Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم امضای تفاهم نامه سازمان زندان‌ها و بنیاد مستضعفان به منظور آزادی ۲ هزار و ۵۷۴ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد با حضور روسای دو سازمان برگزار شد.

به گزارش ایسنا، محمد مهدی حاج محمدی رییس سازمان زندان ‎ها صبح امروز در حاشیه مراسم امضای تفاهم نامه سازمان زندان‌ها و بنیاد مستضعفان در جهت آزادی ۲۵۷۴ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد، گفت: از بابت همکاری در امر آزادسازی زندانیان مالی غیر عمد از بنیاد مستضعفان تشکر می‌کنم ما زندانبان هستیم و معتقدیم دراین امر باید همه اقشار جامعه و اجزای حاکمیت و همه کسانی که دغدغه کمک به هم نوع را دارند در این امر سهیم کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان زندان‌ها با بیان اینکه مشعل بان همه زندانیان هستیم، گفت: همانطور که دل مشغولی جامعه را داشتیم دغدغه تربیت هدایت اصلاح و رسیدگی از این بندگان گرفتار را داریم و به نظر می‌رسد تحول در زندانبانی مستلزم کار همه جانبه و مردمی است.

وی تصریح کرد: ما زندان بان هستیم و علاوه بر زندان بانی خود را مشعل بان هم می‌دانیم. معتقدیم در امر مشعل بانی باید خدمت، همراهی و سهیم شدن تمام آحاد کشور را دخیل کنیم.

عضو شورای عالی قوه قضائیه ادامه داد: این حرکت انقلابی مرزبندی و گروه نمی‌شناسد و محیط خدمت به زندانیان طوری است که هر کسی می‌تواند سهیم باشد و از همه نخبگان، خیرین سلامت، خیرین اشتغال، خیرین مدرسه ساز در این محیط تربیتی می‌خواهیم که نقش ایفا کنند.

حاج محمدی گفت: زندان برای زندانی فرصتی است برای بازگشت، و برای بقیه اعم از مردم و دیگر اجزاء حاکمیت فرصتی است که در جهت بازگشت این افراد مشارکت کنند و سهیم شوند

رئیس سازمان زندان ها اقدامات تامینی و تربیتی گفت: اگر زندان را یک فرصت برای تنبیه شدن زندانی و گرفتن تصمیمی برای تغییر آن در نظر بگیریم باید به فکر بعد از زندان زندانیان نیز باشیم.

وی افزود: تجربه ۴۰ ساله انقلاب ثابت کرده است که هرجا مسئولین زمینه حضور گروه‌های مردمی را فراهم کرده‌اند، توفیقات نظام چند برابر شده است.

رئیس سازمان زندان ‎ها گفت: همانطور که موظفیم دغدغه امنیت جامعه را داشته باشیم باید هدایت و اصلاح هم در نظر بگیریم.

حاج محمدی اظهار داشت: این حرکت (آزادسازی زندانیان) یک حرکت انقلابی خوبی است که تمام گروه و اقشار جامعه را باید در آن دخیل کنیم و هر کسی با هر انگیزه‌ای که می‌تواند در این طرح‌ها فعالیت کند و به زندانیان محروم کمک کند. از هر فضایی مانند فضای نخبگان، خیرین سلامت، خیرین اشتغال، خیرین مدرسه ساز و غیره دعوت می‌کنیم در آزادی زندانی کمک کنند ما باید به فکر آزادی بعد از زندان آنان هم باشیم.

وی تصریح کرد: همانطور که وظیفه داریم محیط و شرایطی برای آزادی زندانیان فراهم کنیم باید بعد فرهنگی و تربیتی اقدام‌های خیرخواهانه را هم برای زندانیان در نظر بگیریم.

رئیس سازمان زندان ‎ها در پایان خاطرنشان کرد: اگر زندان را یک فرصت برای تنبیه شدن زندانی و گرفتن تصمیمی برای تغییر آن در نظر بگیریم باید به فکر بعد از زندان زندانیان نیز باشیم تا آنها بتوانند بعد از زندان یک زندگی آبرومندانه ای داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بنیاد مستضعفان سازمان زندان ها رئیس سازمان زندان سازمان زندان ها نظر بگیریم بعد از زندان مشعل بان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۰۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ سال زندان در انتظار این مشمولان سربازی

 
به گزارش  تابناک، سردار تقی مهری رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا اظهار کرد: برابر ماده ۶۰ قانون جرایم و مجازات خدمت وظیفه عمومی، کسانی که با ارتکاب اعمالی چون جعل شناسنامه، مهر، امضا، کارت پایان خدمت، کارت معافیت، استفاده از شناسنامه دیگران، اعمال نفوذ، شهادت کذب، گواهی خلاف واقع، مکتوم داشتن حقیقت، اخذ رشوه یا فریب دادن مشمول موجبات معافیت خود یا دیگران را از خدمت وظیفه عمومی فراهم سازند، به اتهام آنان در دادگاه صالحه رسیدگی شده و با رعایت شرایط و امکانات خاطی و دفعات و مراتب جرم و مراتب تادیب از وعظ و توبیخ و تهدید به حبس تعزیزی از یک سال تا ۵ سال محکوم می شوند.

رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا گفت: چنانچه تقلب یا جعل و یا اخذ رشوه تاثیری در وضعیت مشمول نداشته باشد، مرتکبین با رعایت شرایط و امکانات خاطی و دفعات و مراتب جرم و مراتب تادیب از وعظ و توبیخ و تهدید به انفصال از یک سال تا ۱۰ سال از خدمات دولتی و ضبط رشوه به عنوان جریمه و ۶ ماه تا ۳ سال حبس محکوم خواهند شد.

این مقام ارشد انتظامی خاطرنشان کرد: مشمولان و خانواده‌های آنان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان به نشانی http://www.vazifeh.police.ir از آخرین اخبار مربوطه مطلع شوند.

 منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • استان ۲ میلیون نفری هرمزگان فقط ۱۵۶ زندانی دارد
  • اشتغال زندانیان از مهم‌ترین کارهای امنیت‌ساز است
  • بررسی مشکلات مددجویان زندان سپیدار اهواز در دیدار با رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان
  • بررسی مشکلات ۱۵ مددجو زندان سپیدار اهواز
  • تاکید سازمان همکاری اسلامی بر لزوم تحریم همه‌جانبه اسرائیل
  • بازدید رئیس حوزه قضایی شهرستان رابر از زندان بافت
  • تشییع و خاکسپاری شهید گمنام در سازمان زندان‌‎ها
  • تشییع شهید گمنام دفاع مقدس در سازمان زندان‌‎ها
  • عفو موردی ۱۴۹ زندانی در کامیاران
  • ۵ سال زندان در انتظار این مشمولان سربازی