Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-27@02:21:35 GMT

احتساب غیبت برای کارمندان فاقد ماسک در ادارات

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۲۸۶۲۲

احتساب غیبت برای کارمندان فاقد ماسک در ادارات

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری تهران ضوابط و نحوه اجرای پروتکل‌های بهداشتی برای کارکنان دستگاه‌های اجرایی استان تهران را ابلاغ کرد.

به گزارش ایسنا، عباس پاشا در خصوص ابلاغیه جدید استانداری تهران اظهار کرد: با توجه به نگرانی‌های موجود در خصوص گسترش و شیوع مجدد ویروس کرونا و ضرورت برنامه‌ریزی و هماهنگی در راستای مدیریت این بیماری و حفاظت و صیانت از نیروی انسانی و همچنین براساس تاکید استاندار تهران و تدابیر و سیاست‌های راهبردی اتخاذ شده در ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا جهت رعایت شایسته بهداشت محیط و پروتکل‌های ابلاغی وزارت بهداشت تا پایان گذران دوران بیماری باید ترتیبی اتخاذ شود که اجرای صحیح و دقیق پروتکل‌های بهداشت محیط کار ادارات و دستگاه‌های اجرایی توسط واحد‌های ذیربط و اهتمام و تدابیر جدی‌تر در نظارت، کنترل و ارزیابی نحوه پروتکل‌های اعلام شده در محیط کار به طور کامل رعایت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: استفاده از ماسک در تمامی ادارات، بانک‌ها و مراکز ارائه‌ی خدمات عمومی و واحد‌های عملیاتی از ۱۵ تیرماه سال جاری برای کلیه ارباب رجوع و کارکنان الزامی است. همچنین مسئولان ادارات و مراکز ارائه خدمات عمومی و واحد‌های عملیاتی مکلف هستند ضمن راهنمایی مراجعان و متقاضیان دریافت خدمات در خصوص رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی محیط اداری از ورود کسانی که فاقد ماسک هستند به محیط ادارات و مراکز ارائه‌ی خدمات و واحد‌های عملیاتی جلوگیری کرده و خدمات مورد درخواست آنان را ارائه نکنند.

احتساب غیبت برای پرسنل فاقد ماسک در محل کار

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود در تشریح موارد ابلاغ شده به ادارات استان تهران تاکید کرد: کلیه کارکنان شاغل دستگاه‌های اجرایی و مراکز ارائه خدمات عمومی و واحد‌های عملیاتی ملزم به استفاده از ماسک در تمامی ساعات کار در محل کار بوده و در صورت عدم رعایت از ورود آنان به محل کار ممانعت به عمل خواهد آمد. هر نوع عدم همکاری در این زمینه از سوی کارکنان که منجر به عدم حضور آنان در محل کار شده غیبت تلقی شده و مطابق مقررات با آنان برخورد خواهد شد.

پاشا ادامه داد: ساعت کار روزانه کارکنان دستگاه‌های اجرایی در تهران از مورخ دهم خرداد ماه سال ۱۳۹۹ با رعایت تبصره ۳ ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۴:۳۰ خواهد بود و کلیه کارکنان با رعایت الزامات سلامت محیط و کار در محیط کاری که توسط وزارت بهداشت ابلاغ شده است در محل کار حاضر شده و خدمات موظف را ارائه خواهند کرد و هرگونه تغییر در ساعت فعالیت کارکنان دستگاه‌های اجرایی اهم از ملی و استانی صرفا با تصویب ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا تعیین و ابلاغ خواهد شد.

وی افزود: ضمن تاکید مجدد بر اجرای دقیق مفاد بخشنامه سازمان اداری و استخدامی کشور و همچنین نامه معاون وزیر کشور و مصوبه شورای اداری استان کلیه دستگاه‌های اجرایی موظفند در خصوص تسریع در پیاده‌سازی دولت الکترونیک و استقرار سامانه‌ها و فرآیند‌های الکترونیکی مرتبط با ماموریت‌ها و وظایف خود اقدام لازم و میسر به عمل آورند تا در انجام وظایف دستگاه‌ها به صورت الکترونیکی و ارائه خدمات غیرحضوری به ارباب رجوع و استفاده از خدمات دورکاری کارکنان تسریع و تسهیل گردد.

ممنوعیت برگزاری جلسات عمومی تا اطلاع ثانوی

وی اظهار کرد: کارکنان مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای بالای ۶۰ سال سن، پرسنل باردار و مادران دارای فرزند زیر شش سال مورد حمایت قرار گرفته و با انجام اولویت‌بندی با دورکاری مرخصی و ... خطرات متوجه آن‌ها و سازمان مدیریت گردد. همچنین همه دستگاه‌های اجرایی، شهرداری‌های تابعه استان تهران نیز باید نسبت به رعایت نکات بهداشتی و ضدعفونی ساختمان‌های اداری و محوطه‌های پیرامونی ساختمان اقدام کنند.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری تهران تاکید کرد: کلیه کارکنان دستگاه‌های اجرایی نسبت به خود ارزیابی در طرح غربالگری اقدام و تمهیدات لازم در خصوص تب‌سنجی در آن دستگاه به عمل آید و در صورت بروز علائم مشکوک به جداسازی افراد مشکوک به بیماری و مراقبت‌های بهداشتی و رعایت پروتکل‌های مربوطه اقدام کنند.

تا اطلاع ثانوی از برگزاری هرگونه جلسات عمومی خودداری و در صورت لزوم از طریق ویدئوکنفرانس با حداقل شرکت کننده و رعایت پروتکل‌های بهداشتی اقدام شود. قطعا در صورت ابلاغ پروتکل‌های جدید بهداشتی از طریق ستاد مدیریت بیماری کرونا مراتب تغییرات و تمهیدات لازم جهت اجرا توسط استاندار اعلام خواهد شد و مسئولیت انجام امور نیز برعهده بالاترین مقام استانی آن دستگاه خواهد بود.

منبع: فرارو

کلیدواژه: ادارات ساعات کار ادارات ماسک کرونا پروتکل های بهداشتی کارکنان دستگاه های اجرایی واحد های عملیاتی استانداری تهران مراکز ارائه محل کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۸۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی برای خدمات‌رسانی به مردم

معاون مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی از آماده‌باش همه دستگاه‌های اجرایی این استان برای خدمات‌رسانی به مردم در مناطق آسیب‌دیده از سیل خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، جلسه اضطراری ستاد مدیریت بحران این استان، امروز_پنجشنبه ششم اردیبهشت_ به ریاست علیرضا عباس زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار در مرکز استان برگزار شد و در این جلسه با بررسی آخرین وضعیت بارندگی در شهرستان‌های زیرکوه و بشرویه، در خصوص مدیریت شرایط تصمیماتی اتخاذ شد.

محمودرضا تیمورپور معاون مدیریت بحران استانداری در خصوص مصوبات این جلسه اظهار کرد: بر اثر سیلاب روز گذشته تا امروز ۶۰ خانوار از اهالی روستای نوده و ۲۵۰ خانوار روستای بمرود زیرکوه، هفت نفر در بشرویه و چهار نفر در سرایان به مکان امن منتقل و اسکان اضطراری داده شدند.

وی افزود: بسته غذایی ۷۲ ساعته از طریق جمعیت هلال‌احمر بین مردم آسیب‌دیده که در مناطق امن اسکان داده شده‌اند، توزیع می‌شود و ارتش هم برای اعزام ماشین‌آلات سنگین در آماده‌باش است.

تیمورپور گفت: بارش‌های شدید روز گذشته تاکنون در شهرستان زیرکوه به ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی روستاهای نوده، بمرود و شاهرخت خسارت وارد کرده، شش رشته قنات تخریب و ۳۰۰ رأس دأم نیز تلف شده‌اند.

معاون مدیریت بحران استانداری با بیان اینکه زیرساخت‌های جاده‌ای خسارت جدی دیده است، اظهار کرد: در جلسه اضطراری ستاد مدیریت بحران استان، نیازمندی‌های شهرستان‌های زیرکوه و بشرویه اعلام و مقرر شد ماشین‌آلات سنگین از طریق راهداری و برخی شرکت‌های خصوصی به منطقه اعزام شوند، از این رو بیشترین مشکل در حال حاضر مربوط به شهرستان زیرکوه است که برخی آب‌نماها تخریب شده و راه‌های روستایی مسدود است.

به گفته وی، مسیرهای اصلی و روستایی توسط نیروهای راهداری در حال بازگشایی است.

تیمورپور با اشاره به هماهنگی‌های صورت گرفته برای آب‌رسانی سیار از سوی شرکت آب و فاضلاب استان گفت: از طریق بنیاد مسکن هم ماشین‌آلات کمرشکن برای حمل خودروهای سنگین هماهنگ شده است.

وی با بیان اینکه در سایر شهرستان‌ها بارندگی بوده اما خسارتی گزارش نشده است، افزود: بیشترین بارندگی را برای عصر امروز شاهد خواهیم بود که هسته اصلی آن در بیرجند است.

به گفته وی، باوجود سیلاب شدید در زیرکوه و نبود دسترسی روستاها به مرکز شهرستان، طبق گفته فرماندار، کنکور سراسری طبق برنامه امروز برگزار می‌شود.

به گزارش ایمنا، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و اعضای ستاد بحران استان بعد از این جلسه راهی شهرستان زیرکوه شدند.

کد خبر 747813

دیگر خبرها

  • اعتصاب بی‌سابقه کارکنان فرودگاه‌های فرانسه/ صدها پرواز زمینگیر شدند
  • معرفی اداره کل راه آهن تهران به عنوان دستگاه برتر
  • همایش پر شور و نشاط پیاده روی در گلستان
  • آماده باش تمامی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مردم
  • آماده باش تمامی دستگاه های اجرایی برای خدمات‌رسانی
  • آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی برای خدمات‌رسانی به مردم
  • فرهنگ‌سازی و آموزش، راهبرد موثر در کاهش حوادث رانندگی
  • رعایت عدالت و کرامت انسانی رویکرد مدیران لرستان باشد
  • اعلام آمادگی دستگاه‌های اجرایی و خدمات رسان شهرستان میاندوآب برای برگزاری امن کنکور سراسری
  • کارمندان دولت حتما بخوانند/ ساعت کاری ادارات از این تاریخ تغییر می‌کند؟