Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@02:58:28 GMT

استقبال فناوران و محدودیت فضای پارک

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۲۳۸۹۹

استقبال فناوران و محدودیت فضای پارک

ایسنا/اردبیل جوانان فناور با ایده‌های متنوع پای کار حاضر شدند اما محدودیت فضای کار در پارک یکی از دغدغه‌های جدی برای کار و تلاش بیشتر آنها است.

رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل در گفتگو با ایسنا، اظهار کرد: در این شرایط کرونایی که تولیدات و ایده‌های جوانان اسباب دلگرمی بیشتر را برای گذر کشور از اقتصاد سنتی و نفتی فراهم کرده اما به معنای واقعی محدودیت فضای کار مشکلات و گره‌هایی را به وجود آورده که انتظار می‌رود هر چه سریعتر تدبیری اندیشیده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حبیب ابراهیم‌پور خاطرنشان کرد: ما حتی در ماه‌های اخیر سالن جلسات پارک را در اختیار شرکت‌های فناور پارک قرار دادیم تا با ظرفیت 60 نفر اشتغال فعالیت خود را انجام دهد.

وی افزود: سالن اجتماعات پارک علم و فناوری اردبیل نیز اخیرا در اختیار سه شرکت تولیدی قرار گرفت تا در این شرایط سخت فعالیت خود را انجام دهند.

رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل گفت: به دلیل محدودیت فضای کار، فضای کار اشتراکی پارک در اختیار کارگاه تولیدی لباس ایزوله کادر درمان، تولید لباس اجتماعی ایرانی – اسلامی و تولید شیلد پزشکی قرار گرفته است.

ابراهیم‌پور تصریح کرد: ما بارها در نشست با استاندار اردبیل خواستار راه‌اندازی مجموعه بزرگتر برای حضور فعال جوانان خلاق و فناور بودیم که در سفر معاون رئیس جمهور به استان مجتمع مراکز نوآوری اردبیل افتتاح و فعالیت خود را آغاز کرده است.

وی ادامه داد: امیدواریم در آینده نه چندان دور ساختمان پارک در شهرک الهیه احداث و در کنار آن شهرک بزرگ فناوری نیز در شهر اردبیل راه‌اندازی شود.

رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل بیان کرد: از اسفندماه با شیوع کرونا مجموعه‌های تولیدی فعال در پارک فعالیت‌های موثری را در تولید محصولات مختلف انجام دادند که از جمله آن می‌توان به طراحی و ساخت تب‌سنج لیزری، تولید ماسک، مواد ضدعفونی کننده و تجهیزات بیمارستانی و درمانگاهی را نام برد.

ابراهیم‌پور گفت: از اسفندماه و با تشکیل کارگروه‌های تخصصی در حوزه کرونا شاهد مشارکت جوانان خوشفکر در ارائه ایده‌های خلاقانه بودیم که 25 ایده از این بین مورد پذیرش قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: قطعا با توسعه فضای پارک امکان پذیرش ایده‌های خلاقانه بیش از گذشته فراهم می‌آید و شرکت‌های دانش بنیان نیز توان رقابت با مجموعه‌های مشابه ملی را خواهند داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی پارك علم و فناوري تکنولوژي فناوري پارک علم و فناوری محدودیت فضای فضای کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۳۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با این فناوری انقلابی، معلولیت دیگر محدودیت نخواهد بود

ایتنا - یک شرکت نوآور گامی نوین در عرصه فناوری تراشه‌های مغزی یا رابط های مغز-کامپیوتر (BCI) برداشته و روش کم‌تهاجمی جدیدی را معرفی کرده که به افراد معلول اجازه می‌دهد کنترل عضلاتشان را دوباره به دست گیرند.
تراشه های مغزی دستگاه هایی هیجان انگیز هستند که سیگنال های الکتریکی مغز را به دستورات کنترل برای دستگاه های خارجی ترجمه می کنند.

شرکت سینکرون با رویکرد جدید و کم‌تهاجمی خود در زمینه کاشت این تراشه‌ها، توانسته توجهات زیادی را به خود جلب کند.

سینکرون از یک روش نوآورانه به نام "استنت رود" استفاده می کند که طی آن یک مجموعه تخصصی از الکترودها درون رگ خونی نزدیک قشر حرکتی مغز قرار داده می شوند. این کار از طریق جراحی ساده ای روی رگ گردنی داخلی انجام می شود و دسترسی به ناحیه مسئول کنترل حرکات عضلانی را ممکن می سازد.

رویکرد کم تهاجمی سینکرون مزیت بزرگی محسوب می شود، زیرا در مقایسه با روش های جراحی سنگین که در آنها جمجمه باز می شود، ریسک کمتر و دوره نقاهت کوتاه تری دارد. این امر می تواند در آینده، فناوری تراشه های مغزی را بسیار در دسترس تر و کاربرپسندتر سازد.

کاربردهای بالقوه این فناوری بسیار امیدوارکننده است. تصور کنید افرادی که به دلیل فلج یا سایر شرایط عصبی، محدودیت حرکتی دارند، بتوانند تنها با فکر کردن، با دستگاه ها تعامل کنند یا ارتباط برقرار کنند. یا حتی افراد سالم بتوانند با قدرت ذهن، اشیا را کنترل کرده و تجربه های واقعیت مجازی، دستگاه های هوشمند خانگی یا اندام های مصنوعی را فراگیرتر مدیریت نمایند.

توسعه این فناوری البته با چالش هایی نیز روبرو است؛ از افزایش دقت و توسعه کنترل گرفته تا کاهش هزینه ها و رعایت مسائل حقوقی و اخلاقی. اما با وجود این موانع، سینکرون توانسته با جذب حمایت های مالی کلان از افرادی همچون بیل گیتس و جف بزوس، و کسب تاییدیه اداره غذا و داروی آمریکا، گام های مهمی در پیشبرد این فناوری بردارد.

تراشه های مغزی یا رابط های مغز-کامپیوتر آینده ای امیدبخش را نوید می دهند؛ دنیایی که در آن مرز میان انسان و ماشین کمرنگ تر شده و کنترل محیط پیرامون تنها با افکار میسر خواهد بود. البته همگام با این پیشرفت ها، نیاز به قوانین شفاف برای حفاظت از حقوق بیماران و جلوگیری از سوءاستفاده های احتمالی اهمیت ویژه ای خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • اقدام حیرت‌آور زاکانی در مقابل پارک قیطریه با یک بنر! | تصویر
  • ۱۳۸ صاحب ایده در رویداد شتاب قم با یکدیگر به رقابت پرداختند
  • «رویداد استارتاپی شتاب» در پارک علم و فناوری قم برگزار شد
  • «حق‌شناس» مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری اصفهان شد
  • با این فناوری انقلابی، معلولیت دیگر محدودیت نخواهد بود
  • خبر خوب درباره پارک بانوان ولی‌عصر در اهواز
  • استقبال گسترده دانش‌آموزان یزدی از رویداد ایده شو دانش‌آموزی
  • ضرورت ورود شرکت‌های فناور به صنعت کردستان
  • ارتقای ۱۳ پله‌ای جایگاه پارک علم و فناوری خراسان شمالی در کشور
  • افزایش فضای کارخانه نوآوری درخشان یزد