Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@23:50:40 GMT

۶۷ نماینده پارلمان کانادا خواستار تحریم چین شدند

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۳۵۶۰۲

۶۷ نماینده پارلمان کانادا خواستار تحریم چین شدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، بیش از ۶۰ قانونگذار کانادایی در نامه‌ای خواستار توسل دولت اتاوا به قانون «ماگنیتسکی» برای اعمال تحریم علیه مقامات چینی شدند که به زعم آنها ناقض حقوق بشر در مناطقی چون هنگ کنگ و تبت هستند.

قانون ماگنیتسکی در دسامبر ۲۰۱۲ و در دولت باراک اوباما در کنگره آمریکا به تصویب رسید تا مقامات روسیه را به ادعای نقش داشتن در قتل «سرگئی ماگنیتسکی» در زندانی در مسکو (۲۰۰۹) تحریم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعدها این قانون به دیگر کشورهای به زعم آمریکا متخلف تعمیم داده شد.

اکنون نیز ۶۷ نماینده پارلمان کانادا در نامه به «جاستین ترودو» نخست وزیر، «کریستیا فریلند» معاون نخست وزیر و «فرانسوا فیلیپ شمپاین» وزیر خارجه این کشور، خواستار توسل به این قانون شده‌اند که اصالتی آمریکایی دارد.

روابط اتاوا-پکن بعد از آنکه کانادا در ۲۰۱۸، «منگ وانژو» از مدیران اجرایی هوآوی را به اتهام نقض تحریم‌های ضد ایرانی بازداشت کرد و درصدد استرداد او به آمریکا برآمد؛ تیره شد.

درخواست نمایندگان کانادیی در حالی بیان می‌شود که واشنگتن شرایط ویژه اقتصادی هنگ کنگ را لغو و علیه برخی مقامات چینی تحریم اعمال کرده است.

کد خبر 4974492 مریم خرمایی

منبع: مهر

کلیدواژه: ایالات متحده آمریکا چین هنگ کنگ تحریم ایالات متحده آمریکا عراق رژیم صهیونیستی ویروس کرونا عربستان سعودی فلسطین سوریه لبنان دونالد ترامپ ایران روسیه افغانستان ترکیه امارات متحده عربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۵۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد نماینده بلژیکی از رویکرد اتحادیه اروپا در قبل نسل کشی غزه

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛  مارک بوتنگا، نماینده بلژیک در پارلمان اروپا می‌گوید همه روز در غزه محل انباشت اجساد و گور‌های دسته جمعی می‌یابیم. همه اینها نماد نسل کشی هستند. صد‌ها جسد که برخی از آنها یونیفرم پزشکی بر تن دارند. برخی از آنها با دست‌های بسته اعدام شده اند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 
ما تصاویر کودکان را می‌بینیم که تکه تکه شده اند. اتحادیه اروپا در برابر اینها چه می‌کند؟ ما در اینجا همکارانی داریم که شهامت حمایت از اسرائیل را دارند.
اگر بخواهم صادق باشد باید بگویم شرم، به خانه هایتان بروید و دیگر خارج نشوید.
اما اتحادیه اروپا به طور ویژه چه کاری می‌کند؟ وعده میلیون‌ها کمک بیشتر به اسرائیل می‌دهد و حتی تحریم تسلیحاتی اعمال نمی‌کند.
بله می‌تواند این کار را بکند، زیرا در سال‌های اخیر ما تحریم‌های تسلیحاتی علیه بلاروس، جمهوری آفریقای مرکزی، چین، ایران، لیبی، میانمار، کره شمالی، روسیه، سومالی، سودان، سودان جنوبی، سوریه، ونزوئلا، ترکیه، یمن و زیمبابوه اعمال کردیم. اما علیه اسرائیل نه، آنها در امان هستند.
چرا آنها در امان هستند؟
زیرا طرح استعماری آنها از سوی امپریالیسم اروپایی حمایت می‌شود.
در عمل هم این مسئله را با سلاح و میلیون‌ها کمک نشان می‌دهند.
به همین دلیل است که کشتار فلسطینی‌ها بدون همدستی مداوم اروپایی‌ها امکان پذیر نخواهد بود.

دیگر خبرها

  • گزارشگر ویژه سازمان ملل خواستار تحریم اسرائیل شد
  • آمریکا تحریم های جدید علیه ایران و روسیه اعمال کرد
  • تحریم مشترک انگلیس، آمریکا و کانادا علیه ایران
  • گزارشگر سازمان ملل خواستار اعمال تحریم‌هایی علیه رژیم صهیونیستی شد
  • تحریم‌های مشترک انگلیس، آمریکا و کانادا علیه ایران
  • تحریم‌ مشترک انگلیس، آمریکا و کانادا علیه ایران
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران، تلاشی سیاسی و بی‌اثر برای کسب رضایت صهیونیست‌ها
  • فرانسه خواستار تحریم روسیه به اتهام انتشار اخبار جعلی شد
  • انتقاد نماینده بلژیکی از رویکرد اتحادیه اروپا در قبل نسل کشی غزه