Web Analytics Made Easy - Statcounter

یحیی رضایی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، بیان کرد: برخی از پزشکان داروی آی وی آی جی که برای بیماران خاص از جمله مبتلایان به سرطان خون و ام اس به کار می‌رود برای بیماران کرونا تجویز می‌کنند، در حالی که وزارت بهداشت این دارو را به عنوان داروی مبتلایان کرونا مطرح نکرده است و بر همین اساس، از بیمارستان‌های دولتی، معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و سازمان نظام پزشکی استان خواسته‌ایم به پزشکان بگویند این دارو را در نسخه بیماران کرونایی ننویسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: هر ویال (شیشه محتوی دارو) داروی آی وی آی جی یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان است و با توجه به اینکه جزء فهرست دارو‌های کرونا نیست، بیمه هم تعهدی به پرداخت هزینه آن ندارد.

بیشتر بخوانید

۳۲۸ بیمار در بخش‌ کرونای بیمارستان‌های بوشهر بستری هستند

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: این دارو به طور غیرمستقیم به بهبود سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.

رضایی همچنین با اشاره به اینکه داروی بیماران کرونایی بیش از نیاز در بوشهر وجود دارد، عنوان کرد: تمام دارو‌هایی که اکنون برای بیماران کرونایی استفاده می‌شود بیش از نیاز در استان وجود دارد و مشکلی در این زمینه نیست. این دارو‌ها تولید داخل هستند و نگرانی در خصوص تامینشان نداریم.

او درباره کمبود داروی مادوپار ویژه بیماران پارکینسون هم گفت: این داروی وارداتی است و اکنون در کشور با کمبود آن رو به رو هستیم و حدود ۵۰ روز است که به همین علت سهمیه‌ای به استان داده نشده است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: در صورتی که سهمیه مناسبی در اختیارمان قرار گیرد میان همه نقاط استان توزیع می‌شود، اما در صورتی که سهمیه محدود باشد به مناطقی که پزشک متخصص این بیماری وجود دارد، سهمیه داده می‌شود.

او بیان کرد: با توجه به اینکه این دارو مشابه داخلی دارد، کمتر وارد می‌شود.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا ویروس ویروس کرونا بیماران کرونا داروی کرونا دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۶۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«داروی رشد مجدد دندان» تولید شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، پژوهشگران ژاپنی اعلام کردند که انجام آزمایش‌های بالینی اولین «داروی رشد مجدد دندان» در دنیا از ماه سپتامبر امسال در بیمارستان دانشگاه کیوتو این کشور آغاز می‌شود.

این دارو پس از دریافت تایید ایمنی، به بیمارانی که به طور مادرزادی فاقد مجموعه کامل دندان هستند داده خواهد شد تا اثربخشی آن بررسی شود. محققان امیدوارند فروش این دارو را در سال ۲۰۳۰ آغاز کنند.

هرچند تقریبا همه انسان‌ها به طور معمول ۳۲ دندان دارند، اعتقاد بر این است که حدود ۱ درصد از جمعیت جهان از یک بیماری مادرزادی به نام «آژنزی دندانی» رنج می‌برند که باعث عدم رشد یک یا چند دندان می‌شود.

این بیماری نه تنها غذا خوردن بلکه روند تکلم و بلع بیمار را نیز دچار مشکل می‌کند. در این میان فقدان شش دندان یا بیشتر، وضعیتی که به نام «الیگودونشیا» شناخته می شود، ارثی است و گفته می‌شود که حدود ۰.۱ درصد از جمعیت را تحت تاثیر قرار داه است.

به گفته بیمارستان کیتانو در بخش کیتا اوزاکای ژاپن، مرحله اول آزمایشات بالینی از سپتامبر امسال تا اوت ۲۰۲۵ ادامه خواهد داشت.

این دارو در ابتدا برای تایید اثربخشی به صورت وریدی به ۳۰ داوطلب سالم بین ۳۰ تا ۶۴ سال تزریق می‌شود. این افراد باید حداقل یک دندان پشتی نداشته باشند تا در صورت اثرگذاری دارو و شروع رشد دندان مشکلی برایشان پیش نیاید. هرچند در مطالعات حیوانی تا به امروز این دارو بی‌خطر بوده و هیچ عارضه جانبی عمده‌ای دیده نشده است.

در مرحله بعد، این دارو در بیمارستان کیتانو برای بیماران مبتلا به کمبود مادرزادی دندان تجویز می‌شود. محققان قصد دارند در این مرحله شرکت‌کنندگان را به افراد بین ۲ تا ۷ سال که حداقل ۴ دندان خود را از بدو تولد از دست داده‌اند، محدود کنند.

در واقع هنگامی که همه چیز طبیعی باشد، روند رشد پس از جایگزینی دندان دائمی به جای دندان شیری متوقف می‌شود. بر این اساس دانشمندان با تمرکز بر روی این پروتئین، یک پادتن تولید کرده‌اند که می‌تواند به طور موقت از عملکرد این پروتئین جلوگیری کرده و به دندان‌های جدید اجازه رشد دوباره بدهد.

پیشتر تزریق این دارو به موش‌هایی که تعداد دندان‌هایشان به طور مادرزادی کم بود، باعث شده بود تا آن‌ها دوباره دندان دربیاورند.

تیم تحقیق می‌گوید داروی جدید در آینده می‌تواند نه تنها در افراد دارای بیماری‌های مادرزادی، بلکه برای کسانی که به هر دلیلی دندان‌های خود را از دست داده‌اند استفاده شود و کاری کند که آن‌ها بار دیگر دندان دربیاورند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «داروی رشد مجدد دندان» تولید شد
  • هشدار نسبت به نبود دارو‌های بیماران پیوند کبد/ «فیبرینوژن» و «بازیلیکسیمب» موجود نیست
  • داروی ایرانی SMA به مرحله ارزیابی کیفی رسید
  • داروی ایرانی SMA در چه مرحله‌ای است؟
  • احتمال عرضه داروی ایرانی SMA در خرداد
  • صحبت‌های یک پزشک درباره کمبود دارو در ایران؛ «هرکسی نمی‌تواند داروی ۶۰ میلیونی از ترکیه بخرد»
  • روند تامین داروهای بیماران خاص و صعب اعلام شد
  • هیچ محدودیتی برای تأمین داروی بیماران خاص اعمال نمی‌شود
  • تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان