Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، تحریم‌های آمریکا که با هدف سرنگونی دولت سوسیالیست نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا اعمال شده، صادرات نفت ونزوئلا را به پایین‌ترین حد در حدود ۸۰ سال گذشته رسانده و مقامات ونزوئلا را با کمبود منابع مالی برای تامین واردات اساسی مانند غذا و دارو روبرو ساخته است.

تحریم‌ها بخشی از تلاش آمریکا برای سرنگونی دولت مادورو هستند اما با وجود بحران اقتصادی وخیم، مادورو همچنان در قدرت مانده و این موضوع خشم دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا را برانگیخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت مادورو اعلام کرد که آمریکا به دنبال تصرف نفت ونزوئلا بوده و اقدامات واشنگتن را مجازات غیرقانونی خوانده که باعث رنج مردم ونزوئلا شده است.

الیوت آبرامز، مسئول ویژه امور ونزوئلا در وزارت خارجه آمریکا به رویترز گفت: واشنگتن به منظور اجرای سخت گیرانه تحریم‌ها روی تجارت نفت و منزوی کردن کاراکاس، صنعت دریایی را در ماه‌های اخیر هدف گرفته است و فشار روی شرکت های کشتیرانی، بیمه‌گران، صادرکنندگان گواهینامه و کشورهایی که کشتی ها را ثبت می کنند را مضاعف کرده است.

شرکت‌های طبقه بندی کشتی‌ها که ایمنی و استانداردهای محیط زیستی آنها را تایید می کنند، برای نخستین بار است که فشارهای آمریکا را لمس می کنند.

یک مقام آمریکایی که مایل نبود نامش فاش شود، به رویترز گفت: آمریکا این شرکت ها را تحت فشار قرار داده تا در صورت مشاهده نقض تحریم‌های آمریکا، از صدور گواهی برای کشتی ها خودداری کنند. بدون گواهی کشتی و محموله اش بدون بیمه می مانند. این امر به منزله نقض قراردادهای تجاری توسط مالکان کشتی است و باعث می شود مقامات بندری به کشتی اجازه ندهند وارد شده و لنگر بیاندازد.

شرکت لویدز رجیستر که یکی از بزرگترین صادرکنندگان گواهی برای کشتی در جهان است، اعلام کرده که خدماتش را برای هشت نفتکشی که در تجارت نفت ونزوئلا همکاری داشته اند، قطع کرده است.

شرکت DNV GL Maritime که در هامبورگ مستقر است هم خدماتش برای سه کشتی را در ژوئن لغو کرد و تنها زمانی خدمات این شرکت برقرار شد که آمریکا کشتی های مذکور را از فهرست تحریم‌ها خارج کرد.

آمریکا شرکت هایی که در تجارت نفت ونزوئلا دست دارند را به تحریم تهدید کرده و این تهدید حتی روی تجارتی که تحت تحریم‌ها مجاز است هم تاثیر منفی گذاشته است. برخی از شرکت‌های نفتی حاضر نیستند از نفتکش هایی استفاده کنند که در یک سال گذشته به بنادر ونزوئلا سفر کرده اند حتی اگر سفر آنها تحت تحریم ها مجاز بوده باشد.

بر اساس گزارش رویترز، ونزوئلا از سوی مقامات بازار بیمه لندن در لیست مناطق پرریسک قرار گرفته است.

ایران چقدر بنزین به ونزوئلا صادر کرده است؟ کد خبر 530528 برچسب‌ها نفت نفتکش ونزوئلا تحریم آمریکا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: نفت نفتکش ونزوئلا تحریم آمریکا نفت ونزوئلا تحریم ها شرکت ها کشتی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۸۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران

ایتنا - کمیسیون ارتباطات فدرال بزرگ‌ترین اپراتورهای تلفن همراه در ایالات متحده را به دلیل فروش اطلاعات موقعیت مکانی مشتریان خود بدون رضایت، با جریمه جمعی 200 میلیون دلاری محکوم کرده است.
کمیسیون ارتباطات فدرال بزرگ‌ترین اپراتورهای تلفن همراه در ایالات متحده را به دلیل فروش اطلاعات موقعیت مکانی مشتریان خود بدون رضایت، با جریمه جمعی 200 میلیون دلاری محکوم کرده است. AT&T  باید 57 میلیون دلار بپردازد، در حالی که Verizon باید 47 میلیون دلار بپردازد. در همین حال، Sprint  و T-Mobile با مجموع 92 میلیون دلار جریمه روبرو هستند. این کمیسیون تحقیقات عمیقی را در مورد افشای غیرمجاز و فروش داده‌های مکان واقعی مشترکین پس از افشای فعالیت‌های آنها در سال 2018 انجام داد.

به گزارش ایتنا، جسیکا روزن وورسل، کمیسر کمیسیون ارتباطات فدرال گفت:«  شرکت‌های مخابراتی اطلاعات موقعیت مکانی بی‌درنگ را به جمع‌آورنده‌های داده فروختند، و اجازه دادند این داده‌های بسیار حساس در دست شرکت‌های ثالثا، شکارچیان و سایر موارد قرار گیرد. »

به گفته این آژانس، این طرح پس از گزارش‌های عمومی مبنی بر اینکه یک کلانتر در میسوری با استفاده از اطلاعات موقعیت مکانی که شرکتی به نام Securus از اپراتورهای بی سیم دریافت می‌کند، افراد متعددی را ردیابی می کند، آغاز شد. این شرکت خدمات ارتباطی را به مراکز اصلاح و تربیت در کشور ارائه می‌دهد.

 
در حالی که اپراتورها در نهایت فعالیت خود را متوقف کردند، آژانس گفت که آنها به مدت یک سال پس از فاش شدن این رویه و پس از اینکه به کمیسیون قول دادند فروش داده‌های مکان مشتری را متوقف خواهند کرد، به اجرای برنامه‌های خود ادامه دادند. به‌علاوه، آنها بدون تضمین‌های معقول به کار خود ادامه دادند تا اطمینان حاصل کنند که خدمات قانونی با استفاده از اطلاعات مشتریانشان، مانند کمک‌های جاده‌ای و خدمات فوریت‌های پزشکی، واقعاً رضایت کاربران را برای ردیابی مکان‌هایشان جلب می‌کنند.

این شرکت‌ها گفتند که قصد دارند جریمه‌ها را به چالش بکشند. T-Mobile که با بزرگترین جریمه به ارزش 80 میلیون دلار روبرو است و اسپرینت 12 میلیون دلار جریمه شد گفته که جریمه بیش از حد است.AT&T  گفت که این تصمیم فاقد شایستگی قانونی و واقعی است و این تصمیم شرکت‌ها را به دلیل حمایت از خدمات مکانی نجات‌بخش مجازات می‌کند.»

دیگر خبرها

  • ۲ دوپینگ جدید در کشتی پهلوانی!
  • صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت
  • کشتی‌گیران اسرائیلی به دلیل تحریم ترکیه، از حضور در المپیک پاریس محروم شدند
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • فوت دردناک پیرمرد میاندوآبی زیر چرخ‌های نفتکش
  • فوت غم‌انگیز پیرمرد میاندوآبی زیر چرخ‌های نفتکش
  • فوت غمناک پیرمرد میاندوآبی زیر چرخ‌های نفتکش
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران
  • جزئیات توافق‌های بانکی ایران و روسیه