Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایندگان مخالف کلیات طرح دوفوریتی اصلاح ماده ۵۴ مکرر قانون مالیات های مستقیم معتقدند افزایش نرخ مالیات از خانه های خالی بدون پیش بینی سازوکارهای مناسب، موجب آشفتگی بیشتر بازار در این حوزه می شود. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، نمایندگان مجلس در نشست علنی امروز (چهارشنبه 25 تیرماه) قوه مقننه، در جریان بررسی کلیات طرح دوفوریتی اصلاح ماده 54 مکرر قانون مالیات های مستقیم درباره افزایش نرخ اخذ مالیات از خانه های خالی به بررسی ایرادات و محاسن این طرح پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرح استیضاح رئیس جمهور از دستورکار نمایندگان خارج شد

براساس این گزارش الیاس نادران نماینده تهران در مجلس در مخالفت با کلیات طرح دوفوریتی اصلاح ماده 54 مکرر قانون مالیات های مستقیم در ارتباط با اخذ مالیات از خانه های خالی گفت: براساس طرح مذکور سازوکار اخذ مالیات از خانه های خالی تغییر کرده و مضاعف می شود، این در حالی است که اگر در اخذ مالیات از خانه های خالی، دقت نظر نداشته باشیم، نقدینگی و سرمایه مردم به سمت سایر بازارها سوق داده می شود.

وی با بیان اینکه تصویب کلیات طرح دوفوریتی اصلاح ماده 54 مکرر قانون مالیات های مستقیم در ارتباط با اخذ مالیات از خانه های خالی آثار تورمی دارد، افزود: در صورتی که نرخ اخذ مالیات از خانه های خالی افزایش یابد، صاحبان این خانه ها تلاش می کنند منابع مورد نیاز خود را از سایر خانه ها و با افزایش اجاره بها تامین کنند که این امر موجب نابسامانی بیشتر بازار می شود.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس اظهار کرد: طرح دوفوریتی اصلاح ماده 54 مکرر قانون مالیات های مستقیم در ارتباط با اخذ مالیات از خانه های خالی اجرایی و عملیاتی نیست و فقط تعادل در بازار را از بین می برد.

همچنین مهرداد گودرزوند چگینی نماینده رودبار در مجلس نیز که یکی از دیگر مخالفان کلیات طرح دوفوریتی اصلاح ماده 54 مکرر قانون مالیات های مستقیم در ارتباط با اخذ مالیات از خانه های خالی بود، تصریح کرد: اگرچه ساماندهی بازار مسکن یکی از موضوعات اساسی و اولویت مجلس است، اما این امر باید با دقت نظر و بکارگیری سازوکارهای مناسب انجام شود، چرا که به جای بهبود شرایط موجب آشفتگی بیشتر می شود.

وی با بیان اینکه طرح دوفوریتی اصلاح ماده 54 مکرر قانون مالیات های مستقیم در ارتباط با اخذ مالیات از خانه های خالی موجب نابسامانی بیشتر بازار می شود، افزود: این طرح باید در کمیسیون های عمران، برنامه، بودجه و محاسبات و اجتماعی مجلس مورد بررسی قرار می گرفت.

نماینده رودبار در مجلس  اظهار داشت: طرح مذکور قابلیت اجرا نداشته و به چکش کاری بیشتر نیاز دارد، زیرا ممکن است موجب کاهش انگیزه تولیدکنندگان برای تولید مسکن شود.

در ادامه سیدکاظم دلخوش نیز در مخالفت با کلیات طرح فوق، بیان کرد: در واقع تصویب طرح دوفوریتی اصلاح ماده 54 مکرر قانون مالیات های مستقیم در ارتباط با اخذ مالیات از خانه های خالی تنها منجر به افزایش درآمدهای مالیاتی دولت شده و کمکی به تامین مسکن برای مردم نمی کند.

نماینده مردم صومعه سرا در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه درصد خانه های خالی در هر استان مشخص نیست، افزود: افزایش نرخ مالیات اخذ شده بر خانه های خالی منجر به گرانی مسکن و اجاره بها شده و انگیزه تولیدکنندگان برای تولید را کاهش می دهد./

انتهای پیام/

R1385/P/S1,15/CT11 واژه های کاربردی مرتبط مجلس شورای اسلامی ایران بیشتر بخوانید... قالیباف:هرهفته از نمایندگان تست کرونا گرفته می شود

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی ایران مجلس بیشتر بازار افزایش نرخ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۶۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با اجرای قانون «ساماندهی بازار زمین» التهابات در بخش مسکن کاهش می‌یابد

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: انتظار می‌رود با توجه به ظرفیت‌های ایجاد شده از طریق قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره برای وزارت راه و شهرسازی به عنوان سیاست‌گذار و متولی بخش مسکن و سایر ارکان دولت و دستگاه‌های اجرایی، با اجرای این طرح زمینه‌های بروز التهابات در بخش مسکن کاهش یابد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی خضریان با اشاره به تأیید نهایی طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها از سوی شورای نگهبان که از سال گذشته در رفت‌وآمد بین مجلس و شورای نگهبان بود اظهار کرد: اجرای صحیح این قانون می‌تواند به ایجاد ثبات در بخش مسکن و رفع بخشی از مشکلات در این بخش کمک شایانی کند.

خضریان با بیان اینکه بیش از دو سال است که به عنوان طراح این طرح با همکاری کمیسیون عمران مجلس، وزارت راه و شهرسازی، مرکز پژوهش‌های مجلس و دیگر کارشناسان حوزه مسکن برای به سرانجام رساندن این قانون تلاش شده است، افزود: این قانون ابزارها و اختیارات مناسبی را جهت تنظیم‌گری بخش مسکن در اختیار دولت قرار داده و به تبع آن بخش عمده‌ای از مشکلات حوزه مسکن، زمین و اجاره را برطرف می‌نماید.

طراح طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها در ادامه بخشی از کارکردهای این طرح را تشریح نمود و افزود: ایجاد سازوکارهای لازم برای تکمیل سامانه ملی املاک و اسکان کشور جهت شناسایی خانه‌های خالی و ایجاد زمینه‌های لازم برای برنامه‌ریزی در این بخش با استفاده از اطلاعات این سامانه یکی از کارکردهای این قانون است. همچنین در این قانون سازوکار لازم جهت کمک به شناسایی خانه‌های خالی توسط شهرداری‌ها و هزینه کرد بخشی از منابع اخذ شده از محل مالیات بر خانه‌های خالی برای احیای بافت‌های فرسوده شهری و ساخت مسکن ارزان قیمت برای خانواده‌های کم‌درآمد، پیش بینی شده است.

به گفته این نماینده مجلس، پیش بینی ضمانت‌ها و مشوق‌های لازم جهت ثبت تمامی قراردادها اعم از اجاره و خرید و فروش در سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات و اخذ کد رهگیری برای رصد بهتر بازار مسکن و اجاره از دیگر مواردی است که در این قانون به آن توجه جدی شده است. همچنین در این قانون ضمن پیش بینی حمایت‌های لازم از موجران در صورت افزایش طول دوره قرارداد اجاره یا اجاره واحدهای مسکونی به مستأجران کم درآمد دارای بیش از سه فرزند، پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن و افزایش آن در سال‌های آتی با لحاظ تورم عمومی نیز برای حمایت از مستأجران لحاظ شده است.

خضریان ساماندهی مشاورین املاک و سکوهای ثبت آگهی را از دیگر ویژگی‌های این قانون دانست و اظهار کرد: با اجرای قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها، امید می‌رود زمینه بروز مشکلات ایجاد شده در بازار مسکن و اجاره از ناحیه برخی از مشاورین املاک و سکوهای ثبت آگهی املاک مرتفع گردد.

نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی افزود: تسهیل در فرآیند خرید و فروش و کاهش هزینه‌های مبادله در بازار مسکن، ساماندهی اراضی بایر در محدوده شهرها از طریق اخذ مالیات از این اراضی، منع فروش واحدهای حمایتی نهضت ملی مسکن و مسکن مهر تا قبل از تکمیل و ساماندهی معاملات این واحدها در سامانه وزارت راه و شهرسازی از دیگر ویژگی‌های این طرح است.

این نماینده در پایان اظهار کرد: انتظار می‌رود با توجه به ظرفیت‌های ایجاد شده از طریق قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره برای وزارت راه و شهرسازی به عنوان سیاست‌گذار و متولی بخش مسکن و سایر ارکان دولت و دستگاه‌های اجرایی، با اجرای این طرح زمینه‌های بروز التهابات در بخش مسکن کاهش یابد و بخش مسکن از ثبات بهتری برخوردار گردد.

کد خبر 751488

دیگر خبرها

  • شهرهای جدید دیگر بهشت محتکران نخواهد بود
  • اجاره خانه در شمال تهران چقدر آب می خورد ؟ اجاره نشینی خوش نشینی یعنی همین !
  • بخش تولید شرایط ایده‌آلی ندارد/ گلایه فعالان اقتصادی از مالیات
  • با اجرای قانون «ساماندهی بازار زمین» التهابات در بخش مسکن کاهش می‌یابد
  • خون رنگین زرگر‌ها در نظام مالیاتی ایران/ یک کارمند بیشتر از طلا فروش مالیات می‌دهد!
  • مالیات آری؛ اما نه ۳۰ و ۵۰ و ۷۰ درصد!
  • پیش‌شرط‌های مشارکت مردم در اقتصاد چیست؟
  • اتصال شبکه بانکی به سامانه املاک و اسکان عملیاتی خواهد شد
  • پیش‌بینی جدید مشاوران املاک از قیمت مسکن در ماه‌های آینده/ الان خانه بخریم یا نخریم؟
  • تشکیل سازمان «سپند» به تایید شورای نگهبان رسید/ تائید طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها