Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش واحد بازرگانی خبرگزاری مهر، در جهان ورزش روابط فی مابین حامیان مالی و اسپانسرها با رشته های مختلف ورزشی بر اساس منافع مشترک «برد - برد»  اقتصادی و تبلیغاتی تعریف می شود. مدیران ورزشی به دنبال ایجاد درآمد و منابع مالی جدید برای رشته تحت مدیریت خود هستند و صاحبان صنایع و سرمایه نیز به دنیال بهره گیری از ظرفیت های تبلیغاتی و حتی اقتصادی پر قدرت و جذاب میدان های ورزشی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این عرصه پرماجرا بسیاری رشته های مهم و طراز اول المپیکی اساسأ یا هیچگاه مورد توجه و اقبال حامیان مالی نیستند و یا به ندرت این اتفاق می افتد. دو و میدانی ایران هم از این قاعده مستثنی نیست و به جز یک مقطع در ابتدای دهه ۸۰ در طول تاریخ این رشته ورزشی در کشور ما با دامنه افتخارات بسیار و قابل احترام حتی در مقاطعی که که نتایج درخشانی به دست آمده است و یا به مدال ارزشمند المپیک رسیده ایم به صورت مستمر و هدفمند مورد حمایت و پشتیبانی حامیان مالی قرار نگرفته است.

طی سالهای اخیر بالاخص از اواسط سال ۱۳۹۴ تا نیمه های سال ۱۳۹۸ دو و میدانی ایران شرایط دیگری را تجربه کرد و حمایت حامیان مالی از ورزش اول المپیک زبانزد همگان بود و جلودار همه حامیان مالی ورزش دو و میدانی شرکت معظم آسان پرداخت پرشین و مدیران جوان، پرتلاش و خوش ذوقش بود.

آسان پرداخت به کمک دو و میدانی ایران آمد، در کنار فدراسیون، هیأت های استانها، پیشکسوتان، مربیان و ورزشکاران این رشته قرار گرفت، این اتفاق مهم و مبارک بود چرا که در این رابطه تنگاتنگ و هدفمند برخلاف قواعد رایج فی مابین حامیان و رشته های مختلف ورزشی که اساس کار منافع اقتصادی و تبلیغاتی «برد- برد» است در رابطه و همکاری شرکت آسان پرداخت و فدراسیون دو و میدانی ایران همه چیز دلی و احساسی بود و اساسأ هیچگونه منافع اقتصادی ، تبلیغاتی و... مبنای توافق و همکاری دو طرف نبود. 

مهندس حامد منصوری مالک و مدیر عامل شرکت آپ در مراسم مشترک فی مابین، همکاری با فدراسیون دو و میدانی را دلی و بر اساس علاقه مندی به این ورزش مهم ، پایه و بین المللی عنوان کرد. ارتباط باید دلی باشد تا تداوم داشته باشد و چه نتیجه «برد – بردی» بهتر از کسب افتخار برای کشور عزیزمان و درخشش و رضایتمندی ورزشکاران و جوانان وطن...

آری...
آسان پرداخت به کمک دو و میدانی ایران آمد تا ورزشکارانش بهترین نتیجه تاریخ این رشته در ادوار مختلف مسابقات قهرمانی آسیا را با کسب ۴ مدال طلا و یک مدال برنز به دست آورند. تا اولین مدال طلای  تاریخ دوومیدانی ایران در دو ۱۰۰ متر توسط حسن تفتیان و اولین مدال طلای پرتاب وزنه بعد از انقلاب توسط علی ثمری به دست آید و حسین کیهانی پس از سالها به مدال طلای آسیا برسد و احسان باز هم آقای آسیا. (هند ۲۰۱۷) تا تیم ملی ایران در بازیهای آسیایی جاکارتا بدرخشد و ورزشکارانش سومین نتیجه برتر تاریخ ورزش دو و میدانی در ادوار مختلف بازیهای آسیایی را بعد از بازیهای آسیایی تهران و بازیهای آسیایی گوانژو به دست آورند و فدراسیون دو و میدانی ایران در جمع ۷ فدراسیون موفقی قرار گرفت که ۲ مدال طلا (و یا بیشتر) را در این مسابقات به دست آورند.

تا کار در بخش پایه و پشتوانه سازی به صورت مستمر ادامه یابد و تیم ملی ۳۰ نفره نوجوانان ایران در مسابقات نوجوانان قهرمانی آسیا در سال ۲۰۱۹ که در کشور هنگ کنگ برگزار شد با کسب ۵ مدال (۲ طلا،۱ نقره ، ۲ برنز و ۷ مقام ارزشمند چهارم و شکستن یک رکورد آسیا) بهترین نتیجه ادوار مختلف مسابقات نوجوانان آسیا را به ثبت برسانند تا در این مسابقات دختران دو و میدانی همپای پسران بدرخشند و حتی جلوتر از آنها کسب افتخار کنند.

تا موضوع حمایت از مربیان داخلی و ساماندهی آنها در دستور کار فدراسیون قرار بگیرد و مربیان فعال با عملکرد مطلوب و نتیجه بخش در اعزام های خارجی در کنار ورزشکارانشان قرار بگیرند.

آسان پرداخت به کمک دو و میدانی ایران آمد تا در یک بازه زمانی یکساله (۲۰۱۸- ۲۰۱۹) و برای اولین بار در تاریخ ورزش دو و میدانی ورزشکاران دو و میدانی ایران در هر سه رده سنی نوجوانان ، جوانان و بزرگسالان به مدال طلا ماده پرتاب دیسک آسیا برسند و رکوردهای نوجوان و جوانان آسیا را ارتقاء دهند. تا درخشش ورزشکاران برجسته دو و میدانی در مسابقات مهم و معتبر به دفعات تکرار شود تا احسان حدادی بعد از ۶ سال (از سال ۲۰۱۱) به پاتوق همیشگی اش بازگردد (تیتر روزنامه شرق) و قهرمان آسیا شود و بهترین حدنصابهای خود را از سال ۲۰۱۲ به ثبت برساند.

تا حسن تفتیان حدنصاب خیره کننده ۰۳/۱۰ را به ثبت برساند و به فینال دو ۶۰ متر داخل سالن جهان برسد. تا حسین کیهانی در جاکارتا جاودانه شود ، تا امیر مرادی بدرخشد، تا سید امیر زمانپور در فینال دوی ۱۵۰۰ متر نوجوانان جهان مدعی ظاهر شود، تا مهدی پیرجهان به فینال دوی ۴۰۰ متر با مانع جوانان جهان برسد و نوجوانان دو و میدانی ایران در المپیک آرژانتین در حد انتظار ظاهر شوند.

آسان پرداخت به کمک دو و میدانی  آمد تا ایران میزبان شایسته هشتمین دوره مسابقات داخل سالن قهرمانی آسیا لقب بگیرد تا تیم ایران نایب قهرمان آسیا شود و خبرگزاری مهر تیتر بزند درخشش ورزشگاه آفتاب و ورزشکاران دو و میدانی،  تا عیسی موتاز بارشیم بهترین ورزشکار دوومیدانی جهان پرشهای خیره کننده اش را در ورزشگاه آفتاب انقلاب به نمایش بگذارد تا بهترین حدنصاب سال پرش طول جهان توسط پرنده چینی در تهران به ثبت برسد تا حسن تفتیان حدنصاب ۶/۵۱ را در دوی ۶۰ متر ثبت کند تا دختران و پسران دوومیدانی ایران بدرخشند. تا دهلان الحمد رئیس کنفدراسیون دو و میدانی آسیا و اعضاء هیأت رئیسه اش دو و میدانی ایران را به دلیل میزبانی شایسته از قهرمانان قاره کهن تحسین کنند.

تا اولین مسابقه بین المللی دو پارس(Persian Run ( در خیابانهای تهران و با حضور ورزشکارانی از ۵۳ کشور جهان برگزار شود و آرامش و امنیت کشورمان در دنیا به نمایش درآمد و تیتر بسیاری از خبرگزاریهای خارجی بود. تا به ورزشکاران دو و میدانی ایران کمک کند تا لیگ باشگاهها در این ورزش دوباره رونق بگیرد، ۳ سال پی در پی قهرمان لیگ باشگاهها شد اما آپ برای قهرمانی و سکو نیامده بود...

تا فدراسیون بتواند تجهیزات کامل برگزاری یک مسابقه بین المللی را خریداری کند و بخشی از آن را در اختیار استانها قرار دهد. تا مراسم تجلیل از پیشکسوتان و نام آوران ورزش دو و میدانی در نخستین گردهمایی بزرگ این خانواده برگزار و از مدال آوران ادوار مختلف بازیهای آسیایی و خدمتگزاران ورزش دو و میدانی تقدیر شود. تا فدراسیون دو و میدانی ثبات مالی داشته باشد تا هیچ بدهی انباشته ای در فدراسیون نداشته باشیم. تا همه پاداش ها، دستمزدها و... مربیان داخلی و خارجی و ورزشکاران تا پایان مهر ۹۸ پرداخت شده باشد.

آری آسان پرداخت ۴ سال حمایت کرد تا چهار سال جریان دو و میدانی با شور و هیجان ادامه داشته باشد. به پاس این خدمات شایسته و ماندگار، جامعه دو و میدانی ایران بالاخص روسای هیأتهای استانها که مسئولیت این ورزش در مناطق مختلف کشور را برعهده دارند و نیز پیشکسوتان، مربیان و ورزشکاران این رشته جذاب و طراز اول المپیکی مراتب قدردانی و سپاس خود را از شرکت معظم آسان پرداخت، مدیران و پرسنل این شرکت اعلام می دارد و معتقدیم حضور دلی شرکت آسان پرداخت در کنار ورزش دو و میدانی ماندگار و جاودانه است و تنگ نظریها و قضاوتهای سطحی و منفعت طلبانه نمی تواند آن را از خاطر علاقه مندان به ورزش دو و میدانی بزداید.

کد خبر 4973076

منبع: مهر

کلیدواژه: اپلیکیشن آپ دومیدانی ورزش فدراسیون دوومیدانی تیم فوتبال استقلال تهران لیگ برتر فوتبال ایران تیم فوتبال پرسپولیس ویروس کرونا والیبال فدراسیون کشتی تیم فوتبال تراکتور لیگ برتر والیبال فدراسیون والیبال تیم فوتبال فولاد خوزستان علیرضا بیرانوند فوتسال باشگاه پرسپولیس احمد سعادتمند فدراسیون دو و میدانی دو و میدانی ایران ورزش دو و میدانی میدانی ایران بازیهای آسیایی ادوار مختلف حامیان مالی مدال طلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۱۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آنهایی که اهل ژیمناستیک نیستند، به انتخابات نیایند

به گزارش "ورزش سه"، بعد از حدود 14 ماه بلاتکلیفی قرار است انتخابات فدراسیون ژیمناستیک 24 اردیبهشت ماه برگزار شود، فدراسیونی که سال گذشته تا آستانه تعلیق پیش رفت، اما در نهایت با بازگشت زهرا اینچه درگاهی به صندلی ریاست به آرامش رسید و اخیرا توانست سهمیه المپیک پاریس را هم توسط مهدی الفتی کسب کند. 

در آستانه برگزاری انتخابات بار دیگر برخی حواشی باعث برهم خوردن آرامش این رشته شده و حتی سهمیه به دست آمده برای المپیک را هم تحت تاثیر قرار داده است.

در همین راستا با فرامرز سنگینی، دبیر سابق فدراسیون ژیمناستیک همکلام شدیم. او درباره شرایط این روزهای ژیمناستیک گفت: از زمانی که من ژیمناستیک را شروع کردم آرزویم  این بود که در عرصه قاره ای بدرخشیم. خیلی وقت ها اجازه شرکت در بازیهای آسیایی را به ما نمی دادند. چون ژیمناستیک ایران سطح پایینی داشت و می گفتند شانسی برای کسب مدال نداریم. واقعیت هم اینگونه بود که به دلیل تفاوت تکنیک در آموزش ژیمناستیک و اختلافی که با ژیمناستیک دنیا داشتیم نمی توانستیم شگفتی ساز شویم و کار خاصی انجام دهیم. این آرزوی همه اهالی ژیمناستیک کشور بود که به المپیک برویم آن هم در شرایطی که ژیمناستیک ایران سابقه طولانی تری نسبت به بسیاری از رشته های ورزشی کشور دارد و از دهه 20 فعالیت رسمی خود را در ایران آغاز کرده است ، این سابقه طولانی و عدم درخشش در رقابت های قاره ای یک نقطه ضعف بود. این دوران گذشت و با وجود زحمت های زیادی که کشیده شد و اردوهای مشترک و برون مرزی که داشتیم تلاش شد طلسم عدم توفیق در کسب مدال را بشکنیم.

وی افزود: بالاخره طلسم کسب مدال در آسیا در سالهای ابتدایی دهه نود رخ داد و عبدالله جامعی موفق به کسب مدال برنز خرک حلقه در قاره کهن شد. این کورسوی امیدی بود تا ژیمناستیک ایران بتواند موفقیتهای بیشتری کسب کند. اینکه این موفقیت تکرار شود نیازمند امکانات و زمان بیشتری هم بود. برای موفقیت در یک مسابقه نیازمند تمرینات حرفه ای هستیم و در آن زمان من متاسف می شدم که چرا نمی توانیم بیشتر از این به بچه ها رسیدگی کنیم. در دوره جدید فدراسیون که از سال 96 آغاز شد ژیمناست های جوانی مثل محمدرضا حمیدی ، مهدی احمد کهندی، محمدرضا شفیعی ، خسرو نژاد ، بهلولزاده و ... پا به عرصه تیم ملی گذاشتند. آنها نیازمند حضور در مسابقات بین المللی زیادی بودند و این اتفاق هم صورت گرفت.

دبیر اسبق فدراسیون ژیمناستیک عنوان کرد: در دوره هایی ما نمی توانستیم به دلایل مختلف حضوری مداوم در مسابقات بین المللی داشته باشیم اما از بعد از سال ۹۶ خصوصا در ژیمناستیک هنری مردان ، ژیمناست ها حضوری مداوم در مسابقات داشتند. حضور انها در سطوح مختلف مسابقات مثل جام های جهانی و تلاش های جمعی خانواده ژیمناستیک و مسئولان فدراسیون نتیجه داد و در بازی های آسیایی ، الفتی موفق به تاریخ سازی شد. به نظر من تاریخ ژیمناستیک ایران به قبل و بعد از مدال بازی های آسیایی تقسیم شد و این یک رنسانس بود. ما مدال قهرمانی آسیا داشتیم اما منتظر بودیم یک ژیمناست از کشورمان در بازی های آسیایی مدال بگیرد. در هانگژو یک پرواز تاریخی از الفتی را شاهد بودیم و این رقابت ها برای ما شادکامی به دنبال داشت. این مدال توقع جامعه را بالا برد و پس از آن هم توقع کسب سهمیه المپیک را داشتیم.

سنگینی در ادامه گفت: کسب سهمیه المپیک برای ما یک آرزو بود. پیش از این 2 حضور در المپیک توسط جمیله سروری و جلال بازرگان داشتیم که البته آنها بدون ورودی و کسب سهمیه اعزام شدند. چون در آن زمان کمیته بین المللی المپیک از حضور ورزشکاران استقبال می کرد. ژیمناستیک دنیا آنقدر قوی شد و در عرصه جهانی توسعه پیدا کرد که کمیته بین المللی المپیک تصمیم گرفت که مسابقات کسب سهمیه را در نظر بگیرد تا قوی ترین و بهترین ورزشکاران در این رویداد شرکت کنند. کسب سهمیه الفتی واقعا یک اتفاق تاریخی بود. او روحیه بالایی دارد و وقتی در قطر حرکت اول خود را خراب کرد در حرکت دوم با قدرت پرش خود را اجرا کرد. انشالله او بتواند نمایش خوبی در المپیک داشته باشد و  همین که در عرصه بزرگ المپیک نمایش قابل قبولی داشته باشد توفیق بزرگی است. فراموش نکنیم ژیمناستیک ایران دو سال دچار بی تدبیری شده بود و آرامشی که لازم بود را از بچه ها گرفته بودند. مسیر حرکت ژیمناستیک ایران را غیرمدبرانه دچار چالش کردند و همین مسئله دشواری کسب سهمیه المپیک را دوچندان کرد.

دبیر اسبق فدراسیون ژیمناستیک درباره انتخابات پیش روی این فدراسیون عنوان کرد: در انتخابات فدراسیون باید اخلاق رعایت شود و در یک فضای آرام هر کسی برنامه خودش را ارائه بدهد.  این برنامه ها باید در جهت ارائه برنامه خودشان باشد نه اینکه به دنبال تخریب یک کاندیدا باشیم در هیچ منطقی نمی گنجد. به کسانی که اهل ژیمناستیک نیستند توصیه می کنم که در انتخابات شرکت نکنند. آنها اصلا نمی دانند نیازهای ژیمناستیک چیست چون ژیمناستیک ظرافت هایی دارد و خیلی راحت یک فرد ناآشنا فریب می خورد و به بیراهه می رود. شاید آنها افراد خوبی باشند اما باید در جای خودشان قرار بگیرند.  اگر هم دنبال ریاست فدراسیون هستند حداقل افراد را مقابل هم قرار ندهند. چون اقدام آنها بر خلاف مصالح ژیمناستیک است.

دیگر خبرها

  • سجاد آقایی در جایگاه ششم رقابت ماده ۴۰۰متر قرار گرفت
  • مجوز برگزاری مجمع انتخاباتی دوومیدانی صادر شد
  • آنهایی که اهل ژیمناستیک نیستند، به انتخابات نیایند
  • کیومرث هاشمی: معافیت‌هایی برای نفر سوم جهان و دوم و سوم آسیا در راهند
  • خداحافظی دسته جمعی از تیم ملی | کار سرمربی ایران سخت شد!
  • تایید صلاحیت ۶ کاندیدای ریاست فدراسیون ورزش‌های رزمی
  • رسولی: به اندازه فوتسالیست‌ها به ورزش‌های دیگر که پرچم ایران را بالا می‌برند توجه شود +فیلم
  • سجاد آقایی راهی مرحله بعدی مسابقات شد
  • تکلیف کمیسیون‌های فدراسیون دوومیدانی مشخص شد
  • برگزاری نشست کمیسیون‌ ورزشکاران و مربیان فدراسیون دوومیدانی