Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک مرکزی در واکنش به اظهارات رییس بنیاد مستضعفان مبنی بر اینکه این بانک مانع از تاسیس بانک قرض‌الحسنه و اعطای وام از سوی بنیاد مستضعفان به متقاضیان شده بود، اعلام کرد: بنیاد مستضعفان از طریق بانک سینا، وام قرض‌الحسنه اعطا کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در اطلاعیه‌ای نسبت به اظهارات رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در خصوص ممانعت بانک مرکزی از تاسیس بانک قرض الحسنه از سوی این بنیاد واکنش نشان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در متن این اطلاعیه آمده است: بانک مرکزی ضمن اشاره به مالکیت عمده سهام بانک سینا از سوی بنیاد مستضعفان، پیشنهاد داد در صورتی که آن بنیاد تمایل به ارائه وام قرض الحسنه دارد، می یتواند بدون هیچ گونه محدودیتی تمام منویات و مقاصد خود را از طریق بانک سینا انجام دهد.

در این اطلاعیه اشاره شده است با توجه به ضوابط و مقررات موجود که مورد حمایت بانک مرکزی نیز است، در صورتی که مدیریت بنیاد مستضعفان تمایلی برای استفاده از ظرفیت بانک سینا برای اعطای وام قرض الحسنه ندارند،  می‌تواند اهداف و مأموریت‌های متصور در خصوص فعالیت متمرکز در زمینه قرض‌الحسنه، اعم از تخصیص و تجهیز را به صورت مستقل، از طریق تأسیس یک صندوق قرض الحسنه و یا از طریق بانک سینا پیگیری کند.

سومین پیشنهاد بانک مرکزی به مدیریت بنیاد مستضعفان، بهره گیری از سازوکار «قرض‌الحسنه ویژه» طبق ضوابط پولی و بانکی کشور برای اعطای وام بر اساس منابع داخلی خود است.

 بانک مرکزی در بخش دیگری از این اطلاعیه از پیشنهاد مطرح شده از سوی رئیس بنیاد مستضعفان استقبال و اعلام کرد در صورت وصول تقاضا از سوی بنیاد، بانک به قید فوریت، تقاضا را بررسی کرده و اقدامات لازم انجام خواهد گرفت.

یکشنبه گذشته «پرویز فتاح» رییس بنیاد مستضعفان، گفته بود به دلیل این که یکی از نیازهای اساسی مردم دریافت وام قرض‌الحسنه است و بانک‌ها چنین وام‌هایی را پرداخت نمی‌کنند، بنیاد مستضعفان پیشنهاد تاسیس بانک قرض‌الحسنه را ارائه کرده است.

وی با تاکید براینکه تمامی منبع مالی این بانک در صورت تاسیس، توسط خود بنیاد تامین خواهد شد و تمام وام‌ها، قرض‌الحسنه پرداخت می‌شوند، مدعی شده بود: بانک مرکزی می‌گوید، نمی‌تواند مجوز بانک جدید بدهد./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی بانک بانک مرکزی طریق بانک سینا بنیاد مستضعفان وام قرض الحسنه بانک مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۸۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام بیش از 36هزار و 500 استعلام بانک و دفتر خانه در سال 1402 توسط دفاتر پیشخوان دولت

جام جم آنلاین اصفهان؛ امید علی اصغری افزود: اجراي طرح برون سپاري و ارائه خدمات شهرسازي شهرداري اصفهان در بستر الکترونیک از اوايل سال 94 از طريق دفاتر پيشخوان آغاز شد و تاکنون نیز در بیش از 32 دفتر طرف قرار داد شهرداری جهت تسهیل و ارائه خدمات مطلوب به شهروندان در حال اجرا است.

وي با بیان اینکه سامانه توسعه هوشمند شهری مورد حمایت مدیریت شهری اصفهان قرار دارد، اظهار کرد: همکاران ما در واحدهای مختلف همچون درآمد و نوسازی نیز همکاری مناسبی دارند تا بتوانیم خدمات شایسته‌ای در اختیار شهروندان در بستر الکترونیک قرار دهیم.

علی اصغری با بيان اينكه تا پایان سال  1402  تعداد 36هزار و 568 پاسخ استعلام انجام شده، افزود: استعلام دفترخانه و بانک، پایان کار شهرداری، گزارش تخلف مهندسین ناظر نیز در سامانه « اصنو» بصورت پایلوت در منطقه 7 شهرداری اصفهان انجام    می شود.

مديرپروژه شهرسازي الكترونيك معاونت شهرسازي و معماري شهرداري اصفهان گفت :پیاده‌ سازی سامانه‌ های مربوط به شهرسازی، انجام وب سرویس‌ها، ارتباط با دیگر سازمان‌ها و ادارات و همچنین واحد برون‌سپاری خدمات شهرسازی شهر اصفهان که در حال حاضرتوسط 32 دفتر فعال در سطح مناطق پانزده گانه شهر اصفهان انجام می شود که در حال حاضر انجام استعلامات دفترخانه و بانک‌ها در قالب برون‌سپاری به عهده این واحد است.

وی بیان کرد: از سال ۱۳۹۵ که سامانه سرا ۸ آغاز به‌کار کرد، پروانه ساختمان و تمام خدمات شهرسازی روی این سامانه بارگذاری شد و به‌صورت عملی تمام فعالیت‌ها از طریق سامانه انجام می‌شود؛ این سامانه ارتباط داخلی شهرداری را تقویت نموده و ارتباط با شهروندان نیز در سامانه «اصنو» تقویت شد و در ادامه بصورتی برنامه ریزی شده که تا نیمه سال 1403 کلیه امور شهروندان در بستر الکترونیک بر روی سامانه (اصنو) انجام شود.

علی اصغری در خصوص خدماتی که از طریق این سامانه در اختیار شهروندان قراردارد گفت: مشاهده آرشیو الکترونیکی پرونده توسط شهروند پس از محرز شدن هویت آن برای کارشناس بازدید، پرداخت بر خط هزینه تراکم و عوارض‌ها، امکان ارتباط دوسویه شهروند و کاربر، انجام اقدامات و فرایندها به‌صورت غیرحضوری، کاهش مدت زمان صدور پروانه، ارائه شفاف محاسبات پروانه ساختمان به شهروندان، محاسبه حداکثر پتانسیل پلاک به‌صورت خودکار، امکان پیگیری درخواست از طریق تلفن همراه و دسترسی به آرشیو پرونده بدون واسطه و از طریق سامانه، از جمله مزایای سامانه (اصنو) سرا 10 است.

/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین

دیگر خبرها

  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران
  • عملیات وعده صادق قلب مستضعفان جهان را شاد کرد
  • بسترسازی برای پرداخت کلیه تسهیلات خرد بانک توسعه تعاون از طریق تی تی پلاس
  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران
  • بانک قرض‌الحسنه مهر ایران بیشترین وام را در سال ۱۴۰۲ پرداخت کرد
  • بانک قرض‌الحسنه مهر ایران بیشترین رشد منابع را رقم زد
  • انجام بیش از 36هزار و 500 استعلام بانک و دفتر خانه در سال 1402 توسط دفاتر پیشخوان دولت
  • وام بزرگ ۳۰۰ میلیون تومانی را از این بانک‌‎ها دریافت کنید
  • قالیباف: تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو رفع شد | این سه دستگاه مسئولند