Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، هزاران نفر در کارخانه‌های نساجی شهر لستر در انگلیس قربانی برده‌داری مدرن هستند؛ واقعیتی که همه از آن آگاهی دارند، اما هیچ کس نمی‌خواهد به آن اذعان کند. یکی از نهاد‌های برجسته‌ افکارسنجی در انگلیس هشدار داده است که بیش از یکصد هزار نفر در این کشور دارند در شرایطی برده وار زندگی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش، تنها در شهر لستر، با بیش از ده هزار نفر در کارخانه‌های نساجی همچون برده رفتار می‌شود. اندرو بریجن، نماینده‌ لسترشایر در مجلس عوام به اسکای نیوز گفته است سال‌هاست مدیران کارخانه‌ها دارند در سایه‌ «توطئه‌ سکوت» از کارگران بهره‌کشی می‌کنند. به گفته‌ بریجن، ناکامی نظام‌مند کلیه‌ ضوابط محافظتی در شهر لستر سبب شده برده‌داری مدرن اتفاق بیفتد. وی افزود: «برآورد کرده‌ام بیش از ده هزار نفر عملا دارند در وضعیت برده‌داری امروزی برای خرده فروشی‌های اینترنتی منسوجات و پوشاک تهیه می‌کنند.»

این موضوع درست همزمان با انتشار گزارشی مطرح می‌شود که بر اساس یافته‌های پلیس هم اکنون دستکم یکصد هزار برده در انگلیس وجود دارد. بررسی‌های نهاد افکارسنجی «مرکز عدالت اجتماعی» و نهاد خیریه‌ ضد برده‌داری «عدالت و مراقبت» نشان می‌دهد احتمال دارد این موضوع در سایه‌ گسترش همه گیری ویروس کرونا شدت بیشتری پیدا کند.

رابرت باکلند، وزیر دادگستری انگلیس هم ضمن استقبال از اقدام دستگاه جرائم ملی برای تحقیق و تفحص درباره‌ ادعا‌هایی که در کارخانه‌های لستر مطرح شده است، گفت: «سوءاستفاده‌های دردناکی اتفاق افتاده که دارد برملا می‌شود. برده‌داری پیشرفته‌ امروزی همین جا بیخ گوش ما در کلیه‌ شهر‌ها و بخش‌ها و در مناطق روستایی هم جریان دارد و به شکل‌های متفاوت بروز و ظهور پیدا کرده است.»

وی افزود: «اما این جور بهره کشی - که به افراد مبلغی کمتر از حداقل دستمزد پرداخت می‌شود و آنان را وادار می‌کنند در شرایطی غیر قابل پذیرش کار کنند - چنین سوء استفاده‌هایی را باید ریشه کن کرد؛ این موضوع باید بررسی شود، شواهد را پیگیری کنیم و تا جایی که امکان داشته باشد مجرمان را محاکمه و مجازات کنیم.»

افزایش موارد ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در نتیجه‌ گسترش همه‌گیری ویروس کرونا در لستر که سبب شد نخستین قرنطینه‌ محلی شکل بگیرد این شهر را در کانون توجه قرار داد و بهره کشی گسترده‌ای که دارد در آن اتفاق می‌افتد را برجسته کرد.

برآورد‌های شورای شهر لستر نشان می‌دهد نزدیک به ۱۵۰۰ کارخانه‌ینساجی، ریسندگی و بافندگی در این شهر فعالیت دارند. بسیاری از کسب و کار‌های کوچک در کارگاه‌هایی ایجاد شده که در ساختمان‌های فرسوده و قدیمی قرار دارند و بازسازی آن‌ها ضروری است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: برده داری در اروپا اقتصاد انگلیس کرونا در اروپا برده داری شهر لستر بهره کشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۲۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نبی: انتخاب برترین‌ها از سوی رسانه ملی انگیزه ها را بالا برده است

 به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما؛ مهدی محمد نبی نایب رئیس فدراسیون فوتبال در مورد برگزاری مراسم برترین‌های ورزش کشور از سوی رسانه ملی گفت: در این مراسم ۵۴ فدراسیون ورزشی نماینده دارند و این موضوع باعث شده است که انگیزه ورزشکاران برای حضور موفق در میادین ورزشی بالا برود و فدراسیون فوتبال هم در این مراسم حضور دارد؛ چرا که در سال گذشته، تیم ملی فوتبال ایران موفق شد بازی با ژاپن را در حالی پیروزشود که این تیم شکستی را در این چند سال متحمل نشده بود و جا داشت که در برترین‌های ورزش حضور داشته باشند. همچنین تیم‌های ساحلی و نوجوانان فوتبال و تیم ملی فوتسال نیز باعث شدند عملکرد فدراسیون فوتبال در سال گذشته مثبت باشد.

وی در مورد واگذاری باشگاه‌های استقلال وپرسپولیس گفت: بیش از ۲۰ سال است که قرار است این دو باشگاه خصوصی شوند، اما در این چند سال فقط یکبار پرسپولیس به صنعت و معدن واگذار شد، آنهم به دلیل آمدن برخی افراد غیر فوتبالی باز هم ناموفق بود و خوشحالم که این اتفاق افتاد، اما باید یک زنجیره‌ای برای موفقیت شکل بگیرد که اولین آن درآمد پایدار برای مالکان است و باشگاه باید با درآمد پایدار به بقا ادامه دهد. همچنین زیر ساخت‌های باشگاه‌ها باید ترمیم شود و بحث سخت افزاری مهم است و این واگذاری با درایت آقای رئیسی انجام شد و اهتمام وزیر ورزش و آقای خاندوزی وزیر اقتصاد باعث شد باشگاه‌های پر طرفدار تهرانی خصوصی شوند.

نبی ادامه داد: باشگاه‌های قدرتمند ما مثل پرسپولیس استقلال تراکتور و سپاهان در صورت درآمدزایی می‌توانند در عرصه‌های آسیایی موفق باشند و در حال حاضر فوتبال در دنیا به سمت در آمدزایی پایدار می‌رود و از سال ۲۰۱۰ کنفدراسیون فوتبال آسیا سختگیری‌ها را برای مجوز حرفه‌ای باشگاه‌ها بیشتر کرده است و تیم‌های ما می‌توانند در قالب یک باشگاه در تمامی زمینه‌ها موفق باشند.

وی در مورد درآمدزایی و حق پخش تلویزیونی بازی‌ها گفت: مصوباتی در قالب طرح از سوی سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال در حال آماده شدن است امیدواریم بعد از تایید مجلس این مصوبات برخی مشکلات فوتبال را حل کند و بخشی از این مصوبات هم مربوط به حق پخش بازی‌های فوتبال است که نیازمند تایید مجلس و حمایت دولت است.

دیگر خبرها

  • فعال کارگری: دولت با احیای کارخانه‌های تعطیل یا نیمه‌تعطیل، تولید داخل را زنده کرد
  • عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: حال کارگران در دولت سیزدهم خوب شد
  • طوفان الاقصی اعتماد رژیم اشغالگر به ارتش و سیستم امنیتی و نظامی خود را از بین برده است
  • بهره مندی ۱۳۸ هزار کارگر در لرستان از پوشش بیمه تأمین اجتماعی
  • نبی: انتخاب برترین‌ها از سوی رسانه ملی انگیزه ها را بالا برده است
  • فرآیند تولید دیگ و ماهیتابه با قوطی فلزی نوشابه توسط کارگران پاکستانی (فیلم)
  • بررسی آخرین وضعیت روستاهای برده میش و کپه‌کند بخش مرکزی مهاباد
  • روایتی حقوقی و هنری از کارگران کارخانه چیت‌سازی بهشهر 
  • ادعای عجیب: یورگن کلینزمن، گزینه تراکتور!
  • بهره‌مندی ۲۷۸۰۰۰ هزار خانوار چهارمحال و بختیاری از کالابرگ