Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-04@03:20:28 GMT

«الحسین سفینه النجاه» شعار اربعین 1399 شد

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۳۶۴۹۹

«الحسین سفینه النجاه» شعار اربعین 1399 شد

ستاد فرهنگی اربعین با صدور اطلاعیه‌‌ای عبارت «الحسین سفینه النجاه» را به عنوان شعار اربعین 1399 اعلام کرد.

به‌گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از  پایگاه اطلاع‌رسانی الاربعین، ستاد فرهنگی اربعین با صدور اطلاعیه‌ای، شعار امسال اربعین را با پیشنهاد جمعی از فعالان و دست اندرکاران  مردم کشور دوست و برادر عراق «الحسین سفینه النجاه» اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن اطلاعیه ستاد فرهنگی اربعین بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

اربعین ۱۴۴۲-۱۳۹۹ با حوادث وگرفتاریهایی که برای جامعه جهانی رخ داده  صبغه و صورت دیگری خواهد داشت و اولین اربعینی است که از آغاز این حماسه بزرگ در دوره  اخیر بدون حضور سرداران سرافراز مقاومت اسلامی شهیدان سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس برگزار می شود بی تردید همه دلدادگان حسین بن علی علیهما السلام  گشایش و گسترش این حرکت بی بدیل فرهنگی را مرهون جهاد شهدای  مقاومت اسلامی دانسته و بر عهده و پیمان با آن شهیدان در ادامه مسیر و راه سالار شهیدان پایدار خواهند بود.

بر اساس سنت‌های هر ساله حرکت بزرگ اربعین حسینی با تعیین و اعلام شعار خاص همراه می‌شود. تا  جهت گیری و روح این حرکت بزرگ فرهنگی برای عموم کنشگران و فعالان عرصه اربعین ترسیم گردد. همواره تلاش شده است تا این شعار با اقتضائات و شرایط پیرامونی در منطقه و جهان تناسب داشته باشد و به نوعی ضمن انعکاس و برجسته سازی نکات حائز اهمیت مقطع جاری، به تجویز راهبردی جهت همگرایی و اتحاد همه عاشقان سیدالشهداء علیه السلام منتهی شود. 

در شرایط کنونی که سرتاسر جهان  درگیر ویروس مجهول و پیچیده‌ای است که  هر روز هزاران نفر را مبتلا و تعدادی را به کام مرگ می‌کشاند از طرفی ابتلای مهم دیگر در منطقه، شرارت‌ها، ظلم‌ها و تجاوزات دولت استکباری به جهان اسلام و تعدی و غضب و تجاوز آشکار رژیم غاصب و جعلی صهیونیستی به سرزمین‌های اسلامی و مسلمین است. همچنین شاهد سخت‌ترین فشارهای تروریسم دولتی آمریکا به عراق و ایران هستیم.

آن چه که از توصیه معصومین علیهم السلام در هنگام مواجهه با بلایا و طوفان مصائب و سختی‌ها بر می‌آید،  نجات و استخلاص به وسیله  توسل و التجاه به آستان حضرت سید الشهدا  علیه السلام است.
 و راه نجات از همه انواع گرفتاری‌ها و مشکلات سیره و طریق حسین بن علی علیه السلام یعنی راه مقاومت، پایداری و ایستادگی است.

لذا  شعار امسال با پیشنهاد جمعی از فعالان و دست اندرکاران مردم کشور دوست و برادر عراق، چنانچه در عراق نیز اعلام شد، «الحسین سفینه النجاه » می‌باشد.

لازم به ذکر است که انتخاب شعار به معنی برگزاری مراسم اربعین همانند سال‌های قبل نیست و درباره اینکه مراسم راهپیمایی و پیاده‌روی منتهی به شهر کربلا چگونه و با چه کم و کیفی برگزار خواهد شد، هنوز هیچ موضعی از سوی دولت محترم عراق اعلام نشده است و عشاق ایرانی منتظر تصمیم دولت عراق و توافقات فیما بین آنها با دولت ایران خواهند بود. اما مراسم و زیارت  اربعین به هیچ وجه و در هیچ برهه ای از زمان تعطیل نبوده و نخواهد بود.

هرچند ممکن است راهپیمایی در مسیرهای منتهی به کربلا میسر نباشد، لکن این شور و عشق و کشش مغناطیس حسینی در اشکال و شیوهای مختلف تجلی و بروز خواهد یافت. از این رو ما نیازمند شعار برای نشان دادن همگرایی و وحدت رویه و رویکردها در تولید محصولات فرهنگی و هنری و ... و  برپایی مراسم در قالب های نو با استفاده از فناوریهای جدید هستیم.

ان شاءالله  خداوند سبحان با ادعیه زاکیه حضرت بقیه الله و ادعیه  خالصانه مومنان  با التجا ء و توسل فردی و جمعی به ساحت قدسی حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السلام گشایشی برای نجات از این گرفتاری ها فراهم خواهد کرد.

ستاد فرهنگی اربعین (کمیته‌های فرهنگی اربعین در ایران و عراق) 

  25 تیرماه 1399 ــ 23 ذی‌القعده 1441 ــ 15جولای 2020

 انتهای پیام/4104/

منبع: آنا

کلیدواژه: اربعین پیاده روی اربعین ویروس کرونا اربعین 99 ستاد فرهنگی اربعین علیه السلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۶۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام صادق(ع) چگونه جان امام بعد از خود را محافظت کردند؟

به گزارش خبرنگار جماران، بیست و پنجم شوال سال 148 قمری مصادف است با سالروز شهادت امام صادق علیه السلام، رئیس مکتب شیعه. دوران 34 ساله امامت آن حضرت مصادف بود با پایان عصر امویان و آغاز عباسیان. هر چند که این تغییر سلسله به لحاظ فعالیت های علمی شرایط خوبی را برای امام صادق علیه السلام فراهم آورده بود تا جایی که ایشان شاگردان بسیاری را تربیت کردند اما به لحاظ سیاسی در شرایطی می زیستند که حتی نمی توانستند وصی و امام بعد از خود را معرفی کنند از این رو با سیاست مدبرانه خود به گونه ای وصیت کردند تا جان وصی حقیقی خود (امام کاظم علیه السلام) را از خطر گزند منصور دوانیقی حفظ کنند، در این رابطه نظر شما را به حدیث زیر جلب می کنیم:

 

ابو ایوب نحوی می گوید: منصور در نیمه های شب مرا طلبید، به نزدش رفتم، دیدم روی کرسی (صندلی) نشسته و شمعی در برابرش است و نامه ای در دست دارد وقتی که بر او سلام کردم، نامه را به طرف من انداخت و گریه می کرد به من گفت: این نامه محمد بن سلیمان (والی مدینه) است که در آن خبر داده جعفر بن محمد علیهما السلام وفات کرده آنگاه سه بار گفت: انا لله و انا الیه راجعون. در کجا مانند جعفر (امام جعفر صادق علیه السلام) یافت می شود؟ سپس به من گفت: بنویس:

من آغاز نامه را نوشتم، گفت: (برای محمد بن سلیمان) بنویس، اگر او (امام صادق) به شخص معینی وصیت کرده است، او را احضار کن و گردنش را بزن.

(نامه را نوشتم و به سوی مدینه فرستاده شد.)

پاسخ نامه آمد و در آن نوشته شده بود: جعفر بن محمد علیهما السلام به پنج نفر وصیت کرده است که عبارتند از:

منصور دوانیقی 2. محمد بن سلیمان (والی مدینه) 3. عبدالله (یکی از پسرانش) 4. حمیده (مادر امام کاظم) 5. موسی علیه السلام (1)

در حقیقت وصی امام صادق علیه السلام همان موسی بن جعفر علیهما السلام بود ولی آن حضرت با این سیاست خواست جان وصی خود را حفظ کند. با توجه به اینکه عدم صلاحیت آن چهار نفر دیگر از نظر شیعیان روشن بود.

مطابق بعضی از روایات، منصور دوانیقی پس از دریافت جواب نامه گفت: مالی الی قتل هولاء سبیل من راهی به کشتن همه این پنج نفر ندارم.(2)

 

1. اصول کافی؛ ج 1، ص 310

2. اعلام الوری، ص 290

برشی از کتاب نگاهی بر زندگی امام صادق علیه السلام، ص 140-141

 

 

دیگر خبرها

  • امام صادق(ع) چگونه جان امام بعد از خود را محافظت کردند؟
  • فراخوان نخستین سوگواره بین‌المللی سفینه النجاه
  • انتشار فراخوان نخستین سوگواره بین‌المللی سفینه النجاه
  • سعیدی، امام جمعه قم: در اسرائیل تظاهر کنندگان تصویر رهبر معظم انقلاب را حمل کردند و شعار دادند ما را از دست نتانیاهو نجات دهید
  • امام جمعه قم: در اسرائیل تظاهر کنندگان تصویر رهبر معظم انقلاب را حمل کردند و شعار دادند ما را از دست نتانیاهو نجات دهید
  • امام جمعه قم: در اسرائیل تظاهرکنندگان تصویر رهبر انقلاب را حمل کردند و شعار دادند ما را از دست نتانیاهو نجات دهید
  • امام جمعه قم: در اسرائیل تظاهر کنندگان شعار دادند ما را از دست نتانیاهو نجات دهید
  • مسجد و مدارس در روز شهادت امام صادق (ع) به هم می‌پیوندند
  • ارائه تسهیلات در مرزهای گمرکی/ روان سازی امور گمرکی زائران اربعین حسینی
  • برپایی ۱۷۰ موکب از استان اصفهان در عراق برای زائران اربعین