Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- با توجه به اینکه فرودگاه‌ها دروازه ورود ویروس کرونا به هر کشوری هستند، عفونت شناسان توصیه می‌کنند برای جلوگیری از ورود این ویروس ‏ از طریق فرودگاه‌های کشور، تدابیر سخت تری به اجرا گذاشته شود.

ویروس جدید کرونا (کووید-‌‌۱۹) ‌ به روند گسترش خود در جهان ادامه می‌دهد و در این میان فرودگاه‌های جهان نقش در ورودی را برای این ویروس ایفا می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا ایتالیا ورود مسافران از برزیل و ۱۲ کشور دیگر که بیشترین ابتلا و درگیری را با ویروس جدید کرونا (کووید-‌‌۱۹) ‌ دارند ممنوع اعلام کرده است.

اما در فرانسه کنترل‌ها در خصوص جلوگیری از ورود ویروس جدید کرونا (کووید-‌‌۱۹) ‌ از طریق فرودگاه ناکافی و ناکارآمد است. کارشناسان می‌گویند همانطور که فرودگاه دروازه اصلی ورود مسافران به هر کشوری است همانگونه نیز دروازه اصلی ورود ویروس جدید کرونا (کووید-‌‌۱۹) ‌ به داخل کشور مورد نظر نیز خواهند بود.
برای جلوگیری از ورود ویروس جدید کرونا (کووید-‌‌۱۹) ‌ به داخل فرانسه در فرودگاه شارل دو گل پاریس دوربین‌های تب سنج نصب شده است.
کسانی که درجه حررات بدن شان بالای ۳۸ درجه سانتیگراد باشد به مسیری دیگری هدایت می‌شوند تا تب شان دقیق‌تر بررسی شود.
این اقدام باعث اطمینان خاطر به برخی از مسافران و مردم در فرانسه شده است. اما برخی دیگر این میزان کنترل را ناکافی می‌دانند. زیرا درست است که ممکن است در فرودگاه تب افراد سنجیده شود. اما برای رعایت فاصله گذاری اجتماعی چه کار باید کرد که در فرودگا‌ها به هیچ وجه رعایت نمی‌شود.
بر اساس این گزارش از زمانی که این دوربین‌های تب سنج در فرودگاه شارل دو گل پاریس نصب شده است تاکنون ۱۰۰ هزار مسافر را تب سنجی کرده اند، اما در این مدت تنها بیست نفر درجه حرارت بدن شان بالای ۳۸ درجه سانتیگراد بوده است. تازه کسانی که درجه حرارت بدنشان بالا بوده است به آن‌ها توصیه شده است به بیمارستانی که در نزدیکی فرودگاه است برای انجام آزمایش کرونا بروند، اما در انجام این کار مسافران مجبور نیستند. در نتیجه در عمل این ساز و کار موثر واقع نشده است.
ناقلان ویروس جدید کرونا (کووید-‌‌۱۹) ‌ به راحتی در صفوف مردم قرار می‌گیرند بدون آنکه کسی آن‌ها را بشناسد.

به عنوان مثال شش نفر که از جزیره گویان مهمان یک نفر شده بودند میزبان آن‌ها را مجبور به دادن آزمایش کرونا کرده بود که در نتیجه آزمایش مشخص شد چهار نفر آن‌ها کرونا داشته اند.
با توجه به همین واقعیات عفونت شناسان توصیه می‌کنند برای جلوگیری از ورود ویروس جدید کرونا (کووید-‌‌۱۹) ‌ از طریق فرودگاه‌های کشور، تدابیر سفت و سخت تری به اجرا گذاشته شود. این کارشناسان می‌گویند بهترین شیوه برای این انجام آزمایش و غربالگری است.
البته برخی کشور‌ها مانند امارات عربی متحده این مسیر را در پیش گرفته اند. در فرودگاه دبی تنها کسانی حق ورود به خاک این کشور را دارند که آزمایش کرونا داده باشند و نتیجه آزمایش منفی باشد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ورود ویروس جدید کرونا جلوگیری از ورود فرودگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۷۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا

آژانس دارویی اتحادیه اروپا به‌روزرسانی واکسن‌های کرونا را به منظور هدف قرار دادن سویه JN.۱ توصیه کرده است.

به گزارش ایسنا، سویه JN.۱ با خانواده سویه XBB که توسط واکسن های به روز شده قبلی هدف قرار گرفته بود، متفاوت است و اکنون موارد ابتلا به آن در جهان از انواع XBB پیشی گرفته است.

بنابر اعلام مرکز اطلاع رسانی آژانس دارویی اتحادیه اروپا، شواهد نشان می‌دهد هدف قرار دادن سویه JN.۱ به حفظ اثربخشی واکسن ها با ادامه تکامل سارس-کوو-۲ کمک می‌کند.

ویروس کرونا هنوز هم ماهانه باعث مرگ هزاران نفر می‌شود.

بیشتر بخوانید:

کرونا در جهان؛ جدیدترین سویه‌های در گردش در ماه‌های اخیر

این آژانس می‌گوید می‌خواهد با سازندگان واکسن ملاقات کند و درباره چگونگی ساخت نسخه‌های جدید این واکسن برای برنامه واکسیناسیون امسال مشورت نماید.

سازمان جهانی بهداشت (WHO) در تاریخ جمعه ۵ مه ۲۰۲۳ به‌ طور رسمی پایان وضعیت اضطراری کووید ۱۹ در جهان را اعلام کرد. این سازمان در ژانویه ۲۰۲۰، شیوع ویروس کرونا را یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی و نگرانی بین‌المللی اعلام کرده بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • باران شدید در راه است/ تدابیر ویژه برای روزهای پنجشنبه و جمعه
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • لزوم اتخاذ تدابیر لازم برای جلوگیری از بروز خسارات ناشی از کم‌آبی
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • صلاحیت صدور حکم در شکایت نیکاراگوئه علیه آلمان را نداریم
  • جلسات دولت و مجلس برای اتخاذ تدابیر ارزی به کجا رسید؟
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • قوانین سختگیرانه اتحادیه اروپا یقه آیپد را گرفت!
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی