Web Analytics Made Easy - Statcounter

صباغیان گفت: باید خیرین با هنرستان سازی آبروی رفته رشته های کاردانش و فنی حرفه ای را بازگردانند. متاسفانه حاضرند فرزندانشان دکتر شوند اما بیکار بمانند اما رشته های مهارتی نرود.

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری شبستان، «وحید صباغیان » در نشست خبری که با موضوع ترویج و توسعه مراکز فنی و حرفه ای برگزار شد گفت: در آستانه 18 سالگی خیریه همره هستیم، در این ۱۸ سال همرهی تمام دوستان و بزرگان را دیده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرعامل موسسه خیریه همره افق قریب  افزود: دراین سال ها پروژه کوچک و بزرگ ساخته ایم‌. در مراجعات به مناطق کوچک عدم وجود اشتغال و مهاجرت را شاهد بودیم، همان موقع هم رشته های کارو دانش مصوب شد. ما به فکر اجرای پروژه های آموزشی هنرستانی افتادیم.

 

وی بیان کرد: وزارت آموزش و پرورش با کمبود بودجه برای ساخت مدرسه مواجه است که خیرین کمک می کنند تا این مشکل حل شود. ساخت مدرسه توسط خیرین اهمیت دارد اما نگهداری از مدرسه و معلم از ساخت مدرسه اهمیتش بیشتر است.

 

صباغیان تصریح کرد: الگوی ما ساخت مدرسه غیردولتی بدون شهریه است. خیری که یک میلیارد هزینه کرده است می تواند اداره مدرسه را هم‌متولی شود. مدارسی که می سازیم به جهت کمک به وزارت آموزش و پرورش به صورت غیردولتی در مناطق محروم است. دانش آموزان رایگان تحصیل می کنند.

 

مدیرعامل موسسه خیریه همره افق قریب تصریح کرد:در کشور ما حوادث طبیعی زیاد است‌. وقتی سیل و زلزله رخ می دهد باید به جای ساخت مدرسه یک کلاسه و دوکلاسه هنرستان بسازیم. وقتی می گویم هنرستان خیرین یک مدرسه بزرگ با کارگاه ها را فرض می کنند.اما ما الگو ساخت هنرستان های کوچک در روستاها را اجرا می کنیم. خیرین را هم به ساخت این نوع هنرستان تشویق می کنیم.

 

وی بیان کرد: از نیروهای بیکار با مدارک دکتری با هماهنگی وزارت آموزش و پرورش در مدارسی که می سازیم استفاده می کنیم.خیرینی هم داریم که تمایل دارند هزینه تحصیل بدهند اما ما کار هدفمند می کنیم خیر وقتی کمک می کند همزمان به اشتغالزایی آن منطقه و وضعیت معیشیت دانش آموزان و معلم ها هم کمک می کند.

 

صباغیان گفت: اولین مدرسه شبانه روزی غیردولتی در منطقه هریس راه اندازی کردیم که خیرین این مدرسه را اداره می کنند و تحصیل رایگان است.

 

وی تاکید کرد: باید آبروی رفته رشته های کاردانش و فنی حرفه ای را بازگردانیم. متاسفانه حاضرند فرزندانشان دکتر شوند اما بیکار بمانند اما رشته های مهارتی نرود. این در حالی است که  بالای ۹۰ درصد افرادی که رشته های  مهارتی فارغ التحصیل شده اند، شاغل هستند.

وی با بیان اینکه تعداد هشت هنرستان تاکنون ساخته ایم گفت: در مناطق محروم هرمزگان، قزوین، آذربایجان شرقی، کرمانشاه، خراسان شمالی هنرستان راه اندازی کرده ایم.تعداد 700 جمعیت دانش آموزی و 180 معلم هم داریم.

 

پایان پیام/260

منبع: شبستان

کلیدواژه: هنرستان آموزش مهارت آموزی مهارت آموزش و پرورش ساخت مدرسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۵۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرسودگی فضای آموزشی در کوهدشت/ ۱۴ مدرسه تخریبی است

رئیس اداره آموزش‌وپرورش کوهدشت از وجود ۱۴مدرسۀ تخریبی در شهرها و مدارس این شهرستان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کوهدشت، امین امینی‌پویا، صبح امروز، در نشست خبری با خبرنگاران گفت: فضای آموزشی در این شهرستان سال‌ها است که فرسوده و ناایمن است.

او با اشاره به وجود 34هزار نفر فرهنگی و دانش‌آموز در کوهدشت، اضافه کرد: خبرنگاران باید خیرّان را برای سرمایه‌گذاری در ایجاد و نوسازی مدارس ترغیب کنند.

رئیس اداره آموزش‌وپرورش کوهدشت با اعلام اینکه برخی از مدارس این شهرستان زیبندۀ دانش‌آموزان و معلمان نیست، تأکید کرد: امکانات و سرانۀ آموزش‌وپرورش جوابگوی نوسازی مدارس نیست.

احداث 216 مدرسه در مناطق محروم لرستان

امینی‌پویا با بیان ضرورت استفاده از مشارکت خیّران در ساخت و گسترش فضاهای آموزشی کوهدشت، یادآور شد: انتظار داریم که خیرّان در ساخت و تعمیر مدارس این شهرستان مشارکت بیشتری داشته باشند.

او در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم دربارۀ تعداد مدارس تخریبی در کوهدشت، اعلام کرد: 14مدرسه در شهرها و مدارس این شهرستان تخریبی است و باید نوسازی شود.

رئیس اداره آموزش‌وپرورش کوهدشت خاطرنشان کرد: مدرسۀ پسرانۀ راهنمایی شاهد و مدرسۀ دخترانۀ معرفت ر تازه‌آباد در داخل این شهر ناایمن شناخته شده‌است و این مدارس باید هرچه سریع‌تر نوسازی شود.

امینی‌پویا با بیان اینکه بین 600 تا 800میلیون تومان اعتبار برای ساخت مدارس یک‌کلاسه نیاز است، گفت: حداقل یک‌میلیارد و 200میلیون تومان برای ساخت مدارس دوکلاسه نیاز است.

رئیس اداره آموزش‌وپرورش کوهدشت با ذکر اینکه این شهرستان فاقد خانۀ رفاهی فرهنگیان است، مطرح کرد: مسئولان باید برای نوسازی مدارس کوهدشت پای‌کار بیایند.

او اعلام کرد: ما در حال تلاش برای رفع مشکل اداری درمانگاه فرهنگیان کوهدشت هستیم و این درمگاه طی روزهای آینده افتتاح می‌شود.

امینی‌پویا در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم در ارتباط با وضعیت سیستم‌های گرمایشی مدارس در کوهدشت، بیان کرد: 2میلیارد و 500میلیون تومان اعتبار برای گرمایش مدارس این شهرستان هزینه کرده‌ایم.

رئیس اداره آموزش‌وپرورش کوهدشت در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم دربارۀ تعداد دانش‌آموزان شرکت‌کننده در دور نخست کنکور، اذعان کرد: حدود 3هزار و 600نفر در تمام مقاطع تحصیلی در کنکور اردیبهشت‌ماه 1403شرکت کردند.

انتهای پیام/ 644/.

دیگر خبرها

  • ساخت ۱۵۰۰ کلاس در هرمزگان در دولت سیزدهم/ رشد ۶۲درصدی قبولی پزشکی
  • شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری
  • ساخت و تعمیر بیش از ۸۰ مدرسه در خوزستان
  • تقدیر شهردار گناباد از مجموعه مدرسه فنی حرفه ای شهید عباسپور
  • ۴۵ واحد آموزشی در بردسکن بازسازی و احداث شد
  • هنرآموزی که برای هنرجویانش اشتغالزایی کرد
  • تفاهم‌ نامه ساخت مدرسه ۶ کلاسه خیرساز در تالش امضا شد
  • ۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است
  • ۳۰۰ مدرسه در یزد فرسوده هستند
  • فرسودگی فضای آموزشی در کوهدشت/ ۱۴ مدرسه تخریبی است