Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین وبه نقل از پایگاه خبری منطقه آزاد ماکو، محمدرضا عبدالرحیمی در جلسه رفع موانع و مشکلات فعالان حوزه معدن منطقه آزاد ماکو گفت: استفاده از روش های سنتی در استخراج و فراوری معدن امروز بازده اقتصادی مطلوب نداشته و نیاز است فعالیت های معدنی به صورت علمی و صنعتی پیگیری شود تا کمترین آسیب به عرصه های ملی و طبیعی وارد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اجرای قانون را اصل مهم برای تمام امور دانست و اظهارداشت: رفع موانع و مشکلات معدنکاران در سایه قانون و رفع بروکراسی های زائد امکان پذیر است و در این خصوص سازمان منطقه آزاد ماکو تمام تلاش خود را انجام خواهد کرد.

عبدالرحیمی با اشاره به مشکلات معدنکاران در زمینه ورود ماشین آلات سنگین معدنی بیان داشت: طی پیگیری هایی که از مراجع ذی ربط داشتیم ورود ماشین آلات سنگین متحرک و ثابت مورد نیاز برای پروژهای معدنی، همانند خودروهای سواری با پلاک منطقه آزاد و نصب سیستم GPS با بهره گیری از مزیتهای ماده (۱۴) قانون چگونگی اداره مناطق آزاد تجاری – صنعتی امکان پذیر خواهد.

وی ادامه داد: عدم محصور بودن منطقه آزاد ماکو، دستگاه های نظارتی گمرکی را نگران کرده است لذا با هماهنگی هایی که با راهنمایی رانندگی انجام دادیم با نصب پلاک و دستگاه جی پی است این مشکل حل می شود.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو با اشاره به اینکه حوزه معدن نقش بسزایی در جهش تولید و جهت تحقق اهداف پیش بینی شده دارد بیان داشت: از همین رو نیز توسعه معادن در منطقه آزاد ماکو با جدیت دنبال می شود.

شایان ذکر است: مشکلات سوخت تجهیزات و ماشین آلات معدنی ، مشکلات بانکی،‌ بروکراسی های زائد اداری از جمله مسائلی بود که معدنکاران در این جلسه بیان داشتند.
صاحبان معادن این منطقه بدلیل کمبود ماشین آلات معدنی اعم از لودر، بولدوزر وگریدر و سنگ شکن و در عین حال عدم امکان استفاده از مزیتهای موضوع ماده ۱۴ قانون چگونگی اداره مناطق آزاد نتوانسته اند از مزیت ها، فرصت ها و پتانسیل های منطقه آزاد برای توسعه این بخش و ایجاد ارزش افزوده برای کشور بهره مند گردند.

یکی از ظرفیت‌ها و فرصت‌های بسیار ارزشمند برای رشد اقتصادی کشور بدون اتکای به درآمدهای نفتی، معادن است که در این میان وجود تنوع مواد معدنی، منطقه آزاد ماکو را در زمره مناطق معدنی شاخص کشور مطرح کرده است.

48

کد خبر 1410209

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان آذربایجان غربی منطقه آزاد ماکو ماشین آلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۰۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی خیام نکویی ظهر پنج شنبه در بازدید از مرکز تحقیقات کشاورزی استان سمنان (شاهرود) ضمن بیان اینکه در تولید انواع محصولات کشاورزی باید از دانش و فناوری‌های جدید بهره گرفت، ابراز داشت: وجود شرکت‌های دانش بنیان و روی آوردن آنها به بخش کشاورزی از جمله نیازهای اساسی است.

وی ضمن بیان اینکه تنها هفت درصد شرکت‌های دانش بنیان معادل ۷۰۰ شرکت در بخش کشاورزی فعال هستند، افزود: با توجه به نیاز کشور این میزان شرکت دانش بنیان باید به ۲۰ درصد افزایش یابد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ضمن بیان اینکه نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است، ابراز داشت: انتظار می‌رود تا شرکت‌های دانش بنیان پا را فراتر نهاده و در این مقوله‌ها ورود کنند.

خیام نکویی ضمن بیان اینکه صنف و صنعت کشور نیز یک و نیم تن گندم نیاز دارند، تصریح کرد: با بهره‌گیری از دانش و فناوری نوین داخلی افزایش تولید گندم در دستور کار است.

وی ضمن بیان اینکه افزایش تولید گندم تا ۱۹ میلیون تن هدف گذاری شده است، افزود: با رشد بهره‌وری در تولید گندم و فناوری‌های جدید معتقدیم این هدف گذاری محقق خواهد شد.

کد خبر 6088589

دیگر خبرها

  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • برپایی پاویون ملی دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه پزشکی و داروسازی ویتنام ۲۰۲۴
  • نخستین همایش منطقه‌ای حجاب، عفاف و زیست عفیفانه برگزار می‌شود
  • «فناوری» و «نوآوری» اهرم‌های قدرتمند جهش تولید
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق در پیشبرد اهداف آموزش و پرورش
  • ذخیره کانسنگ منگنز معدن ونارچ قم به ۱۲ میلیون تُن رسید
  • اجرای ۷۵ درصد از طرحهای های مصوب سفر استانداربه منطقه آزاد ماکو