Web Analytics Made Easy - Statcounter

مولود چاووش‌اوغلو درباره مناقشات میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان گفت، ترکیه با تمامی امکانات خود در کنار آذربایجان ایستاده است. وزیر خارجه ترکیه همچنین اعلام کرد که در صورت عدم عقب‌نشینی ارتش "ملی" لیبی به فرماندهی خلیفه حفتر از شهر ساحلی سرت لیبی، عملیات نظامی انجام خواهد شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، مولود چاووش‌اوغلو، وزیر خارجه ترکیه در مصاحبه با شبکه "تی آر تی" ترکیه گفت: باید سرت و الجفره به دولت وفاق ملی لیبی تحویل داده شوند و در صورتی که عقب‌نشینی از سرت صورت نگیرد، ممکن است عملیات نظامی انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تحویل سرت و الجفره به دولت وفاق را به عنوان شرطی اساسی جهت آتش‌بس و آغاز مذاکرات سیاسی عنوان کرد و گفت که عقب‌نشینی حفتر از سرت و الجفره شرط طرابلس برای آتش‌بس است.

رئیس دستگاه دیپلماسی ترکیه تصریح کرد: پیشنهادهای دولت وفاق درباره بحران لیبی به مسکو ارائه شده است و ما ممکن است نشستی را در سطح کارشناسان و نشست دیگری را در سطح وزیران برگزار کنیم.

مولود چاووش‌اوغلو عنوان کرد که کشورش آماده است حفاری را در منطقه شرق مدیترانه بر اساس توافق آنکارا با دولت وفاق آغاز کرده و همچنین آماده است با شرکت‌هایی از کشورهای دیگر در این خصوص همکاری کند.

وی تاکید کرد که سیاست ترکیه در مورد شرق مدیترانه و حفاری نفت و گاز در آنجا، امری ثابت و علنی است.

وزیر خارجه ترکیه با انتقاد مجدد از موضع پاریس در خصوص مساله لیبی، عنوان کرد، بعد از شکست حفتر در لیبی، فرانسه شروع به رفتار هیستریک در لیبی کرده است.

مولود چاووش‌اوغلو با بیان اینکه باید مزدوران از لیبی بیرون رانده شوند، خاطرنشان کرد: ترکیه امیدی برای افراد ستم دیده شده است.

رئیس دستگاه دیپلماسی ترکیه افزود: اعلام آتش‌بس در حال حاضر در لیبی به نفع دولت وفاق ملی نخواهد بود.

وزیر خارجه ترکیه تصریح کرد: همچنین سیاست‌ ما درخصوص لیبی بر اساس توافق‌هایی است که با دولت وفاق لیبی امضا کرده‌ایم.

وی عنوان کرد: یونان و قبرس نقشه مرزهای دریایی در مدیترانه را منتشر کردند اما بر اساس این نقشه، هیچ چیزی را برای ما در دریای مدیترانه باقی نگذاشته‌اند و نمی‌توان به هیچ وجه آن را پذیرفت.

وزیر خارجه ترکیه همچنین به مساله موزه ایاصوفیه پرداخت و گفت که کشورش با هرگونه اظهاراتی درخصوص مسجد ایاصوفیه مخالف است و این اظهارات را به منزله مداخله‌ای در حقوق حاکمیتی ترکیه به حساب می‌آورد.

وی افزود: ترکیه گام‌هایی را که در آینده در مورد ایاصوفیه در استانبول اتخاذ خواهد کرد، به هیئت فرهنگی سازمان ملل، یونسکو، ابلاغ خواهد کرد.

مولود چاووش‌اوغلو در ادامه این مصاحبه‌ در مورد مناقشات میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان گفت که ترکیه با تمامی امکانات خود در کنار آذربایجان ایستاده است و به هیچ وجه حملات ارمنستان به خاک آذربایجان را نمی‌پذیرد.

چاووش‌اوغلو گفت که نیروهای جمهوری آذربایجان پاسخ مناسبی را به حمله ارمنستان در روز گذشته دادند.

وزیر خارجه ترکیه تصریح کرد: ارمنستان با حملاتی که انجام می‌دهد، می‌خواهد توجه جهانیان را از مناطق جمهوری آذربایجان که اشغال کرده، منحرف کند. ارمنستان تا به الان تمایلی به راه حل سیاسی برای اختلافات موجود نداشته است و ترکیه حمایت لازم را برای حفظ تمامیت ارضی جمهوری آذربایجان ارائه خواهد داد.

مولود چاووش‌اوغلو عنوان کرد که ارمنستان باید به مسیر درست بازگردد و به رفتار عاقلانه پایبند باشد و از تعدی به اراضی آذربایجان دست بردارد.

وی گفت که ترکیه از گزینه‌های جمهوری آذربایجان برای حل مناقشه قره باغ و سایر مناطق اشغال شده از سوی ارمنستان حمایت می‌کند.

روز گذشته، وزارت دفاع جمهوری آذربایجان اعلام کرد که درگیری‌های مرزی با ارمنستان رخ داده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مولود چاووش اوغلو بحران لیبی مولود چاووش اوغلو جمهوری آذربایجان وزیر خارجه ترکیه دولت وفاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۶۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناآرامی‌ها در ارمنستان به دنبال واگذاری ۴ روستا به جمهوری آذربایجان

آفتاب‌‌نیوز :

به دنبال تصمیم دولت ارمنستان به واگذاری چهار روستا به جمهوری آذربایجان، رسانه‌ها روز پنجشنبه از ناآرامی‌ها در پایتخت این کشور خبر دادند.

 به گزارش منابع خبری، خیابان «چارنتس» در شهر ایروان، پایتخت ارمنستان بسته است. استادان دانشگاه دولتی ایروان به تظاهرات اعتراضی علیه تسلیم روستا‌های ارامنستان در «تاووش» پیوستند. پلیس تاکنون ۱۷ معترض را بازداشت کرده است.

این جاده به طور متناوب توسط معترضان بسته شده و توسط پلیس بازگشایی شده است.

منابع خبری از ادامه اعتراضات متعدد در سراسر ارمنستان در اعتراض واگذاری این با باکو خبر داده‌اند. 

بر اساس این گزارش، در مقابل ساختمان نخست وزیری ارمنستان در ایروان تظاهراتی جریان دارد.

پیش از این نیز دولت ارمنستان از قصد خود برای بازگرداندن این روستا‌ها خبر داده بود؛ در تاریخ ۲۹ اسفند سال گذشته نیز «نیکول پاشینیان» نخست وزیر ارمنستان در دیدار با اهالی روستا‌های مرزی منطقه تاووش اعلام کرد که قرار است ۴ روستای مرزی از این منطقه را به باکو واگذار کند.

پاشینیان به اهالی ارمنی این روستا‌ها گفته بود که اگر ایروان این کار را نکند، به معنای آغاز جنگ دیگر است.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • توافق میان باکو و ایروان نزدیک است
  • آمادگی ارمنستان برای خرید گاز از جمهوری آذربایجان
  • تعیین مرزهای ارمنستان و جمهوری آذربایجان و ۳ سناریوی پیش رو
  • بازداشت 29 معترض به مرزبندی جدید ارمستان با جمهوری آذربایجان
  • بازداشت 29 معترض به مرزبندی جدید ایروان با جمهوری آذربایجان
  • ناآرامی‌ها در ارمنستان به دنبال واگذاری ۴ روستا به جمهوری آذربایجان
  • درباره رابطه ایران با گرجستان و ارمنستان!
  • پشت‌پرده توافق اخیر ارمنستان و آذربایجان/ چرا پوتین و اردوغان مخالفند؟
  • ارمنستان قصد بازگشت نظامی به منطقه قره باغ ندارد
  • پاشینیان: ارمنستان قصد بازگشت نظامی به منطقه قره باغ ندارد