Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن جعفری  روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: کادر درمانی اعم از پزشک و پرستار و دیگر کارکنان مراکز درمانی مقابله با ویروس کرونا در مشهد و دیگر شهرستانهای خراسان رضوی از پنج ماه پیش تاکنون بطور شبانه‌روزی برای درمان شهروندان بیمار ایثارگرانه، شجاعانه و با تمام وجود خو از هیچ کوششی دریغ نکرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: کادر درمانی نخستین خط مقابله با بیماری حاصل از شیوع ویروس همه‌گیر کرونا است لذا حمایت همه‌جانبه از جمله فیزیکی و نوشتاری در فضای حقیقی و مجازی و تخصیص حقوق و مزایای مربوطه نقش مهمی در تاب‌آوری این عزیزان تلاشگر دارد.
معاون استاندار خراسان رضوی گفت: تاکنون بسیاری از پزشکان و پرستاران در حین خدمت به مبتلایان به ویروس کرونا و درمان آنها، خود گرفتار بیماری کووید ۱۹ شده‌اند و برخی از این عزیزان هم جان خود را فدا کرده‌اند بنابراین مردم و مسوولان می‌بایست از طریق همه مجاری ممکن و بکارگیری شیوه‌های مختلف کادر درمانی را به شایستگی تشویق نموده و بطور موثر مورد حمایت و تفقد قرار دهند.
وی افزود: عموم مردم نیز می‌بایست با "رعایت پروتکلهای بهداشتی، استفاده از ماسک و پرهیز از رفت و آمدهای غیرضروری" نقش مهم و اساسی خود را در کاهش شدت شیوع ویروس همه‌گیر کرونا ایفا کرده و از این طریق کمک بزرگی به کادر درمانی داشته باشند.

بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکنون دستکم ۲۰۰ پرستار و ۱۰۰ پزشک شاغل در بیمارستانهای زیر پوشش این دانشگاه در استان خراسان رضوی به ویروس کرونا آلوده و بیمار شده‌اند. 

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت نیز اخیرا اعلام کرد: جامعه پزشکی و پرستاری کشور تاکنون در اپیدمی کرونا افزون بر "۱۴۰ شهید خدمت" تقدیم کرده‌ و البته تعداد فوتیهای این گروه بر اثر کرونا بیش از این تعداد است.

سازمان نظام پزشکی کلانشهر سه و نیم میلیون نفری مشهد ۱۴ هزار عضو شامل "پزشک متخصص، پزشک عمومی، دندانپزشک، داروساز و کارشناس دارای پروانه مانند بینایی‌سنج، شنوایی‌سنج و فیزیوتراپ" دارد. هفت هزار و ۸۵۰ نفر آنان پزشک عمومی و متخصص هستند. دو هزار و ۸۵۰ نفر از این تعداد را نیز پزشکان متخصص و فوق‌تخصص تشکیل می‌دهند.

همچنین افزون بر ۱۳ هزار  پرستار در حوزه دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعالیت دارند.

۸۰ درصد جمعیت خراسان رضوی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند. بقیه جمعیت این استان در قالب ۱۷ شهرستان از خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه، تربت‌جام و نیشابور بهره می‌برند. 

بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون ۲۶۲ هزار و ۱۷۳ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند. بیماری کووید ۱۹ تاکنون جان ۱۳ هزار و ۲۱۱ نفر را نیز در کشورمان گرفته است. همچنین تاکنون ۲۲۵ هزار و ۲۷۰ نفر از مبتلایان به ویروس کرونا در ایران بهبود یافته‌اند.  

"پاندمی کرونا" تاکنون در سطح جهان ۱۳ میلیون و ۴۵۹ هزار و ۲۳۵ نفر را بیمار کرده و جان ۵۸۱ هزار و ۲۲۱ نفر را در ۲۳۰ کشور گرفته است. هفت میلیون و ۸۴۹ هزار و ۳۲۶ نفر از افراد مبتلا به ویروس کرونا در سطح جهان  تاکنون درمان شده‌اند.

برچسب‌ها ویروس کرونا مشهد استانداری خراسان رضوی پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا مشهد استانداری خراسان رضوی ویروس کرونا مشهد استانداری خراسان رضوی ویروس کرونا کادر درمانی خراسان رضوی کادر درمان علوم پزشکی شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۶۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان

ایسنا/هرمزگان مدیرکل کمیته امداد استان هرمزگان از پرداخت بیش از ۱۸ میلیارد و ۸۲۱ میلیون تومان کمک هزینه درمانی به مددجویان در سال گذشته خبر داد.

حمید باسره امروز هشتم اردیبهشت در جمع خبرنگاران با اشاره به عملکرد حوزه حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد اظهار کرد: در سال گذشته کمک‌هایی در قالب کمک هزینه درمانی و فرانشیز اسناد پزشکی و تأمین تجهیزات بهداشت فردی به بیماران خاص و صعب‌العلاج تحت حمایت کمیته امداد استان هرمزگان پرداخت شده است.

وی افزود: از این میزان مبلغ ۱۰ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان برای پرداخت ۱۲ هزار و ۷۰۰ مورد کمک هزینه درمانی بیماران عادی و بیش از سه میلیارد و۴۰۰ میلیون تومان به منظور پرداخت کمک هزینه فرانشیز اسناد درمانی و تهیه و تأمین تجهیزات بهداشت فردی برای ۴۲۳۳ مورد از بیماران خاص و صعب‌العلاج هزینه شده است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان هرمزگان با تاکید بر اهمیت و ضرورت ارتقاء سلامت و افزایش آگاهی مردم از مسائل بهداشتی و به تبع آن ایجاد و حفظ آرامش در بین خانواده‌ها، یادآور شد: یکی دیگر از اقدامات این نهاد طرح‌های غربالگری، خدمات بهداشت دهان و دندان، توزیع بسته‌های بهداشتی، مخازن ذخیره آب بین خانواده‌های تحت حمایت این نهاد است.

باسره خاطرنشان کرد: در سال گذشته مبلغ چهار میلیارد و ۷۲۱ میلیون تومان نیز به منظور تهیه اقلام مذکور هزینه و بین خانواده‌های نیازمند از قبل شناسایی شده توسط مددکاران کمیته امداد در سراسر استان توزیع شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • رفع مشکلات زیرساخت‌های مشهد نیازمند نگاه ملی و حمایت دولت است
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ 
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • اجماع شورای وحدت برای حمایت از یک نامزد دور دوم انتخابات مجلس در مشهد
  • تعهدات وزارت نفت در بخش درمان بوشهر نیازمند بازنگری جدی است
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت