Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، رییس سازمان هواشناسی کشور گفت: سحر تاجبخش مسلمان گفت: به ازای هر ۵۰ کیلومتر باید یک ایستگاه خودکار هواشناسی وجود داشته باشد.

وی به ایستگاه‌های هواشناسی سایر دستگاه‌ها از جمله وزارت نیرو اشاره کرد و افزود: تلاش می‌کنیم تا به صورت مشترک از داده‌های  ایستگاه‌های سایر دستگاه‌ها نیز استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در بخش دیگری از سخنانش بر توسعه هواشناسی کاربردی در حوزه‌های مختلف تاکید کرد و گفت: در بخش کشاورزی اقداماتی انجام شده است که تلاش می‌کنیم در حوزه صنعت و هوانوردی نیز سرویس ارائه دهیم که بزودی اجرایی خواهد شد.

تاجبخش مسلمان در بخش دیگری از سخنانش به تغییر اقلیم نیز اشاره کرد و افزود: این وضعیت در جهان بویژه منطقه خاورمیانه پیامدهایی به دنبال داشته است که کشورمان نیز بیشتر تحت تاثیر آن قرار گرفته است.

تغییر اقلیم باعث باران‌های شدید، جاری شدن سیلاب و توفان‌ها به همراه گرد و خاک شده است که نیاز است در برنامه‌های پیش‌بینی هواشناسی دقت بیشتری داشته باشیم و این امر نیازمند توسعه شبکه دیده‌بانی هواشناسی کشور است.

رییس سازمان هواشناسی کشور گفت: شبکه دیده‌بانی هواشناسی کشور به علت مسائلی چون کمبود اعتبارات تخصیصی و نبود امکان تهیه تجهیزات پیشرفته تا حدی عقب است که نیازمند توجه و حمایت بیشتر است.  

تاجبخش مسلمان اظهار داشت: شبکه دیده‌بانی هواشناسی کشور برای توسعه نیازمند تخصیص اعتبار و حمایت مضاعف مسئولان است.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه ایران از تنوع توپوگرافی و اقلیم‌های مختلف برخوردار است بنابر این توسعه و ارتقای تجهیزات هواشناسی و دیده‌بانی بسیار ضروری به نظر می‌رسد.

وی افزود: شبکه دیده‌بانی کشور با استانداردهای جهانی فاصله زیاد دارد که باید رادارها و ایستگاه‌های خودکار هواشناسی استاندارد داشته باشیم.

وی با بیان اینکه فرایند توسعه‌ای به یکباره حاصل نمی‌شود گفت: این امر نیازمند توجه مسئولان در حوزه تجهیز هواشناسی به امکانات مورد نیاز است.

دیدار با استاندار، بازدید از ایستگاه‌های هواشناسی خراسان شمالی، کلنگ‌زنی ساختمان اداره کل هواشناسی و بررسی تجهیزات آن از جمله برنامه‌های رییس سازمان هواشناسی کشور در این سفر است.

کد خبر 530791 برچسب‌ها آب و هوا - ایران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: آب و هوا ایران شبکه دیده بانی هواشناسی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۴۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری رویداد مانوین با رویکرد بومی سازی فناوری نرم

دبیرستاد فناوری نرم گفت؛ ما نیاز داریم فناوری‌ها با رویکرد بومی و هویت ساز توسعه یابد و این رویداد در زمینه توسعه جریان‌های فناوری‌های نرم فعال شده است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مسعود حسنلو در نشست خبری رویداد مانوین که امروز در مدرسه دارالفنون برگزار شد، با تاکید بر ضرورت هویت بخشی به صنایع خلاق و‌بومی کشور افزود: از این رو این نشست در مرکز تاریخی دارالفنون برگزار شده است، چرا که اکوسیستم فناوری نیازمند هویت بخشی است که ریشه آن در فرهنگ بومی و ملی و دینی ما نهفته است.

حسنلو با بیان اینکه مسایل فرهنگی به حل مسایل مردم و جامعه نزدیک است ادامه داد: یکی از کارکرد‌های فناوری حل مسایل کشور است و با توجه به چالش‌هایی که در زبان فارسی، وفاق اجتماعی، محیط زیست سلامت عمومی و عدالت اجتماعی وجود دارد می‌توان با توسعه فناوری‌های نرم و فرهنگی حل شوند.

وی با تاکید بر اینکه هرچقدر اکوسیستم توسعه فناوری‌های نرم توسعه یابد مسائل اجتماعی در مسیر حل شدن قرار می‌گیرد ادامه داد: برگزاری رویداد مانوین در همین راستا برنامه ریزی شده است چرا که ما نیاز داریم فناوری‌ها با رویکرد بومی و هویت ساز توسعه یابد و این رویداد در زمینه توسعه جریان‌های فناوری‌های نرم فعال شده است.

دبیر ستاد برگزاری نمایشگاه، رونمایی از دستاورد‌ها نشست‌ها را از رویداد‌های جانبی این رویداد ذکر کرد و‌گفت: اعتقاد من بر این است که صنایع خلاق رکن اقتصاد خلاق و فرهنگی به شمار می‌رود.

وی با اشاره به تعریف پروژه‌های پیشران در حوزه‌های فناوری‌های نرم و فرهنگی گفت: پروژه‌های پیشران پروژه‌هایی است که از نظر اقتصادی و صنعتی قادر است پروژه‌ها را چند پله جاوتر براند و ما دو دسته پروژه‌های پیشران و کلان تعریف کرده ایم.

حسنلو ادامه داد: برای این منظور ۱۷ کارگروه ذیل سند این ستاد تشکیل شده که در ۳ لایه پروژه‌هایی را تعریف کرده اند. برخی پروژه‌های پروژه‌های کلان ملی است که نیاز به اعتبارات و زیرساخت‌های جدی دارد و برخی دیگر نیاز به اعتبارات زیادی ندارند، اما نیازمند تجمیع ظرفیت‌ها و کنسرسیوم‌ها هستند.

دبیر ستاد فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی دسته سوم پروژه‌ها را پژوژه‌هایی دانست که نیاز به زیرساخت‌های قانونی و‌فیزیکی دارند و‌ادامه داد: تاکنون ۳ پروژه کنسرسیوم صادرات اسباب بازی، پلتفرم به هم رسانی آموزشی و‌ازمایشگاه اثر اجتماعی احصا شده است علاوه بر این ۱۰ پروژه دیگر در دستور کار ستاد قرار دارد.

دیگر خبرها

  • ایستگاه زمان صوفی ۵۵ میلیمتر رکورد دار بارش درخراسان شمالی
  • حاجی آباد زیرکوه در صدر جدول بارندگی‌های خراسان جنوبی
  • نیاز چهارمحال و بختیاری به احداث ۱۰۰۰ کلاس درس
  • توسعه میادین نفت و گاز به سرمایه‌گذاری خارجی نیاز دارد
  • شدت وزش باد از امشب در ایلام کم می‌شود
  • نیاز ۲۹۰ همتی برای حل مشکلات خانواده ایثارگران
  • جهش توسعه در لرستان آغاز شده و نیاز به پیگیری دارد
  • جوانانی که بانی شادی می‌شوند
  • اجرای ۳ پروژه پیشران در حوزه فناوری های نرم
  • برگزاری رویداد مانوین با رویکرد بومی سازی فناوری نرم