Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی فرماندار مشهد با بیان اینکه خدمات‌ رسانی باید با ضوابط شهری هماهنگ باشد، گفت: مسأله چشمه پونه بیشتر حقوقی است و اگر ساکنین مسائل حقوقی خود را با آستان قدس حل کنند سایر دستگاه‌های خدماتی ما آماده خدمت هستند.

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، مشکل آب شرب روستای محروم چشمه پونه واقع در بلوار نماز و درست در جوار کوه‌هایی که بر فراز آن ساختمان‌های لوکس و اشرافی خودنمایی می‌کند، معضلی است که در «سامانه فارس» با عنوان «نداشتن انشعاب آب و غیر بهداشتی بودن آب سهمیه‌ای در چشمه پونه» در سال گذشته به ثبت رسیده که خبرنگار فارس در گفت‌وگو با فرماندار و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری مشهد به این مسأله پرداخت و با عنوان «آب‌رسانی روستای محروم چشمه‌پونه در گیر‌ و‌ دار پاس‌کاری مسؤولان» منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون پس از گذشت حدود پنج ماه خبرنگار فارس بار دیگر برای پیگیری وضعیت آب شرب چشمه پونه به سراغ معاون سیاسی فرماندار مشهد رفته تا از جزئیات تصمیم‌گیری‌های مربوط به این منطقه و رسیدگی به آن مطلع شود.

احمد ریواده در گفت‌وگو با بیان اینکه چشمه پونه و زکریا 2 نقطه جمعیتی بالای 50 نفر است، در چشمه پونه 70 خانوار وجود دارد، اظهار کرد: این منطقه در محدوده خدماتی شهر قرار گرفته، جزو مناطق شهری است و واحد روستایی محسوب نمی‌شود.

وی با بیان اینکه اراضی چشمه پونه به لحاظ مالکیتی متعلق به آستان قدس است، مطرح کرد: میان اهالی و آستان قدس مسائل حقوقی در مراجع قضایی و شورای اسلامی شهر مطرح است، بنابراین امکان اینکه شهرداری بخواهد پیش از تعیین تکلیف مالکیت، اقدام به اجرای پروژه‌های عمرانی و لوله‌گذاری و خدمات‌رسانی بهداشتی کند فراهم نیست.

معاون سیاسی فرماندار مشهد با اشاره به اینکه در سال جاری پیش از ورود به پیک گرما یک نشست اختصاصی با موضوع چشمه پونه در فروردین داشتیم، بیان کرد: در این جلسه شهردار منطقه، نماینده آستان قدس و مسؤولان مرکز بهداشت منطقه و نماینده راه و شهرسازی را دعوت کردیم تا مسأله شرب را تعیین تکلیف کنیم.

ریواده در رابطه با جزییات جلسه مذکور عنوان کرد: چند تصمیم در این جلسه گرفته شد، تصمیم اول اینکه با توجه به سلامت مردم که درگیر بیماری کرونا هستیم، شرکت آب و فاضلاب برخلاف بار مالی، مکلف به آبرسانی با تانکر به چشمه پونه شد که در سال گذشته آبرسانی به 3 نقطه جمعیتی از جمله چشمه‌پونه بیش از 2 میلیارد هزینه داشته است.

وی عنوان کرد: تصمیم دوم این بود که به آستان قدس و شهرداری فرصت دادیم تا در مورد نحوه خدمات‌رسانی تصمیم‌گیری کنند، پیشنهاد ما در آن نشست این بود که شهرداری از اولین انشعاب نزدیک منطقه چشمه پونه مجوز حفاری را صادر کند و در 2 یا 3 نقطه جمعیتی در حریم بلوار نماز که کاربری آن فضای سبز و در مالکیت شهرداری است، شیر برداشت آب برای اهالی بگذارد، تا تعیین تکلیف حقوقی این منطقه امکان دسترسی به آب شرب در نزدیکترین نقطه برای اهالی فراهم شود.

معاون سیاسی فرماندار مشهد در رابطه با سومین تصمیم اتخاذ شده در این نشست مطرح کرد: جایی که کاربری آن مشخص باشد و به لحاظ شهری کاربری معلومی داشته باشد، دستگاه اگر نیاز به کاربری داشته باشد در آنجا تملک می‌کند و شهرداری و دستگاه خدماتی مجاز به ارائه خدمات در آنجا نیستند.

ریواده با تاکید بر اینکه شهرداری مجاز به خدمات‌رسانی به کاربری‌های تملک شده نیست، افزود: اعلام کردیم دستگاهی که کاربری متعلق به آن است یعنی آستان قدس، تعیین تکلیف کند تا امکان انشعاب برای آنجا توسط شهرداری فراهم شود.

وی تشریح کرد: براساس مصوبات شورای شهر و راه و شهرسازی این امکان برای شهرداری فراهم نبود تا برای انشعاب تک تک خانه‌های منطقه مجوز صادر کند، ولی اعلام آمادگی کرد برای رفع مشکل شهروندان آن نقطه جمعیتی شیرهای آب را تعبیه کند.

معاون سیاسی فرماندار مشهد در جمع‌بندی نشست مذکور خاطرنشان کرد: مسأله آب شرب چشمه پونه این‌گونه تصمیم‌گیری شد که در سال جاری به لحاظ مالکیتی تعیین تکلیف شود و مردم منطقه بتوانند مانند دیگر شهروندان از حقوق خود بهره ببرند.

ریواده با بیان اینکه خدمات‌ رسانی باید با ضوابط شهری هماهنگ باشد، تصریح کرد: مسأله چشمه پونه بیشتر حقوقی است و اگر ساکنین مسائل حقوقی خود را با آستان قدس حل کنند سایر دستگاه‌های خدماتی ما آماده خدمت هستند.

وی مطرح کرد: در سال جاری حتما آب‌رسانی توسط تانکر انجام می‌شود و مردم نگران تامین آب شرب نباشند، ما تلاش می‌کنیم تا در این سه ماه موضوع میان شهرداری و آستان قدس تعیین تکلیف شود.

انتهای پیام/ 7006

منبع: فارس

کلیدواژه: روستا پونه آستان قدس چشمه پونه حاشیه شهر مشهد معاون سیاسی فرماندار مشهد نقطه جمعیتی تعیین تکلیف چشمه پونه آستان قدس آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۰۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی میزهای خدمت تخصصی در مناطق شهرداری شیراز

ابراهیم کمالی گفت: امروز دوازدهمین جلسه از جلسات میز خدمت املاک و مستغلات در شهرداری منطقه ۹ بود که در آن بسیاری از مسائلی که مردم در این منطقه و سایر مناطق با آن روبرو بودند، بررسی و دستور لازم در خصوص حل این مسائل در همان موقع صادر شد.

او با بیان اینکه شهرداری منطقه یک به‌عنوان آخرین میز خدمت دور نخست در هفته آینده خواهد بود، از برگزاری میز‌های خدمت در دور نخست ابراز خرسندی و بیان کرد: مسائلی که مردم با آن در این مناطق روبرو بوده، بررسی و دستور حل آن در لحظه صادرشده است.

کمالی از نخستین میز خدمت دور دوم در اداره کل املاک و مستغلات شهرداری شیراز خبر داد و عنوان کرد: در دور دوم این میز خدمت بنا داریم تا مسائل را به‌صورت تخصصی‌تر بررسی کرده و سعی می‌کنیم به مسائلی که چندین سال در اقصی نقاط شهر شیراز دچار مشکل بوده، بپردازیم.

عضو و ناظر اداره کل املاک و مستغلات شهرداری شیراز عنوان کرد: در این دور سعی خواهیم کرد از مدیران دستگاه‌های دیگر که به نحوی در ارتباط با این پرونده‌ها نیز هستند دعوت کرده تا در لحظه نسبت به حل مشکلات اقدام شود. رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز نیز اظهار کرد: امروز با برگزاری میز خدمت املاک و مستغلات شاهد اتفاق خوبی در شهرداری منطقه ۹ هستیم و مسائل مردم محلات که در این حوزه موزد بررسی قرارگرفته و دستور لازم در این خصوص صادرشده است. 

سیده مریم حسینی از قول مساعد شهردار این منطقه در خصوص موارد مربوطه خبر داد و گفت: با حضور مدیرکل املاک و مستغلات شهرداری شاهد خواهیم بود که بسیاری از مسائل حل شود. عضو و ناظر شورای اسلامی در شهرداری منطقه ۹ شیراز از اهتمام نایب‌رئیس کمیسیون برنامه‌وبودجه، امور حقوقی و املاک شورای اسلامی شهر و مدیرکل املاک و مستغلات شهرداری در خصوص برگزاری میز خدمت این حوزه قدردانی کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • جریان گاز در مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی و کرمان پایدار است/ اعزام تیم‌های امداد برای خدمت‌رسانی
  • قرارگاه جهادی زیرکوه درحال خدمت‌رسانی به سیل زدگان/۳۰ مورد امداد
  • ‌ تعیین تکلیف ۷۲۸ هکتار اراضی منابع طبیعی و اوقاف در فارس
  • خدمت‌رسانی گروه‌های جهادگر بسیج در پی آبگرفتگی مناطق شیراز
  • رویکرد ما در لرستان اتحاد خدمت‌رسانی حول محور برنامه است
  • برپایی میزهای خدمت تخصصی در مناطق شهرداری شیراز
  • لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تعیین تکلیف شود
  • تعیین تکلیف اراضی منابع طبیعی و اوقاف در فارس
  • تلاش برای جذب سرمایه گذار برای ساخت شهربازی در بوستان جوان قم
  • زمین‌های واگذارشده به دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف می‌شوند