Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری،  سید راشد جزایری در بخش خبری ۲۰ صداوسیمای مرکز  استان چهارمحال و بختیاری مورخ ۲۳ تیرماه ۹۹، افزود: با توجه به اینکه بیماری کووید_۱۹ یک بیماری نوپدید است، هر روزه اطلاعات کادر بهداشت و درمان و محققان نسبت به مقابله با این بیماری کامل‌تر خواهد شد.
معاون  بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری ادامه داد:  اگر در ابتدا به دلیل شناخت ناکافی از کرونا ویروس توصیه این بود که تنها کادر درمان از ماسک استفاده کنند، اما امروزه استفاده از ماسک یک الزام است اما این الزام به تنهایی کافی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه استفاده از ماسک به تنهایی می‌تواند حدود ۵۰ درصد از ابتلا به بیماری کووید_۱۹ جلوگیری کند، خاطرنشان کرد: اما اقدامات و تمهیداتی در کنار زدن ماسک باید صورت گیرد.
جزایری اضافه کرد: سه بحث کلیدی در پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا وجود دارد، این سه فاکتور اساسی عبارت از ابتدا استفاده از  ماسک، دوم شستشوی مرتب و ضدعفونی کردن دست‌ها و سوم فاصله‌گذاری اجتماعی و پرهیز از حضور در تجمعات هستند.
  معاون  بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری عنوان کرد:  فاصله‌گذاری اجتماعی بحث بسیار مهمی است، در محیط‌های بسته باید حتما بین افراد ۲ متر و در فضاهای باز ۱ الی ۱.۵ متر فاصله وجود داشته باشد.
وی یادآور شد: رعایت سه محور اصلی و کلیدی ذکر شده با یکدیگر حدود ۹۵ تا ۹۷ درصد در قطع زنجیره انتقال بیماری کردنا مؤثر است.
 جزایری تاکید کرد: خوشبختانه با محدودیت‌های ویژه‌ای که حدود ۱۰ روز است در چهارمحال و بختیاری اعمال شده، طی دو روز گذشته شاهدیم که بار ورودی به بیمارستان‌ها مخصوصا موارد بستری به شدت کاهش پیدا کرده است و انتظار  می‌رود با همراهی و هم دلی مردم بتوانید شاخص بازتولید یا سرایت بیماری را در جامعه کم کنیم.
 معاون  بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری مهم‌ترین بحث را  استفاده عموم مردم از ماسک عنوان کرد و گفت: نوع ماسک در درجه دوم اهمیت قرار دارد، توصیه سازمان بهداشت جهانی این است که قبل از خروج از خانه حتما از ماسک‌های سه لایه جراحی یا ماسک‌های دست‌ساز استفاده شود.
وی اظهار داشت: مهم این است که همه اقشار جامعه از ماسک استفاده کنند، محققان اعتقاد دارند اگر ۵۰ درصد مردم از ماسک بزنند، میزان سرایت به زیر عدد یک خواهد رسید.
درخشان بیان کرد: افرادی که تست کرونا آن‌ها مثبت اعلام شده و در خانه هستند، حتما ضمن رعایت قرنطینه خانگی از ماسک استفاده کنند، سایر اعضای خانواده این افراد نیز حتی در خانه باید  ماسک بزنند.

۶

کد خبر 1410040

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان چهارمحال و بختیاری چهارمحال و بختیاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۶۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر

ایسنا/خوزستان مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان با بیان اینکه در ۱۰ سال اخیر موردی از انتقال محلی بیماری مالاریا در استان خوزستان مشاهده نشده است، از حذف این بیماری در استان خبر داد.

همایون امیری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به ۲۵ آوریل روز جهانی مالاریا اظهار کرد: سازمان جهانی بهداشت با نامگذاری روزی به نام روز جهانی مالاریا، بر مبارزه جمعی و آگاهانه با هدف جهانی عاری از مالاریا، تاکید می‌کند. شعار سازمان جهانی بهداشت برای روز جهانی مالاریا در سال ۲۰۲۴، «پیاده‌سازی استراتژی‌های جدید و اقدامات نوآورانه در حذف مالاریا به ویژه در مناطق محروم » تعیین شده است.

 مالاریا یکی از قدیمی‌ترین بیماری‌های عفونی شناخته شده در جهان است و هنوز در بسیاری از کشورها از مشکلات مهم بهداشتی است. انگل این بیماری توسط نیش پشه‌های آنوفل آلوده، از فرد بیمار به فرد سالم منتقل و موجب بروز بیماری می‌شود. پشه آنوفل بومی ایران است.

وی با بیان اینکه در تمام مناطق کشور، گونه‌های مختلف این پشه وجود دارد، گفت: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و جنوب کرمان بیشترین موارد مالاریا بومی کشور را به خود اختصاص داده‌اند.

مهمترین علائم بیماری شامل تب، لرز، تهوع و استفراغ، خستگی و رنگ پریدگی است.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان افزود: با توجه به اهمیت این بیماری، بسیاری از کشورهای جهان از جمله ایران برنامه حذف مالاریا را در دستور کار خود قرار داده‌اند.

امیری گفت: در خوزستان با انجام اقداماتی مانند بیماریابی فعال، اجرای نظام مراقبت سندرمیک و اجرای مراقبت حشره‌شناسی، در ۱۰ سال اخیر هیچ موردی از «انتقال محلی» بیماری مالاریا مشاهده نشده و همه بیماران شناسایی‌شده، در خارج از خوزستان آلوده شده‌اند و این روند موجب شده است خوزستان به هدف حذف مالاریا دست یابد.

وی بیان کرد: بیماریابی فعال در جمعیت‌های هدف به منظور پیشگیری از انتقال بیماری انجام می‌شود و پرسنل بهداشت علاوه بر اینکه در طول ماه در مناطق مختلف کار شناسایی این بیماری را از طریق نمونه‌گیری از افراد مشکوک و بررسی آب‌های راکد رصد می‌کنند، در صورت شناسایی یک فرد مبتلا، اخذ نمونه از اطرافیان وی و همچنین درمان و پیگیری مبتلایان را نیز بر عهده دارند.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان گفت: تمامی مراکز، پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت آمادگی ارائه خدمات بیماریابی و درمان مالاریا را دارند. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • افتتاح طرح انتقال آب اراضی کشاورزی روستای سرتنگ محمودی
  • تأمین آب اراضی کشاورزی روستای سرتنگ محمودی
  • ۴۰۰ خیر مدرسه ساز در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر
  • حضور چهارمحال و بختیاری در نمایشگاه ایران اکسپو
  • تجلیل از ۱۰۰ فعال حوزه سلامت چهارمحال و بختیاری
  • تجلیل از فعالان عرصه سلامت چهارمحال و بختیاری
  • هشدار هواشناسی چهارمحال و بختیاری
  • زنگ کار و تلاش در چهارمحال و بختیاری به صدا درآمد
  • نواخته شدن زنگ کار و تلاش در چهارمحال و بختیاری