Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@23:12:32 GMT

«فاویپیراویر» ایرانی برای درمان آنفلوآنزا تأیید شد

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۳۶۸۰۹

«فاویپیراویر» ایرانی برای درمان آنفلوآنزا تأیید شد

دکتر رضا ملک زاده در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: داروی فاویپیراویر (Favipiravir)  توسط یک شرکت داروسازی ایرانی ساخته شده و مورد تایید سازمان غذا و دارو قرار گرفته است و اکنون مجوز هم دریافت کرده که وارد بازار شود و مورد استفاده قرار بگیرد.

ملک زاده افزود: این دارو در مطالعاتی که در دنیا و ایران روی تعداد زیادی از بیماران انجام شد مشخص شده است که هیچ اثر مثبتی روی کووید ۱۹ نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دارو در ابتدا در ژاپن به منظور درمان آنفلولانزا ساخته شد و در ایران هم برای بیماری آنفلولانزا تایید شده و در داخل کشور تولید می شود.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درباره داروی رمدیسیور نیز خاطرنشان کرد: داروی رمدیسیور در حال حاضر در حال طی کار آزمایی بالینی است. کارآزمایی های مختلف نشان داده است که مصرف این دارو طول مدت بستری را در بیمارستان کم می کند ولی هنوز قطعی نشده است که واقعا مرگ و میر را کاهش می دهد یا خیر.

وی افزود: نکته مهم این است داروی رمدیسیور برای افراد مبتلا به کووید ۱۹ که در بیمارستان نیستند اصلا ضروری نیست همچنین در افرادی که به زیر دستگاه ونتیلاتور می روند اثری ندارد. بنابراین تنها در گروه خاصی از افرادی که هنوز زیر دستگاه نرفتند ممکن است اثرات مثبتی داشته باشد.

ملک زاده گفت: این دارو اکنون در دست بررسی است که ببینیم آیا وارد لیست دارویی کشور می شود یا نه.

وی تأکید کرد: امکان تولید این دارو در ایران وجود دارد و ما منتظر این هستیم که اطمینان پیدا کنیم این دارو برای کووید ۱۹ موثر است یا نه. مطالعه بزرگی در ایران انجام شده است و در دو هفته آینده نتایج آن مشخص می شود.

کد خبر 4974539

منبع: مهر

کلیدواژه: رضا ملک زاده ویروس کرونا فاویپیراویر معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت تولید دارو ویروس آنفلوانزا ویروس کرونا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تحقیقات علمی شرکت دانش بنیان فناوری نانو اینترنت نوآوری فناوری فضایی گوگل امنیت اطلاعات واکسن صفحه نمایشگر فیس بوک موبایل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۶۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروی مهم بیماران قلبی بالاخره توزیع شد

به گزارش خبرآنلاین ،روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: طی دو ماه و نیم گذشته توزیع وارفارین چند برابر شده است و بیماران قلبی اطمینان داشته باشند که این دارو به مقدار بیش از نیاز وارد کشور شده و هیچ نگرانی برای تأمین داروی خود نداشته باشند.

بنابراین گزارش،در روزهای اخیر نیز محموله‌های بزرگ از وارفارین به مراکز توزیع دارو و داروخانه‌ها توزیع شده است؛ بنابراین موجودی مناسبی از این دارو وجود دارد و با پلن معاونت‌های غذا داروی سراسر کشور در داروخانه‌های منتخب دپوی مناسبی از این دارو موجود است.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو با تأکید بر اینکه وارفارین در داروخانه‌های مشخصی عرضه می‌شود، اضافه کرد: مردم می‌توانند از طریق سامانه ۱۹۰، اپلیکیشن تیتک و یا درگاه mobile.ttac.ir با وارد کردن نام دارو، وارفارین را از نزدیک‌ترین داروخانه تهیه کنند.

۴۷۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902747

دیگر خبرها

  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • مردم نگران تامین داروی "وارفارین" نباشند
  • مردم نگران تامین داروی وارفارین نباشند
  • داروی مهم بیماران قلبی بالاخره توزیع شد
  • غلبه بر عفونت سینوس : ترفندهای ساده و موثر بدون نیاز به دارو (اینفوگرافی)
  • توزیع محموله‌های بزرگ وارفارین در بازار
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست