداشتی و همچنین تعطیلی اماکن آموزشی, اداری, صنف های مختلف و ... نیست، اما  با توجه به موج دوم شیوع بیماری کرونا همه مردم ملزم به رعایت پروتکل های بهداشتی هستند.

لازم به ذکر است این ویروس هم شبیه دیگر ویروس ها نیازمند واکسن است اما می توان با رعایت بهداشت و استفاده از ماسک و دستکش اجازه جولان دادن به این بیماری را نداد، بطور مثال بیماری های کشنده دیگری هستند که هنوز راه درمانی از جمله  کشف واکسن برای متخصصان و دانشمندان ممکن نبوده است اما با این حال با پیشرفت هایی که از سوی متخصصان و دانشمندان شکل گرفته بیماران می توانند تقریبا به اندازه افراد غیر مبتلا از زندگی خود لذت ببرند.

این مسئله بسیار قابل تامل است که درست است بازگشت به زندگی عادی از شر این ویروس، سخت و طاقت فرسا می باشد اما غیر ممکن نیست، لذا این رفتار مردم است که بیشترین تاثیر را در روند کاهشی یا افزایشی این بیماری دارد، با وجود تمام سختی ها، از دست دادن عزیزان, وجود پاک شهدای مدافع سلامت، بیماران بستری بر روی تخت های بیمارستان ها , خبرهای تاسف بار مبتلا و جان دادن بیماران، هنوز افرادی هستند که هیچگونه اعتقادی به این بیماری ندارد و خود را تافته‌ی جدا بافته از دیگران می دانند ، اگر به همین صورت پیش برویم، باید ۶۰ تا ۷۰ درصد از مردم جهان مصونیت جمعی داشته باشند تا بتوان از افرادی که ایمن نیستن محافظت کنند.

با وجود شیوع گسترده کرونا ویروس در موج دوم نگرانی ساخت واکسن بیش از پیش در چهره مردم موج میزند، حال با فرض اینکه اکثر کشورهای جهان تابع قوانین مشابه در ساخت واکسن باشند ملزم به انجام مراحل زیر در روند ساخت واکسن هستند.

آزمایش بالینی: یکی از انواع مطالعات پزشکی است که بر روی حیوانات  انجام می‌شود،  کاربرد مهم کارآزمایی‌های بالینی در مطالعه بازدهی تولید، کیفیت،  اثرات داروها و شیوه‌های درمانی جدید است.

مرحله دوم آزمایش بالینی فاز یک است که در این مرحله اولین گام برای آزمودن درمانی بر روی  انسان است. در این مطالعات، بهترین راه استفاده از درمانی جدید (به‌عنوان مثال کاربرد آن به‌صورت خوراکی یا تزریق) و بهترین دوز آن تست می‌شود. دوز دارو را معمولاً هر بار اندکی افزایش می‌دهند تا بالاترین دوزی که عوارض جانبی خطرناکی ندارد مشخص شود.

چون درباره خطرات و فواید احتمالی درمان‌هایی که تست می‌شوند اطلاعات چندانی در دست نیست، در آزمایش‌های بالینی فاز یک تنها تعداد اندکی از بیمارانی شرکت دارند که درمان‌های دیگر برای درمان آنها مؤثر واقع نشده است.

در مرحله آزمایش بالینی فاز دوم که گام بعدی در ساخت واکسن است از تعداد بیشتری از افراد برای تست دروزهای دارویی تست شده استفاده می شود.

در مرحله آزمایش بالینی فاز سوم پس از ثبت نام هزاران نفر از مبتلایان به منظور اثربخشی واکسن و موفقیت در این سه مرحله آزمایشگاه مجوز ساخت واکسن را به سازمان غذا و دارو می دهد و مورد تحقیق متخصصان دیگر و محققان این سازمان قرار می گیرد که پس از تایید، تولید واکسن آغاز می خورد.

در مرحله پایانی به عنوان فاز چهارم آزمایش بالینی، عوارض جانبی درمانی جدید را مطالعه شده  و محققان با ازمایش تعداد گسترده ای از بیماران، به دنبال یافتن عوارضی جانبی هستند که در آزمایشهای قبلی مشاهده نشده است.

این مراحلی است که در طی روند ساخت واکسن انجام می شود، گرچه خود ما هستیم که تصمیم گیرنده این مسئله‌ایم، مبتلا شویم و منتظر واکسن باشیم، یا رعایت کنیم و آرام زندگی کنیم.

 

رضا کمالی

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: رعایت پروتکل های بهداشتی آزمایش بالینی بالینی فاز ساخت واکسن موج دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۴۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، بشیر حاجی بیگی، با اشاره به دستاوردهای نوین سازمان انتقال خون که در سال گذشته آغاز شد، گفت: اقدامات نوین سازمان انتقال خون باعث شد رتبه اعتباری ما در میان کشورهای پیشرفته تثبیت شود و در منطقه نیز کماکان با فاصله بسیار زیاد به عنوان مرجع آموزش سازمان بهداشت جهانی در زمینه طب انتقال خون باشیم.

وی افزود: از جمله اقدامات ارزشمند، انجام آزمایشات غربالگری مولکولی (NAT) است که نقش اساسی در حذف انتقال ویروس‌های خطرناکی نظیر ایدز و هپاتیت از طریق خون و داروهای مشتق از پلاسمای خون دارد. همچنین، انجام آزمایش غربالگری آنتی بادی جهت انطباق صد در صدی گیرنده و اهداکننده و پیشگیری از بروز عوارض ناشی از تزریق خون و نیز آزمایش توالی یابی ژنتیکی (HLA) به روش (NGS) جهت بررسی سازگاری بافتی و تسهیل انجام پیوند سلول‌های بنیادی خونساز برای بیماران نیازمند به آن در داخل کشور از فعالیت‌هایی بود که از سال گذشته در دستور کار قرار گرفته و گسترش خدمات نوین و توسعه کمّیت و کیفیت این خدمات وابسته به این حمایت و تخصیص اعتبارات مناسب برای تأمین ملزومات مرتبط است.

حاجی بیگی با اشاره به جایگاه ممتاز سازمان انتقال خون در تأمین خون سالم و صد درصد داوطلبانه در میان کشورهای منطقه و جهان و تأمین صد درصدی نیازهای بیمارستانی در مورد خون و فراورده، گفت: تمامی این افتخارات مرهون همراهی مردم نوع دوست و حمایت‌های مسئولان اجرایی کشور و نمایندگان مجلس است و انتظار داریم در آینده نیز از این حمایت‌ها برخوردار شویم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • استقبال وزیر تانزانیایی از انتقال دانش فنی ساخت لوازم خانگی ایرانی
  • ChatGPT در تشخیص آبسه مغزی شکست خورد
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت