Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری پلیس، سرهنگ علی‌محمد رجبی در تشریح این مطلب اظهار داشت: ترساندن، مزاحمت، تهدید یا تحت تأثیر قرار دادن کودکان و نوجوانان از جمله روش‌هایی است که برخی از سودجویان سایبری سعی می‌کنند از این طریق اهداف مجرمانه خود را عملی کرده و کاربران را ترغیب به انجام خواسته‌های خود کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا افزود: این افراد نقاط ضعف قربانیان خود را شناسایی کرده و بر این اساس با بهره بردن از شیوه‌های مختلف مهندسی اجتماعی به دنبال دسترسی به اطلاعات مهم و خصوصی قربانیان می‌باشند.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا خاطر نشان کرد: از جمله روش‌هایی که مورد علاقه افراد سودجو قرار گرفته، راه‌اندازی چالش‌های مختلف است که وجه اشتراک تمامی آن‌ها، کسب اطلاعات اولیه از کاربران و در ادامه تهدید و اخاذی از  قربانیان است.

وی ادامه داد: مجرمان سایبری اهداف سودجویانه خود را بر پایه تنهایی و ترس، عدم اعتماد به‌نفس و عدم همراهی والدین با فرزندان بنا کرده و فرزندان را ترغیب به همکاری می کنند.

سرهنگ رجبی بیان کرد: در روزهای اخیر شاهد انتشار اخباری مبنی بر هک کردن دستگاه‌های هوشمند کاربران توسط برخی از مجرمان سایبری می‌باشیم که این افراد با ارسال پیام‌هایی مزاحمت‌آمیز سعی دارند کاربران و طعمه‌های خود را تحریک کرده و آنان را مجبور به انجام خواسته‌های خود کنند.

وی با اشاره به اینکه این موضوع تنها یک مزاحمت است، تأکید کرد: تنها راه‌حل مقابله با این‌گونه مزاحمت‌ها، آگاه‌سازی خانواده‌ها در خصوص مخاطرات فضای مجازی و آشنایی آن‌ها و کودکان با ترس‌افزارها و انواع اخاذی‌هاست. چون در این مورد، هدف ترساندن و در نهایت دریافت اطلاعات از کاربر است ، بنابراین کاربران گرامی با بلاک کردن این افراد می‌توانند آرامش خاطر خود و خانواده را تامین کنند .

این مقام انتظامی گفت: از طرفی به لحاظ علمی و عملی هک کردن از طریق شبکه‌های اجتماعی فقط در صورتی امکان‌پذیر است که از طریق لینک ارسالی، اپلیکیشن و یا اسکریپتی بر روی گوشی کاربر نصب شود تا به‌وسیله آن دسترسی به اکانت قربانی در شبکه‌های اجتماعی ایجاد شود که در این صورت نیز کاربران با در نظر داشتن این نکته که برنامه‌های مورد نیاز خود را از طریق مارکت‌های معتبر دریافت کنند نه شبکه‌های اجتماعی، می‌توانند جلوی مجرمان را بگیرند.

سرهنگ رجبی  توصیه کرد: والدین گرامی باید نسبت به نحوه ارتباط فرزندان خود با دیگران حساس و دقیق بوده و به ‌عنوان بهترین حامی و همراه فرزندان در فضای مجازی باشند.

وی ادامه داد: قدرت نه گفتن قابلیتی است که در بسیاری از مواقع انسان‌ها را از گرفتاری‌های گوناگون و سوءاستفاده‌های احتمالی نجات می‌دهد،بنابراین باید والدین نه گفتن را به فرزندان خود بیاموزند.

این مقام مسئول در توصیه به کودکان و نوجوانان نیز گفت: فرزندان باید بدانند بهترین راهنما برای آن‌ها والدینشان هستند و در این‌گونه موارد با راهنمایی و هدایت والدین خود در فضای مجازی فعالیت کنند.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا در انتها به سایت پلیس فتا به‌ عنوان مرجعی برای دریافت آموزش‌های سایبری اشاره کرد و گفت: هم‌وطنان گرامی با مراجعه به سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش آموزش، مطالب آموزشی موردنیاز خود را دریافت کنند.

برچسب‌ها پلیس فتا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پلیس فتا پلیس فتا پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۷۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنگ چاقو تیز کنی که برای قصاب ۸۰۰ میلیون ریال آب خورد!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ، سرهنگ فدائیان؛ رئیس پلیس فتا استان سمنان در تشریح این خبر گفت: یکی از شهروندان با در دست داشتن مرجوعه قضایی به پلیس فتا مراجعه و اظهار داشت، بنده قصاب بوده و مغازه سوپر گوشت داشته و از فردی دوره گرد در مقابل مغازه ام اقدام به خرید یک عدد سنگ چاقو تیز کنی نمودم.

وی افزود: فروشنده به بهانه اینکه دستگاه کارت خوان در خودرو در حال شارژ می باشد کارت بانکی و رمز آن را از بنده اخذ و به داخل خودرو رفته و اقدام به برداشت ۳ میلیون ریال نموده است و کارت را به بنده تحویل و بعد از گذشت ساعاتی مبلغ ۸۰۰ میلیون ریال از کارتم برداشت گردیده است؛ لذا پرونده با توجه به حساسیت موضوع در دستور کار این پلیس قرار گرفت.

سرهنگ فدائیان بیان داشت: طی اقدامات تخصصی افسران سایبری پلیس فتا مشخص گردید مبلغ ۸۰۰ میلیون ریال از حساب شاکی بر روی دستگاه کارتخوان دیگری از حساب خارج گردیده که متهم با سوء استفاده از اعتماد شاکی از کارت بانکی ایشان در داخل خودرو کپی تهیه و سپس ابتدا مانده گیری و در نهایت مبادرت به خارج نمودن مبلغ ۸۰۰ میلیون ریال نموده است که با هوشمندی و اقدام به موقع مهندسین سایبری این پلیس، با دستور قضایی اقدام به مسدودی حساب و عودت وجه به حساب شاکی نموده است.

این مقام انتظامی ضمن اشاره به ماده ۱۳ قانون جرایم رایانه ای بیان داشت: برابر قانون هر گاه فردی به طور غیر مجاز از سامانه های رایانه ای یا مخابراتی با ارتکاب اعمالی از قبیل وارد کردن ، تغییر ، محو ، ایجاد یا متوقف کردن داده ها یا مختل کردن سامانه ، وجه یا مـال یا منفعت یا خدمات یا امتیازات مالی برای خود یا دیگری تحصیل کند ، مجرم محسوب شده و مجازات متناسب برای آن درنظر گرفته شده است. لذا لازم است کاربران اینترنتی در خصوص کسب آگاهی از قوانین موجود در حوزه فضای مجازی توجه لازم را داشته باشند.

سرهنگ فدائیان خطاب به شهروندان تاکید کرد: کاربران هنگام پرداخت و خرید، خودشان نسبت به کشیدن کارت عابر بانک در دستگاه کارت خوان اقدام و از افشای رمز آن در جمع دیگران خودداری کنند و همچنین برای خرید از فروشگاه‌های معتبر استفاده کرده و از تحویل کارت بانکی به فروشندگان سیار و کیوسک های میان راهی بپرهیزند.

رئیس پلیس فتا استان سمنان در انتها از شهروندان خواست در صورت مواجه شدن با موارد مشکوک و مجرمانه مراتب را از طریق سامانه فوریت‌های سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به آدرس اینترنتی www.cyberpolice.gov.ir گزارش نمایند.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903123

دیگر خبرها

  • هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • ترفند جدید کلاهبرداری/ یک سوال جواب بده صدمیلیون برنده شو
  • «جایزه صد میلیون تومانی» ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • سنگ چاقو تیز کنی که برای قصاب ۸۰۰ میلیون ریال آب خورد!
  • آمریکا هشدار سفر به آلمان را تشدید کرد
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • رمز‌های عبور‌امن سدی مقابل هکر‌ها
  • به‌روزرسانی اخیر ویندوز، کاربران ایرانی را تهدید می‌کند
  • به‌روزرسانی اخیر ویندوز، کاربران ایرانی را بیش‌ از همه تهدید می‌کند
  • آلمان درباره حملات سایبری به روسیه هشدار داد