Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: از مجموع بیماران حاد تنفسی بستری در بیمارستان‌های استان، ۶۸ نفر مبتلای قطعی بیماری کرونا هستند

کامبیز مهدی‌زاده امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در بیرجند، اظهار داشت: هم‌اکنون ۱۶۴ بیمار با علائم بیماری حاد تنفسی در بیمارستان‌های استان بستری‌ هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه از مجموع بیماران حاد تنفسی ۶۸ نفر مبتلای قطعی بیماری کرونا هستند، بیان داشت: از مجموع بیماران کرونایی استان تعداد ۱۲ نفر در بخش‌های مراقبت ویژه (ICU) بستری هستند که متأسفانه حال سه نفر از آن‌ها وخیم گزارش شده است.

طی ۲۴ ساعت گذشته با ثبت چهار مورد فوت جدید بیشترین موارد مرگ و میر ناشی از کرونا در استان ثبت شد و تعداد فوتی‌های ناشی از بیماری کرونا در استان به ۷۸ نفر رسید

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در خصوص فوت‌شدگان کرونا در استان، مطرح کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته با ثبت چهار مورد فوت جدید بیشترین موارد مرگ و میر ناشی از کرونا در استان ثبت شد و تعداد فوتی‌های ناشی از بیماری کرونا در استان به ۷۸ نفر رسید.

مهدی‌زاده با بیان اینکه ۷۰ درصد مبتلایان به کرونا در خراسان‌جنوبی علائم شدید ندارند، تبیین کرد: براساس بررسی‌های انجام شده ۳۰ درصد مبتلایان به ویروس کرونا در استان خراسان‌جنوبی بدون علائم، ۴۰ درصد دارای علائم خفیف، ۱۵ درصد علائم شدید و پنج درصد دارای علائم خیلی شدید و حاد تنفسی هستند.

وی تجمعات خانوادگی با ۵۳ درصد، تماس در محل کار، انتقال در مراکز بهداشتی و درمانی با ۱۱ درصد، رفتن به مسافرت با ۱۱ درصد و استفاده از وسایل نقلیه مشترک برای رفتن به محل کار از مرکز خراسان‌جنوبی به سایر شهرستان‌ها را از دلایل عمده انتقال ویروس کرونا ذکر کرد.

از یک دستگاه اتوبوس حدود ۱۵ نفر به بیماری کرونا مبتلا شدند که تعداد آن‌ها هر روز بیشتر می‌شود

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اعلام اینکه از یک دستگاه اتوبوس حدود ۱۵ نفر به بیماری کرونا مبتلا شدند که تعداد آن‌ها هر روز بیشتر می‌شود و برخی را در بیمارستان بستری شدند، تبیین کرد: شهروندان حتما در داخل خودرو یا سرویس مشترک از ماسک استفاده کنند و پنجره‌ها برای جریان هوا باز باشد.

مهدی‌زاده با بیان اینکه همه روزه تعداد زیادی از بیماران نیازمند بستری وارد بیمارستان می‌شوند، گفافزودت: به دلیل افزایش تعداد بیماران نیازمند مراقبت‌های ویژه، سومین بخش آی سی یو در این بیمارستان راه‌اندازی می‌شود.

بخش آی. سی. یو جدید ویژه بیماران کرونایی با ۱۲ تخت در بیمارستان ولی عصر(عج) بیرجند راه‌اندازی می‌شود

 

وی از راه‌اندازی بخش آی. سی. یو جدید ویژه بیماران کرونایی با ۱۲ تخت در بیمارستان ولی عصر(عج) بیرجند خبر داد و گفت: در حال حاضر ۸۰ درصد تجهیزات این بخش آماده است و تا اوایل هفته آینده برای پذیرش بیماران آغاز به کار می‌کند.

انتهای پیام/3403/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خراسان جنوبی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیماران کرونایی بستری فوت بیماران کرونایی انتقال کرونا راه اندازی بخش آی سی یو بیمارستان ولی عصر کرونا در استان خراسان جنوبی بیماری کرونا حاد تنفسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۸۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدردانی از خانواده خیر سلامت در بیمارستان واسعی سبزوار

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،طی مراسمی از خانواده جاجرمی که به وصیت پدر مرحوم خود ۵دستگاه دیالیز پیشرفته ۵مانیتور علائم حیاتی و ۵ تخت دیالیز به ارزش ۵۳ میلیارد را به بخش دیالیز این مرکز اهداءکرد، با اهدای لوح تجلیل شد.
 در این مراسم، احمد جاجرمی نماینده خانواده خیر سلامت گفت: پدر مرحوم من زمانی که در قید حیات بودند مقداری از دارایی خود رابرای خرید تجهیزات پزشکی وقف حوزه سلامت کردند که با اتفاق نظر تمامی ورثه این تصمیم قطعی و پیشرفته‌ترین دستگاه‌های دیالیز خریداری و به جهت استفاده بیماران دیالیزی به بیمارستان واسعی اهدا شد.
وی افزود: اگر درد دردمندی تسکین پیدا کند و جان بیماری از مرگ نجات یابد رضایت خداوندی را در بر دارد که از پدر مرحوممان در این خصوص متشکریم که با این اقدام نیکو علاوه بر کمک به بیماران، حال خوب را نیز به فرزندان خود هدیه داد.
دکتر شوریده یزدی معاون درمان دانشگاه هم از حضور پررنگ خیرین در کنار جامعه پزشکی قدردانی کرد و گفت: حضور خیرین بخش مهمی از کمبودات و تجهیزات درمانی بیمارستان‌ها را رفع و امکانات خدمت رسانی به بیماران بیش از گذشته فراهم می‌شود.
وی افزود: بیمارستان واسعی به عنوان تنها مرکز ژنرال غرب خراسان جمعیت یک میلیون نفری را در غرب خراسان رضوی زیر پوشش قرار داده که امیدواریم با برنامه ریزی انجام شده با کمک خیرین پروژه درمانی تروما سنتر راه اندازی و این مرکز به یک بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی در کشور تبدیل شود.

دکتر شیرخانی سرپرست بیمارستان واسعی نیز گفت: تمام دغدغه کادر درمان در مراکز و بیمارستان‌ها بهبود بیماران و کم کردن درد ناشی از بیماری آنهاست اقدام نیکوکارانه خانواده خیر سلامت نه تنها باعث شد تا بخشی از مشکلات بیماران حل شود بلکه باقیات الصالحات است که اجر دنیوی و اخروی برای مرحوم جاجرمی و خانواده محترمشان در بر دارد.
وی افزود: قدردانی از این اقدام خیرخواهانه از توان ما عاجز است آنچه بر عهده ماست ارج نهادن به قدم‌های خیرین است که مال خود را در راه سلامت بیمارانی که هیچ فریادرس و دستگیری جزء خداوند ندارند بخشش می‌کنند.

دیگر خبرها

  • خطر مسمومیت با قارچ‌های طبیعی
  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی؛ نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد
  • قدردانی از خانواده خیر سلامت در بیمارستان واسعی سبزوار
  • کاشت الکترود عمقی مغز برای درمان «سندروم لی» یک زن ۲۳ ساله
  • افشای اسرار بیماران چه مجازاتی دارد؟