Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@14:57:52 GMT

ادامه جنگ فرسایشی با کرونا حداقل تا یکسال دیگر

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۲۳۰۵۴

ادامه جنگ فرسایشی با کرونا حداقل تا یکسال دیگر

معاون کل وزارت بهداشت ضمن هشدار نسبت به برگزاری دورهمی‌ها و سفرهای خانوادگی، گفت: حدود ۹۲ درصد موارد ابتلاهای اخیر یا از طریق دورهمی‌ها و مراسمات بوده و یا داخل خانواده‌ها منتشر شده است و تنها هشت درصد موارد ابتلا در برخی استان‌ها ناشی از مواجهه‌های شغلی بوده است.

به گزارش ایسنا، دکتر ایرج حریرچی که برای بررسی وضعیت کرونا به همدان سفر کرده است، با اشاره به آخرین وضعیت شیوع بیماری کووید-۱۹ در کشور، گفت: استان همدان یکی از استان‌های موفق در مقابله با بیماری کووید-۱۹ بوده است و به دلیل رفتارهای بهداشتی درست مردم و سیاست منسجمی که از سوی استاندار و مسئولان این استان انجام شده، میزان ابتلا در این استان یک‌سوم مجموع کشوری است که موفقیت مهمی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: منتها به دلیل ماهیت پیچیده این ویروس نگرانی ما از مناطقی است که فعلا کم به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شده‌اند. در استان همدان و فارس که جزو استان‌های موفق بوده‌اند، اخیرا افزایش‌هایی داشته‌ایم. البته خوشبختانه با برنامه‌ریزی که در استان شده است، این افزایش کنترل شده است. باید توجه کرد که هم مناطقی که کمتر به ویروس مبتلا شدند مانند همدان، کهگیلویه و بویراحمد و بوشهر باید همچنان هوشیار باشند، هم برخی مناطق جغرافیایی مانند روستاها و شهرهای کوچکی که کم مبتلا شدند و هم گروه‌های سنی مانند افراد مسن و کودکان که در این چند ماهه کمتر از خانه خارج شده‌اند و ابتلای کمی داشتند، اگر این موفقیتی را که حاصل کردند و در برابر دشمنی به نام کرونا مقاومت کردند و قاعدتا هم خسته و فرسوده شده‌اند، در هم بشکند، این ویروس منحوس می‌تواند با شدت بیشتری این مناطق، استان‌ها، ‌شهرهای کوچک و یا آن رده‌های سنی را درگیر کند.

حریرچی ادامه داد: نکته بسیار جالبی که در همدان و برخی استان‌های دیگر وجود دارد و ما درباره آن تذکر می‌دهیم، این است که فشار افکار عمومی و رسانه‌ها بیشتر بر بستن مراکز شغلی، ‌ مراکز تجاری، مدرسه، ‌دانشگاه و... است، اما در بسیاری از استان‌ها گاهی بالای ۴۰ درصد موارد ابتلا از  طریق دورهمی‌ها شامل مهمانی‌های خانوادگی، گردش‌های دسته‌جمعی، عروسی‌ها و مجالس ترحیم است و ۵۱ درصد انتشار ویروس‌شان داخل خانواده است. بر این اساس حدود ۹۲ درصد موارد ابتلای ما یا از طریق دورهمی‌ها و مراسمات بوده و یا داخل خانواده‌ها منتشر شده است و تنها هشت درصد موارد ابتلا در این استان و برخی استان‌های دیگر ناشی از مواجهه‌های شغلی بوده است. بنابراین با توجه به اینکه دورهمی‌هایمان هیچ تاثیر مثبت اقتصادی ندارد، بهتر است این دورهمی‌ها را نداشته باشیم.

وی با تاکید بر لزوم استفاده از ماسک، گفت: باید توجه کرد که اصل مهم استفاده از ماسک است. بر اساس اطلاعات علمی موجود امروز، نشان می‌دهد که حتی در صورت کشف واکسن، تاثیر ماسک در پیشگیری از بیماری کرونا به شرط اینکه حدود ۹۵ درصد مردم از آن استفاده کنند، حتی می‌تواند از تاثیر واکسن موثرتر باشد. در عین حال در این جنگ فرسایشی که حداقل یکسال دیگر باید آن را تا زمان کشف واکسن ادامه دهیم، تاکیدمان این است که حتما از ماسک استفاده شود.

حریرچی افزود: در عین حال تاکید می‌کنم که مداخلات محدود و جزیی در مقابله با ویروس کرونا تاثیر چندانی ندارد و حتما مداخلات ما باید با شدت متوسط و شدید باشد تا بتوانیم وضعیت را کنترل کنیم. در عین حال همدلی که می‌تواند تحت فرماندهی واحد در استان‌ها ایجاد شود، تاثیر بسیار زیادی بر کنترل بیماری دارد.

معاون کل وزارت بهداشت تاکید کرد: یکی از نکات تلخ این است که از استان‌های قرمز به سمت استان‌هایی که وضعیت سفید یا زرد و وضعیت مناسبی دارند، مسافرت انجام می‌شود و در مقاطعی بیش از ۱۰ درصد جمعیت استان همدان بر اساس تلفن‌های موبایل به آن مسافر وارد شده است و اکنون ۲۱ درصد بیمارانی که در همدان بستری هستند، از استان‌های دیگر هستند. تاکید می‌کنم که مردم در استان‌هایی که ابتلای بالا دارند، باید سعی کنند در استان خودشان بمانند و آلودگی را به مناطق دیگر منتقل نکنند و همچنین به استان‌هایی که ابتلای بالا هم دارند، کمتر سفر انجام شود. اکنون وقت سفر به‌ویژه سفرهای دسته‌جمعی نیست. مواردی داریم که چند خانواده دور هم جمع می‌شوند، اما باید از این اقدامات پرهیز شود.

انتهای پیام  

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس من ماسک میزنم درصد موارد ابتلا استان ها دورهمی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۳۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان همدان، محسن معصوم علیزاده در گفتگویی با اعلام این خبر افزود: به دنبال اجرای این طرح، امروز در هنگام خاک برداری، قسمتی از یک اثر تاریخی در محدوده میدان امام همدان نمایان شد که به صورت موقت ادامه اجرای کار متوقف شده است.

معصوم علیزاده گفت: تیم کارشناسی بررسی ابعاد مختلف این اثر تشکیل شده است تا هرچه زودتر نسبت به انجام مراحل کاوش و ادامه روند اجرای طرح تصمیم‌گیری شود.

وی اضافه کرد: تصمیم داریم در صورت کشف اثر تاریخی، از آن به عنوان بک ظرفیت گردشگری برای شهر همدان استفاده کنیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان خاطرنشان کرد: در کنار انجام کاوش، نمی‌خواهیم جلوی اقدامات عمرانی شهر گرفته شود و تلاش داریم کارهای عمرانی شهر ادامه داشته باشد.

وی با اعلام اینکه همدان یکی از تاریخی‌ترین شهرهای ایران است و باید آثار تاریخی آن حفظ شود، اظهار داشت: همانطور که در همه نقاط استان از میراث فرهنگی حفاظت می‌شود، ناظران یگان حفاظت میراث فرهنگی بر این طرح نیز توجه ویژه دارند تا از هرگونه آسیب و دخل و تصرف در آن جلوگیری شود.

وی یادآور شد: هنوز ابعاد مختلف این اثر شناسایی نشده و در نخستین فرصت نسبت به کاوش آن تصمیم‌گیری خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان با بیان اینکه بارها به شهرداری و شرکت‌های خدمات رسان اعلام شده که با هر کنده‌کاری در همدان احتمال برخورد به آثاری وجود دارد و شواهد باستان‌شناسی در این شهر فراوان است ادامه داد: در محدوده میدان امام خمینی(ره)، با توجه به سایت‌موزه‌ای که در این محوطه پیدا شده، ممکن است در هر خیابان نزدیک آن، به آثاری باستانی برخورد کنیم.

وی با تاکید بر اینکه پیدا شدن این بنا را یک ظرفیت مناسب گردشگری برای شهر همدان می‌دانیم که می‌توان در پیاده‌راه باباطاهر هم شاهد یک سایت موزه شبیه میدان امام(ره) بود و با پوشش شیشه‌ای در معرض دید عموم قرار داد، افزود: این موارد باید بررسی شود و باستان‌شناسان ما جلساتی برگزار کنند و به موارد لازم برسند که تاکید این است، قابلیت یک سایت موزه کوچک در ابتدای باباطاهر وجود دارد.

لازم به ذکر است، عملیات پیاده راه‌سازی خیابان باباطاهر به عنوان سومین خیابان به میدان مرکزی شهر همدان، دوشنبه هفته گذشته (۱۰ اردیبهشت) با یکصد میلیارد ریال اعتبار آغاز شده است.

استان همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین، بیش از یک هزار و ۸۰۰ اثر تاریخی و گردشگری دارد که بیش از یک‌هزار مورد آن ثبت ملی شده است.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903264

دیگر خبرها

  • توقف پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر همدان در پی کشف آثار تاریخی
  • قطار پنج ستاره به شبکه ریلی همدان اضافه می‌شود
  • دورهمی دانش آموزان و دبیران ۲۹ سال پیش در میبد
  • کشف دیواره تاریخی در خیابان باباطاهر همدان + عکس
  • قطار ۵ستاره تابستان امسال به همدان می‌رسد
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد
  • کشف دیواره تاریخی در خیابان باباطاهر همدان
  • سود حداقل 28 درصد سالیانه تضمینی با خرید واحدهای سرمایه گذاری صندوق املاک و مستغلات «امین شهر»
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • همکلاسی‌های سابق بعد از ۳۹ سال دوباره پشت نیمکت مدرسه نشستند