Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استاندار آذربایجان شرقی دست‌یابی به نتایج مطلوب در امر مبارزه با کرونا را در گرو همکاری و تعامل دستگاه‌ها و رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی توسط اقشار مختلف مردم دانست.

بدر شکوهی در جلسه بررسی عملکرد دفاتر سلامت استان، با اشاره به مزایای برون سپاری و کاهش تصدی گری دولت در عرصه‌های مختلف، گفت: برای تحقق اهداف دولت در این زمینه لازم است زیرساخت‌های مورد نیاز از قبیل بسترسازی اجتماعی و ارائه آموزش‌های لازم به مدیران و کارشناسان دفاتر سلامت فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی افزود: برای ارتقای شاخص‌های بهداشت محیط و افزایش نظارت بر واحدهای صنفی که از اهداف تاسیس این دفاتر ذکر شده، لازم است دستگاه‌های ذیربط و اتحادیه‌های صنفی نهایت همکاری را با شبکه بهداشت استان جهت تعیین اولویت‌ها و کاهش هزینه‌ها به عمل آورند.
 
به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان‌شرقی، معاون دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی تبریز هم در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از روند شکل گیری دفاتر سلامت در استان، گفت: این دفاتر در شهرستان‌های تبریز، مرند، بناب، آذرشهر و شبستر فعالیت خواهند کرد.
 
عباسعلی درستی، افزایش ضریب نظارت شبکه بهداشت استان بر رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در اماکن و اصناف و همچنین تمرکز بیشتر کادر درمانی بر مقابله با بیماری کرونا را از جمله اهدافی ارزیابی کرد که از راه اندازی 10 دفتر سلامت در استان دنبال می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس پروتکل های بهداشتی ضرورت استفاده از ماسک مرکز سلامت دفتر سلامت خانواده شبکه بهداشت و درمان بهداشت محیط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۶۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی بهداشتی اولویت طرح تضمین سلامت فرآورده‌های شیلاتی است

به گزارش خبرنگار مهر، هادی تبرایی ظهر چهارشنبه در دوره آموزشی ممیزی رسمی از مراکز فرآوری آبزیان در بوشهر اظهار داشت: هدف از برگزاری این دوره آموزشی آشنایی هرچه بیشتر با الزامات ممیزی و همچنین مشارکت استان‌ها در ممیزی‌های رسمی و استفاده از تجربیات یکدیگر است.

مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور افزود: با اجرای طرح تضمین کیفیت و سلامت محصولات شیلاتی و بهره گیری از تجربیات در استان‌های مختلف با هدف ارتقا سطح بهداشت و سلامت فرآورده‌های خام دامی می‌تواند در پیشبرد اهداف ممیزی تأثیر گذار باشد.

مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور تاکید کرد: ساماندهی بهداشتی اسکله‌ها، بنادر صیادی، کشتی‌ها و شناورهای صیادی در اولویت طرح تضمین کیفیت و سلامت فرآورده‌های شیلاتی قرار دارد.

کد خبر 6087558

دیگر خبرها

  • زنگ سلامت در مدارس دامغان به صدا درآمد
  • سه تن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان معدوم شد
  • قدردانی از متصدیان سه واحد نمونهٔ بهداشتی در مه ولات
  • اهدای جهیزیه به نوعروسان نیازمند در بستان آباد
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • ۲۴۵ هزار هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی سم‌پاشی شد
  • ساماندهی بهداشتی اولویت طرح تضمین سلامت فرآورده‌های شیلاتی است
  • ۲۴۵ هزار هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی سمپاشی شد
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران