Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، آیت الله محمدرضا ناصری یزدی نماینده، ولی فقیه در استان  و امام جمعه یزد در دیدار با رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد با اشاره به اینکه یزد سبک معماری خاص و منحصر به فردی دارد اظهار داشت: حجم تخلفات ساختمانی در یزد اصلا خوب نیست و به ویژه ساختمان‌های با کیفیت پایین می‌تواند خطرات بسیاری برای مردم داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با تاکید بر اینکه باید علاوه بر اینکه نظارت بر ساخت و ساز افزایش یابد و روند صدور پروانه ساخت هم تسهیل شود، باید در مسائل مالی هم جلوی فشار به مردم گرفته شود،گفت: تعرفه‌های پروانه ساخت و ساز و نظارت بر آن باید به گونه‌ای باشد که برای مردم خیلی مشکل ساز نشود.

نماینده، ولی فقیه در استان یزد با تاکید بر ضرورت حفظ نقاط قوت سبک معماری اصیل یزد، گفت: به ویژه در شرایط فعلی که بحث مدیریت انرژی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، باید سعی کنیم نقاط قوت‌ها خانه‌های قدیمی را بروزرسانی کرده و در ساختمان‌های جدید استفاده کنیم.

آیت الله ناصری یزدی تصریح کرد: در گذشته ساختمان‌هایی احداث می‌شد که در طول روز به هیچ عنوان احتیاج به نور نداشت و در هر قسمت از خانه به اندازه کافی نور طبیعی وجود داشت؛ این موضوع بالاترین نوع مدیریت مصرف انرژی است.

امام جمعه یزد با اشاره به اینکه بازار قدیم یزد با وجودی که سرپوشیده است، در طول روز روشن و خوب است تصریح کرد: این در حالی است که امروزه یک پاساژ و بازار مسقف که در شهر ساخته می‌شود، به محض ورود به آن چه در روز و چه در شب باید هزاران لامپ روشن کرد که چشم انسان بتواند ببیند.

او تصریح کرد: علاوه بر این در حوزه سرما و گرما هم ساختمان‌های قدیمی با وجودی که وسایل سرمایش و گرمایش پیشرفته امروزی را نداشتند، هوای نسبتا خوبی را برای مردم به ارمغان می‌آوردند در حالی که الان برای گرم کردن یا خنک کردن خانه‌ها باید مقدار بسیار زیادی انرژی استفاده کرد.

نماینده، ولی فقیه در استان یزد با اشاره به اینکه تقسیم بندی‌های شهری هم در مسائلی از جمله بلندمرتبه سازی در طول سال‌های گذشته خیلی مراعات نشده تصریح کرد: امروزه هیچ نمادی از معماری ایرانی اسلامی در نقاط جدید شهر یزد دیده نمی‌شود، در حالی که ما باید از این نماد‌ها برای معرفی هویت خود بیش از پیش بهره گیری کنیم.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ساختمان مسکونی پروانه ساخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۴۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است

به گزارش خبرنگار مهر، رضا صفری عربی عصر چهارشنبه در همایش استانی هفته ملی سلامت که با حضور دکتر فرهاد غلامی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، معاونین بهداشت و درمان دانشگاه، مدیران دستگاه‌های اجرایی، مدیران و رؤسای ادارات شبکه‌های بهداشت و درمان استان، منتخبین، سفیران و داوطلبان سلامت نمونه در مرکز بهداشت استان برگزار شد، شعار هفته سلامت را " سلامت خانواده با مردمی‌سازی سلامت" عنوان کرد و افزود: پزشک خانواده مصداق بارز این شعار است.

وی با اعلام اینکه ۴۳۰ هزار سفیر سلامت در میان اقشار مختلف پیام‌رسان مسائل بهداشتی هستند، تصریح کرد: کمک خیران تأثیرات شگرفی بر ارتقای حوزه سلامت دارد و در جدیدترین اقدام خیران در مرکز سلامت روستای آبلو نکا ۱۲ میلیارد تومان کمک کردند که قابل تقدیر و ستایش است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به اینکه با شعار مردمی‌سازی سلامت امکانات بهداشتی و درمانی چندین برابر می‌شود، خاطرنشان کرد: با کمک صداوسیما و رسانه‌های مختلف، سطح سواد سلامت مردم را باید ارتقا ببخشیم.

صفری با بیان اینکه در سال گذشته ۹۰ درصد خدمات‌گیرندگان رضایت داشتند، تصریح کرد: با اجرای پویش مصرف ماهانه ویتامین دی، در حال حاضر وضعیت سطح ویتامین دی مردم استان تغییر کرده و رو به بهبودی است.

وی در پایان از زحمات همه کارکنان حوزه بهداشت به ویژه بهورزان، مراقبان سلامت، پزشکان و … در خدمت‌رسانی به مردم قدردانی کرد.

اکبر فاضل‌تبار رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز در این مراسم گفت: با جبران کمبود ویتامین D نباید این مکمل را به صورت خودسرانه قطع کنند و با مراجعه به پزشک میزان دوز دریافتی تعیین می‌شود.

فاضل‌تبار تصریح کرد: کمبود ویتامین دی علائمی نظیر بی اشتهایی، ضعف و بی‌حالی، دیابت، بیماری‌های استخوانی و مفاصل، بیماری‌های اعصاب و روان، برخی سرطان‌ها و افسردگی دارد.

کد خبر 6088105

دیگر خبرها

  • سنندج؛ خاستگاه فرهنگ و هنر اصیل ایرانی
  • خیزش جنبش اصیل دانشجویی در آمریکا
  • دور دوم انتخابات در کرج جدی گرفته شود
  • طرز تهیه لوبیا پلوی اصیل شیرازی را اینجا بخوانید
  • اجرای قانون اساسی در حوزه‌های مختلف مدنظر باشد
  • تداوم بارش ها در کرمان
  • پرداخت بیش از ۴۶ هزار میلیارد ریال به ‌سازندگان نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان
  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است
  • طالبان: تلاش کابل-مسکو می‌تواند جلوی تهدیدات را بگیرد
  • اجری موفق طرح نور در کرمانشاه