Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-08@20:27:08 GMT

خرید ۳۰ دستگاه اتوبوس از محل اوراق مشارکت ۹۹

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۳۳۹۳۵

خرید ۳۰ دستگاه اتوبوس از محل اوراق مشارکت ۹۹

معاون مالی و اقتصادی شهردار اصفهان گفت: ۲۰ تا ۳۰ درصد ۲۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت سال ۹۸ برای تامین زیرساخت‌ها و مابقی برای خرید اتوبوس‌های جدید هزینه خواهد شد.

مرتضی طهرانی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا، در ارتباط با ۲۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت و نحوه هزینه کرد آن در اتوبوسرانی اصفهان، اظهار کرد: ۲۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت سال ۹۸ در موعد مقرر فروش رفت و مبلغ آن به برای شهرداری واصل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به اینکه طرح توجیهی اوراق مشارکت برای اتوبوس‌های جدید و بی. آر. تی بود، درآمد حاصل از آن نیز در این راستا هزینه خواهد شد.

معاون مالی و اقتصادی شهردار اصفهان ادامه داد: بین ۲۰ تا ۳۰ درصد اوراق مشارکت برای زیرساخت‌ها و مابقی برای خرید اتوبوس‌های جدید هزینه خواهد شد که هر دو مورد در حال انجام است.

وی با بیان اینکه تعداد ۱۰۰ دستگاه اتوبوس خریداری شده که تاکنون ۷۰ دستگاه واصل شده و مبلغ آنها از محل اوراق تسویه شده است، تصریح کرد: هزینه ۳۰ دستگاه اتوبوس جدید را نیز از محل اوراق مشارکت سال ۹۹ پرداخت خواهیم کرد.

طهرانی با تاکید بر اینکه با توجه به اینکه تولید اتوبوس در کشور تقریباً متوقف شده، خریداری اتوبوس‌های جدید با دشواری‌های زیادی همراه بود، اظهار کرد: در شرایط سخت اقتصادی فعلی استفاده از اوراق مشارکت بسیار اثرگذار و به نفع شهرداری و خریداران اوراق خواهد بود.

معاون مالی و اقتصادی شهردار اصفهان با بیان اینکه صندوق‌های تأمین سرمایه باید بخشی از سرمایه خود را بر اساس تکلیفی که بانک مرکزی مشخص کرده، صرف خرید اوراق مشارکت کنند، گفت: کارمزد شهرداری از اوراق حدود ۲۳.۵ درصد است که نسبت به سایر تأمین سرمایه‌ها مقرون به صرفه است.

وی تاکید کرد: سیاست مدیریت شهری این است که همچنان با استفاده از اوراق مشارکت بخشی از هزینه‌ها جبران شود.

طهرانی یکی از ردیف‌های تأمین مالی و بودجه شهرداری را استفاده از اوراق مشارکت دانست و گفت: دریافت اوراق مشارکت به حمایت دولت نیاز دارد، اما دولت به دلیل مشکلات مالی با تأخیر اجازه انتشار اوراق را صادر می‌کند.

کد خبر 433405

منبع: ایمنا

کلیدواژه: اوراق مشارکت معاون مالی و اقتصادی شهرداری کلانشهر شهرداری اصفهان ناوگان اتوبوسرانی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق اتوبوس های جدید اوراق مشارکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۳۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا نباید از فروشنده‌های سیار غذا خرید؟

هر چه تعداد صفرها مقابل قیمت غذاهای توی منو رستوران‌ها بیشتر می‌شود، بر تعداد آدم‌هایی که ترجیح می‌دهند به جای رستوران رفتن و خالی شدن جیب‌شان، از فروشنده‌های خیابانی غذا بخرند هم بیشتر می‌شود.

به گزارش مشرق، فروشنده‌هایی که کنار خیابان می‌ایستند و غذاهای بسته بندی شده و چیده شده داخل صندوق عقب ماشین را به نمایش می‌گذارند برای فروش. از قیمه و قورمه و کشک بادمجان بگیر تا کباب کوبیده و زرشک پلو با مرغ، در بساط این رستوران‌های خیابانی پیدا می‌شود، آن هم با قیمتی اقتصادی و منصفانه.

غذاها با عنوان «خانگی» یا «محلی» فروخته می‌شوند و عده زیادی هستند که مشتری این غذاها و فروشنده‌ها هستند، آن هم بدون اینکه بدانند این غذاها واقعا چطور و با چه نظارتی پخته و عرضه می‌شوند.

خیلی از این فروشنده‌ها به بهانه اینکه جنس ارزان‌تری به مردم بدهند، کیفیت را هم پایین می‌آورند، تقلب کرده یا به جای افزودنی‌های مجاز از رنگ و اسانس استفاده می‌کنند. آنها علاوه بر اینکه هزینه‌های اصلی مانند اجاره، مالیات، عوارض و سایر هزینه‌های جانبی را ندارند، بلکه سود خوبی هم از این راه کسب می‌کنند. در واقع این شغل برای بعضی آنقدر پردرآمد است که به گواه فیلمی که چندی قبل در شبکه‌های مجازی منتشر شده بود با خودرو سوناتا در یکی از خیابان‌های شمال تهران اقدام به فروش غذای خانگی می‌کردند!

البته که وزارت بهداشت و شهرداری حواس‌شان به این فروشنده‌ها هست و به همین دلیل است که این خودروها جای مشخصی توقف نمی‌کنند تا درگیر جواب پس دادن به مأموران شهرداری و ناظران وزارت بهداشت نشوند.

در نهایت اینکه وزارت بهداشت خیلی جدی تأکید کرده از واحدهایی که آرم و نشان وزارت بهداشت ندارند یا از کسانی که در صندوق عقب خودرو غذا می‌فروشند، به هیچ عنوان خرید نکنید تا سلامتی‌تان به خطر نیفتد. اگر هم قصد دارید بیرون از خانه غذا بخورید، بهتر است به رستوران‌های معتبر سر بزنید، چون از قدیم گفته‌اند هر چقدر پول بدهید، آش می‌خورید!

منبع:همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • خطا در خرید اینترنتی بلیط اتوبوس
  • بهره‌برداری از ۳۰ تاکسی ون در مناطق کم‌برخوردار اهواز
  • هزینه فوق برنامه مدارس غیردولتی در سال تحصیلی جدید ۴۰ درصد شهریه می‌شود
  • ترجیح اتوبوس‌های برقی برای چیست؟
  • کمک کمیته امداد خراسان شمالی به بیماران خاص
  • بیلبورد‌های شهرداری تهران در حمایت از خرید اتوبوس از چین
  • پس انداز به روش ژاپنی‌ها را یاد بگیرید
  • واردات اتوبوس‌های برقی هم مافیایی شد؟ / شهرداری تهران؛ متهم ردیف اول!
  • چرا نباید از فروشنده‌های سیار غذا خرید؟
  • برای خرید؛ قیمت هر شاخه میلگرد ساده را چگونه محاسبه کنیم؟