Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد حسینی صبح امروز (چهارشنبه) در جلسه شورای مهارت گیلان در سالن غدیر استانداری با اشاره به اینکه آموزش‌ها در فنی و حرفه‌ای به دو بخش شاغلان و کارجویان انجام می‌شود، اظهار کرد: این آموزش‌ها در گروه‌های مختلف آسیب دیدگان اجتماعی نیز برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه آموزش‌ها در مراکز فنی و حرفه‌ای بر اساس استانداردها بین المللی، ترویج فرهنگ کارآفرینی و توسعه کسب و کار انجام می‌شود، گفت: ۲۰ مرکز دولتی با ۱۵۰ کارگاه و ۸۰۰ آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در قالب هزار و ۱۵ کارگاه و اشتغال ۲ هزار نفر در حال حاضر در استان گیلان فعال هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی در ادامه با اشاره به ارائه آموزش‌ها در بخش دولتی، گفت: حدود ۲۶ هزار نفر در این بخش تحت آموزش قرار گرفته اند و به بیش از ۲۸ هزار نفر نیز در بخش خصوصی آموزش داده شده است.

وی ارائه آموزش مهارتی در بخش‌های مختلف اعم از گردشگری، کشاورزی، صنایع دریایی، شیلات و خدمات بازرگانی و پوشاک عنوان و تصریح کرد: در سال گذشته با همکاری دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی در چهار حوزه از جمله توسعه آموزش‌های مشارکتی با انعقاد ۸۰ تفاهم نامه و ۱۰۱ قرار داد آموزشی تلاش شد آموزش‌ها بر اساس سند آمایش توسعه سرزمینی ارتقا داده و در بخش گردشگری فعالیت بیشتری داشته باشیم.

حسینی به همکاری با صنوف مختلف برای سنجش حرفه‌ای نیروی کار و راه‌اندازی خانه‌های صنایع دستی و طرح افزایش درآمدی روستاییان نیز اشاره و بیان کرد: در راستای توسعه آموزش‌های مهارتی نیز توسعه آموزش‌های مشارکتی با تاکید بر آموزش‌های منجر به اشتغال را در دستور کار قرار دادیم.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان گیلان از تنظیم سند مهارت استان گیلان خبر داد و گفت: رونمایی از سامانه شاغلان که تعاملی بین فنی و حرفه‌ای و سازمان نظام مهندسی ساختمان انجام می‌شود و نتیجه افزایش کیفیت ساخت و ساز در گیلان خواهد بود.

وی ادامه داد: در حوزه گردشگری نیز دوره‌های زیادی برای مدیران بوم گردی فعال و آن‌هایی که اخذ تسهیلات داشته اند برگزار می‌کنیم.

حسینی با اشاره به حضور رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در استان گیلان، گفت: امروز و فردا نخستین مرکز آموزش‌های کارآفرینی و مهارت‌های کسب و کار در رشت، نخستین مرکز آموزشگاه آزاد الکترونیکی گیلان، نخستین آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای سوارکاری شمال غرب کشور مجوز، نخستین مرکز آموزش مهارتی صنایع دریایی و افتتاح طرح آموزشی کارگاه صنایع غذایی، کافه، رستوران مهارت افتتاح خواهد شد.

کد خبر 4974422

منبع: مهر

کلیدواژه: سید محمد حسینی مهارت آموزی ویروس کرونا بوشهر شیراز شیوع کرونا گرگان قزوین شهرکرد حجاب و عفاف ستاد مقابله با کرونا ایلام خطبه های نماز جمعه بیرجند سیستان و بلوچستان استانداری سمنان فنی و حرفه ای استان گیلان آموزش ها هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۴۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی، توسط ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی توسط صندوق پژوهش و فناوری گیلان در شمال کشور ایجاد و راه اندازی می‌شود.

با هدف توسعه وگسترش فعالیت‌های تحقیقاتی، تقویت نوآوری‌های شناختی و رونق کسب و کار‌های فناورانه حوزه اکوسیستم شناختی، «مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی» با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی، توسط صندوق پژوهش و فناوری گیلان در شمال کشور ایجاد و راه اندازی می‌شود.

دانیال سمیعی، مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری گیلان  توضیح داد: این صندوق با تمرکز بر روی پروژه‌های نوآورانه و تحول‌آفرین تلاش می‌کند با بهره‌مندی از حمایت‌های دولت و جذب پتانسیل‌های بخش خصوصی نقش محوری خود را در ارائه خدمات به فناوران و توسعه فناوری‌های آینده تحکیم بخشد.

وی با بیان اینکه این صندوق دانش‌بنیان از چهار سال پیش همکاری خود با ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی را آغاز و به عنوان صندوق تخصصی این حوزه در کشور معرفی شد، افزود: صندوق پژوهش و فناوری گیلان در نظر دارد تا در سال جاری با اجرای برنامه‌هایی برای گسترش فعالیت‌های این حوزه از طریق جذب و تخصیص منابع و افزایش همکاری‌های ملی و بین‌المللی به افزایش توانمندی فناوران کشور در این زمینه و همچنین تقویت جایگاه ایران در این زمینه اقدام نماید.

سمیعی با بیان اینکه صندوق پژوهش و فناوری گیلان یک نهاد مالی غیردولتی نیمه دوم سال ۱۳۹۸ با همکاری  چهارمرکز علمی ودانشگاهی و همچنین ۶ سرمایه‌گذار بخش خصوصی فعالیت خودرا آغاز کره است، تصریح کرد: فعالیت اصلی این صندوق بر ارائه خدمات مالی از قبیل «ارائه انواع تسهیلات»، «سرمایه‌گذاری خطرپذیر»، «صدور انواع ضمانت‌نامه»، «ارائه گرنت»، «ارائه خدمات توانمندسازی»، "پذیرش مطالبات قراردادی" و "لیزینگ محصولات فناورانه" به شرکت‌ها و کسب‌وکار‌ها در زمینه فناوری و نوآوری متمرکز است.

 وی اشاره کرد: صندوق گیلان با طراحی و برگزاری اولین برنامه ملی سرمایه‌گذاری درکسب و کار‌های حوزه فناوری‌های شناختی با عنوان «BRAINVEST» در کشور در تلاش است تا نه تنها در راستای تقویت پایه‌های فناوری در سطح ملی، بلکه به توسعه فناوری بومی در سطح روند‌های جهانی گام بر‌دارد.  

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری گیلان، با اشاره به اینکه درسال‌های اخیر، سرمایه‌گذاری خطرپذیر درحوزه فناوری‌های شناختی برای کمک به توسعه محصولات و ارایه راهکار‌هایی برای ارتقای توانایی‌های شناختی در برخی از کشور‌ها به طور قابل توجهی افزایش یافته است، یادآور شد: صندوق گیلان در اجرای برنامه‌های مختلف در حوزه‌های شناختی  تاکنون ۹۰  میلیارد ریال در این حوزه سرمایه‌گذاری خطرپذیر کرده و بیش از ۸۰ میلیارد ریال خدمات مالی در قالب تسهیلات و بیش از ۱۸ میلیارد ریال به فناوران و کسب‌وکار‌های حوزه فناوری‌های شناختی حمایت‌های مالی در قالب گرنت پرداخت کرده است.

وی ادامه داد: مجموعه این خدمات منجر به نقش تاثیرگذار آن در ترویج فناوری‌های پیشرفته در زیست‌بوم فناوری‌های شناختی کشور شده است.

سمیعی در پایان افزود: سرمایه‌گذاری‌های دولتی و خصوصی در علوم شناختی نقش مهمی در تقویت قدرت اقتصادی و فناوری کشور‌ها دارد و می‌تواند به عنوان یک موتور رشد برای نوآوری و توسعه پایدار عمل کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • بودجه مناسب برای بروزرسانی تجهیزات فنی‌و‌حرفه‌ای مهاباد در نظر گرفته می‌شود
  • بازدید سرزده فرماندار مهاباد از کارگاههای فنی و حرفه‌ای
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان
  • اولین مرکز مهارت‌آموزی سربازان وظیفه خوزستان راه‌اندازی شد
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای
  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟