Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- خانه اعتضادی در روستای «قوژد» گناباد واقع شده و براساس شواهد موجود در اواخر دوره پهلوی اول این خانه بنا شده است. - اخبار استانها -

علیرضا شناسایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در گناباد اظهار داشت: خانه اعتضادی در روستای قوژد گناباد واقع شده و براساس شواهد موجود در اواخر دوره پهلوی اول این خانه بنا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بافت قدیمی این روستا که مجموعه‌ای کامل از بناهای تاریخی با معماری بسیار زیبا را در خود جای‌داده یکی از بافت‌های باقی‌مانده در گناباد است که هم‌اکنون  اقداماتی برای حفظ آنها صورت گرفته است.

درخواست استاندار گلستان از وزیر میراث فرهنگی؛ فرآیند ثبت جهانی دیوار بزرگ گرگان تسریع شودمنطقه گردشگری "نئور" به‌زودی تحویل میراث فرهنگی استان اردبیل می‌شود"ثبت جهانی روستای تاریخی ابیانه" چشم‌انتظار نگاه مسئولان/ لزوم تحقق درخواست‌های شورای روستا

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گناباد در خصوص مشخصات فنی این خانه نیز بیان کرد: منزل اعتضادی با طول 21.62 متر و عرض حداکثری 18.86 متر به وسعت 296.77 مترمربع از لحاظ طرح و نقشه در زمره منازل با حیاط مرکزی محسوب می‌شود. 

وی ادامه داد: نمای بیرونی منزل اندود کاهگل و دارای آجرکاری است و دیواره های خارجی آن ساده و بدون تزئین خاصی است و سر در ورودی در ضلع شرقی بنا با طاق گهواره‌ای پوشیده شده است و به وسیله دالانی با یک زاویه 90 درجه و پوشش ضربی به حیاط مرکزی وصل می‌شود.

انتهای پیام/281/ی

R41347/P/S6,1188/CT8

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۵۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورزنه شهر فرشتگان چادر سفید ایران + فیلم

پس از ارائه مستندات توسط انجمن دوستداران میراث فرهنگی ورزنه و با تلاش‌های مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان و شهردار ورزنه، چادر سفید زنان این شهر ۱۷ اسفند ماه ۱۴۰۰ به شماره ۲۶۷۳ در فهرست میراث ناملموس ایران ثبت ملی شد.


پوشیدن چادر سفید زنان ورزنه دلایل تاریخی متعددی دارد، از جمله کشت پنبه مرغوب و وجود صنایع دستی کرباس بافی و سفره بافی و عوامل فرهنگی و دینی که اسلام به پوشیدن رنگ سفید سفارش کرده، علل پوشش چادر سفید این خطه است.


زنان شهر ورزنه معمولاً از پارچه‌های کرباس سفید برای دوخت چادر استفاده می‌کردند، اما اکنون بیشتر با استفاده از پارچه‌های کارخانه‌ای روی آورده‌اند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی ورزنه شهر فرشتگان چادر سفید ایران باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • میراث‌فرهنگی اصفهان باید دوباره زنده شود
  • ورزنه شهر فرشتگان چادر سفید ایران + فیلم
  • تخلفی که در «سنگلج» رخ داده است
  • ضرغامی: حال مردم خوب هست که به سفر می‌روند
  • سازه جدید در عمارت منسوب به «فخرالدوله» برچیده شد
  • موزه چینی خانه شیخ صفی مهمترین مکان برای معرفی هویت ملی
  • زمینه توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان مهیا است
  • نمای عمارت منصوب به فخرالدوله به حالت اولیه برگشت
  • آن‌سوی تاریخ نصف‌جهان به روایت میراث ناملموس