Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-08@23:32:07 GMT

اگر صادر کننده چک فوت کند وصول آن چگونه است؟

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۳۴۲۶۰

اگر صادر کننده چک فوت کند وصول آن چگونه است؟

در صورت فوت کسی که چک صادر کرده است وصول آن از طریق قانونی انجام می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ زمانی که یک فرد چکی را صادر می‌کند دارای اختیار است و با تصمیم خود  اقدام به صدور چک می کند.

بر همین اساس در صورتی که صادر کننده چک فوت کند بانک می‌تواند قبل از انحصار وراثت یا بررسی اموال متوفی مبلغ چک را به دارنده آن پرداخت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بر اساس قانون کسی که چکی را صادر می‌کند مبلغی را در نزد بانک دارد و بر همین اساس حتی اگر خود او فوت کند چک وصول می‌شود.

حتی اگر چک مدت دار باشد و تاریخ آن بعد از فوت صادر کننده باشد باز هم برای آن مزایای در نظر گرفته شده است و بر اساس ماده ۲۳۱ قانون امور حسبی بدهی‌های متوفی مدت‌دار فردی که فوت شده بعد از فوت او حل خواهند شد؛ و بر همین اساس از آنجایی که چک در زمان حیات فرد صادر شده با مرگش بدهی مدت دار و از بین می‌رود و بانک باید قبل از تاریخ سررسید و چک را به دارنده چک پرداخت کند.

انتهای پیام/ا

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۴۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی درآمد‌های مالیاتی در فروردین ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان مالیاتی، از مجموع درآمد‌های مالیاتی یک‏ماهه امسال، ۳۱ هزار و ۹۳۲ میلیارد تومان (معادل ۵۶ درصد) از محل مالیات‌های مستقیم شامل مالیات بر اشخاص حقوقی با ۱۸ هزار و ۷۷۳ میلیارد تومان، مالیات بر درآمد‌ها با ۱۱ هزار و ۸۷۴ میلیارد تومان و مالیات بر ثروت با یک هزار و ۲۸۴ میلیارد تومان است.

همچنین بیش از ۲۴ هزار و ۷۸۷ میلیارد تومان (معادل ۴۴ درصد) از محل مالیات بر کالا‌ها و خدمات وصول گردیده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۲ درصدی را نشان می‌دهد.

در یک ماهه سال ۱۴۰۳، سهم مالیات مشاغل ۶ درصد از کل وصولی در حدود یک هزار و ۷۸۴ میلیارد تومان و سهم مالیات کارکنان بخش خصوصی و عمومی ۱۰ درصد از کل وصولی، حدود ۹ هزار و ۶۹۴ میلیارد تومان است

بر اساس گزارش عملکرد سازمان مالیاتی در فروردین ماه امسال، ۹۴۸ میلیارد تومان مالیات از شرکت‏های صادرکننده مواد خام و نیمه‌خام وصول شده است.

همچنین بالغ بر ۱۲۵ میلیارد تومان از محل درآمد حاصل از رسیدگی قطعی پرونده‌های مودیان مالیات بر ارزش افزوده و ۱۸۶ میلیارد تومان از محل عوارض خروج مسافر از مرز‌های کشور در فروردین ماه امسال وصول شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رشد ۳۰ درصدی درآمد‌های مالیاتی در فروردین ۱۴۰۳
  • جزئیات توافق برای تاسیس شعب دانشگاه‌های ایرانی در عراق
  • تسهیلات ۳۵ میلیارد ریالی بانک رفاه به دارندگان کارتخوان
  • توقیف ۱۳ میلیون دلار دارایی دو بانک غربی در روسیه
  • دولت در فروردین ۵۶ هزار میلیارد تومان مالیات گرفت
  • مهلت برگشت زدن چک
  • هواشناسی خراسان رضوی هشدار سطح زرد صادر کرد
  • ارز دیجیتال می‌تواند به عنوان مهریه تعیین شود؟
  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است
  • معافیت سازمان بیمه سلامت بر اساس قانون از اتصال به حساب خزانه