Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدل پذیرش شرکت‌ها در فاز سوم پارک، نشان‌دهنده یک فرصت ویژه برای شرکت‌هایی است که می‌خواهند در جمع کارآفرینان فناورِ پارک فناوری پردیس حضور پیدا کنند.

به گزارش خبرگزاری برنا از استان تهران؛ حسین صابری قائم‌ مقام رییس پارک فناوری پردیس درباره مزایای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور در این منطقه فناوری، گفت: در این مرحله، هم از شرکت‌های دانش‌بنیان و هم فناور دعوت به عمل آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مدل پذیرش برای دومین بار قرار است انجام شود که نشان‌دهنده ظرفیت بالایی است که کشور برای رشد شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایجاد کرده است.

وی گفت: فاز سوم پارک نسبت به دو فاز دیگر تفاوت‌هایی دارد که می‌تواند برای شرکت‌ها جالب توجه باشد؛ از جمله می‌توان به این نکته اشاره کرد که با راه اندازی فاز سوم، ورود به پارک فناوری از این قسمت انجام می‌شود و فازهای اول و دوم بعد از فاز سوم قرار دارد. در واقع فاز سوم به تهران نزدیکتر است.

قائم‌ مقام رئیس پارک فناوری پردیس درباره مزیت‌های قانونی پارک فناوری پردیس، گفت: عملکرد شرکت‌ها به مدت 20 سال از معافیت مالیاتی برخوردار می‌شود؛ چه این شرکت‌ها دانش بنیان باشند یا نباشند.

طراحی و تولید حدود هزار محصول در پارک فناوری

وی ادامه داد: شرکت‌هایی که در پارک فناوری پردیس حضور می‌یابند، می‌توانند همزمان تحقیق، طراحی و تولید داشته باشند. در حال حاضر شرکت‌های عضو پارک بیش از هزار محصول تولید می‌کنند که این موضوع در یک منطقه‌ای در ۲۰ کیلومتری شرق تهران و در یک موقعیت اقلیمی مناسب، فوق‌العاده محسوب می‌شود. ضمن اینکه با استقرار شرکت‌ها در پارک فناوری پردیس، کارکنان شرکت‌ها هم می‌توانند با هزینه کمتری در شهر جدید پردیس زندگی کنند. چرا که هزینه تامین مسکن در این شهر، یک سوم تهران است. در واقع زندگی و کار در نزدیکی هم انجام می‌شود.

صابری یکی از مهمترین ویژگی‌ها و مزیت‌های استقرار شرکت‌ها در پارک را کنار هم بودن شرکت‌ها، دیده شدن شرکت‌ها، و نیز هم‌افزایی و همکاری بین آنها دانست و گفت: پارک فناوری پردیس شبیه به جنگلی است که همه گونه فرد و شرکت در آن زیست می‌کنند. در این پارک شرکت‌های نوآور با افراد خلاق و دارای ایده‌های جدید حضور دارند.

قائم‌ مقام رئیس پارک فناوری پردیس ادامه داد: در این منطقه، یک فرد با یک ایده نوآورانه شروع می‌کند، با تلاش خودش و کمک دیگران به یک تیم تبدیل می‌شود؛ بعد از این مرحله با پشتکار خودشان و کمک پارک و دیگر شرکت‌های فناور عضو، سرمایه گذار جذب می‌کند یا با دریافت تسهیلات مالی، به یک شرکت نوپای نوآور تبدیل می‌شود. در ادامه و با تجاری سازی و ورود محصولات شرکت‌ها به بازار، این شرکت‌های نوپا به شرکت‌های در حال رشد و متوسط تبدیل می‌شوند. شرکت‌هایی که از این گام هم جلوتر بروند، به یک شرکت توسعه یافته ملی تبدیل می‌شوند.

رفع موانع و کمک به شرکت‌های عضو در پارک فناوری

وی گفت: در پارک فناوری پردیس کمک‌هایی داریم برای اینکه شرکت‌ها از این مرحله هم یک گام جلوتر بروند و به یک شرکت با قابلیت‌های صادراتی تبدیل شوند. هر چه این چرخه پیشرفت کند، شرکت‌ها می‌توانند همکار خارجی هم داشته باشند. در واقع هدف ما در پارک فناوری پردیس، کمک به افراد و شرکت‌هایی است که قصد دارند دائما رشد کنند و موانع را با کمک دیگر شرکت‌های عضو پارک از میان بردارند. حضور افراد و شرکت‌های نوآور و نوپا، در کنار با تجربه‌ها، گونه‌های متنوعی برای رشد ایجاد نموده است. البته زیست بوم پارک هنوز تا تکامل و شرایط ایده آل فاصله زیادی دارد؛ ولی ما و شرکت‌ها ۱۸ سال است در تلاشیم تا به شرایط ایده آل نزدیک شویم.

شرکت‌های نوآور باعث رشد و ارتقا می‌شوند

قائم‌ مقام رئیس پارک فناوری پردیس ادامه داد: فاز سوم پارک در واقع گام بلند معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای توسعه زیست بوم نوآوری در کنار تهران است و این شرکت‌های نوآور هستند که باید با حضور در اینجا، ضمن رشد خود، دیگران را هم ارتقاء دهند. در اینجا عملکرد شرکت‌ها هر سال ارزیابی می‌شود و برایشان کارنامه صادر می‌شود.

وی افزود: هدف ما این است که هر سال عملکرد شرکت‌ها در تمام زمینه‌ها ارتقا یابد و دائما در حال تکرار این چرخه رشد دادن و رشد یافتن هستیم. الان ما در پارک فناوری پردیس شرکت‌هایی داریم که در اینجا متولد شدند و الان صادرات دارند و متعهد به رشد دادن دیگران هم هستند. اینجا نباید کسی سر در لاک خود داشته باشد. همه باید نسبت به هم مسؤلیت و اعتماد داشته باشند.

صابری گفت: حضور شرکت‌ها در کنار هم باعث همکاری می‌شود تا زبان‌ گویایی در اجرای پروژه و گرفتن بازار داشته باشند. صابری در پایان این گفتگو به تمام کارآفرینان و فناوران پیشنهاد کرد، این فرصت را مغتنم بشمارند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پارک فناوری پردیس پارک فناوری پردیس شرکت های نوآور داشته باشند دانش بنیان شرکت ها شرکت هایی فاز سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۵۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی با حضور معاون علمی ریاست جمهوری

محققان یکی از شرکت های دانش بنیان به دانش فنی ساخت موتورهای ۶ سیلندر خورجینی بنزینی از طریق مهندسی معکوس دست یافت و طی مراسمی با حضور معاون علمی ریاست جمهوری از آن رونمایی شد.

به گزارش ایسنا، پژوهشکده سامانه های هوشمند شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف میزبان روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری برای رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی بوده است.

انجام پژوهش‌های کاربردی ـ توسعه‌ای، تجاری‌سازی ایده‌های نو و پژوهش‌های فناورانه در حوزه دانش‌های نوین و سطح بالا، انجام فعالیت‌های ترویجی به منظور اعتلای نهضت نرم‌ افزاری و توسعه صنایع کشور در بستر مناسب ارتباطی صنعت و دانشگاه و با بهره‌گیری از ساختارهای چابک و پویا از ماموریت های این پژوهشکده است از این رو این مرکز تحقیقاتی چشم انداز خود را "تبدیل شدن به یکی از اصلی‌ترین مراکز پیشرو در تجاری‌سازی ایده‌های فناورانه در حوزه دانش‌های نوین و سطح بالای کشور" تعریف شده است.

یکی از شرکت های دانش بنیان این پژوهشکده که با همکاری اعضای هیات علمی و برخی از محققان ایرانی مقیم خارج شکل گرفته است، پس از ۴ سال تحقیق و توسعه به دانش فنی ساخت موتور ۶ سیلندر با ظرفیت ۴۰۰۰ سی سی بنزینی خورجینی دست یافتند.

به گزارش ایسنا، دهقانی فیروزآبادی در آیین رونمایی از موتور ۶ سیلندر بنزینی خورجینی در جمع خبرنگاران گفت: قوای محرکه با حجم و توان بالای بنزینی انواعی از قوای محرکه هستند که در بسیاری از خودروهای استراتژیک و راهبردی و تاکتیکی کاربرد دارند.

وی با بیان اینکه این نوع موتورها همچنین دارای کاربردهای تفریحی مانند خودروهای افرود را نیز دارند، اظهار کرد: این نوع موتورها یک نیاز کاملا راهبردی است و کشور نیز در طی چند سال گذشته به آن موضوع رسید که کشور  نیازمند دستیابی به دانش فنی این نوع موتورها است.‌

دهقانی اضافه کرد: بر این اساس یکی از شرکت های دانش بنیان که با حضور چندین نفر از اعضای هیات علمی و نزدیک به ۴۰ نفر از بهترین دانشجویان و فارغ‌التحصیلان و محققان کشور تشکیل شده بود، و در طی ۳ تا ۴ سال گذشته با ترسیم برنامه مطالعاتی عمیق، اقدام به کسب فناوری های موتورهای ۶ سیلندر خورجینی ۴ لیتری دنیا کرد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری خاطر نشان کرد: این شرکت دانش بنیان امروز توانست نمونه مهندسی معکوس شده این موتور را با استانداردهای بالا تولید و رونمایی کند.

وی باتاکید بر اینکه رونمایی از این دستاورد، اثبات فناوری های موتور  خورجینی ۶ سیلندر حجم بالا است، اظهار کرد: دانش فنی این محصول توسط پژوهشکده شهید رضایی دانشگاه شریف و محققان این شرکت دانش بنیان به دست امده و امیدواریم این جریان علمی قوی که از سوی محققان این شرکت ایجاد شده است، توسعه یابد و به زودی شاهد تولید این موتورها برای کاربردهای خاص در کشور باشیم.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، فناوری های موتور را از فناوری های اصلی و کلیدی در هر سامانه  ای توصیف کرد و یادآور شد: دانش فنی که در این شرکت و با حجم و کیفیت به دست آمده بسیار ارزشمندتر از خود محصول است چون این دانش فنی قابل تسری به سایر حوزه ها است.

دهقانی با اشاره به حمایت های معاونت علمی از این طرح گفت: ما به عنوان پشتوانه اصلی حمایتی شرکت‌ها، بخشی از سرمایه گذاری در تحقیق و توسعه  را بر عهده گرفتیم. ولی یکی از خوشحالی های ما این است که این شرکت در همکاری با چندین نفر از محققان ایرانی که در شرکت های بزرگ دنیا  فعال بودند شکل گرفته و اجرای این تحقیقات سبب شد تا این افراد به کشور بازگردند تا دانش اصولی در کشور شکل بگیرد.

به گزارش ایسنا، "گیربکس مغناطیسی"، "طراحی و ساخت موتورسیکلت برقی اسکوتر آویتا" با سرعت ۱۵۰ کیلومتر بر ساعت، "آب شیرین کن خورشیدی" و "رونمایی از محصول فناورانه نرم افزار ابرسازه" از دیگر دستاوردهای این پژوهشکده به شمار می رود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وزیر ارتباطات: معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند
  • معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند
  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند
  • «رویداد استارتاپی شتاب» در پارک علم و فناوری قم برگزار شد
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی با حضور معاون علمی ریاست جمهوری
  • حضور پارک فناوری و نوآوری نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • ضرورت ورود شرکت‌های فناور به صنعت کردستان
  • حضور پارک فناوری و نوآوی نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد
  • سیر تا پیاز بند بورسی