Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله خود نوشت: لابد نمایندگان مجلس یازدهم از سخنان رهبری در ارتباط تصویری روز یکشنبه ۲۲ تیرماه جاری به این نتیجه رسیده‌اند که نباید به کشتی گرفتن با دولت ادامه دهند.

لازم نبود نمایندگان، بعد از تذکر رهبری به این نتیجه برسند. کسانی که خود را در قد و قواره نمایندگی مردم فهیم ایران در مجلس شورای اسلامی می‌بینند قاعدتاً باید به این اندازه از درک سیاسی رسیده باشند که به شرایط حساس کشور و جهان توجه داشته و از اتخاذ مواضع خلاف موازین قانونی و شرعی در برابر دولتمردانی که با انواع تهاجم و تحریم و فشار‌های بین‌المللی مواجه هستند، پرهیز نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینکه رهبر انقلاب خطاب به نمایندگان گفتند: از حاشیه‌سازی پرهیز کنید، اشاره روشنی است به آن دسته از نمایندگان مجلس که طی یکماه گذشته با برخورد‌های غیراصولی، رئیس‌جمهور و اعضای دولت را مورد اهانت و انواع تهمت‌ها قرار دادند، خواستار استیضاح رئیس‌جمهور شدند، او را فاقد کفایت سیاسی دانستند، با بنی‌صدر مقایسه‌اش کردند، وزیر خارجه را دروغگو و ذلیل نامیدند و در حضور او و در حین صحبت او شعار «مرگ بر دروغگو» علیه وی دادند و آشکارا گفتند باید این وزیر و این رئیس‌جمهور را برکنار کنیم. از عجایب روزگار اینکه این حضرات، چنین موضعگیری‌ها و اقداماتی را «حرکت انقلابی» نامیدند و تحت عنوان خدمت به مردم مرتکب این امور شدند.

اینکه رهبری در سخنان خود به نمایندگان فهماندند دولت باید تا روز آخر وظایف خود را انجام دهد، پاسخ همان افرادی بود که اصرار داشتند رئیس‌جمهور را استیضاح نمایند و با انگ عدم کفایت سیاسی درصدد برکناری او برآیند و بگویند ما توانستیم بنی‌صدر دیگری کشف کنیم! این نوع برخورد و همینطور اهانت به وزیر خارجه در صحن علنی مجلس بود که موجب شد رهبری به نمایندگان مجلس تذکر بدهند «روابط مجلس با دولتمردان باید مطابق قانون و شرع باشد».

قانون به نمایندگان مجلس اجازه سوال و اعتراض نسبت به عملکرد مسئولین اجرائی را داده، ولی همین قانون، همگان را از دادن نسبت‌های خلاف به این و آن و اهانت به هرکس از جمله دولتمردان منع کرده است.

روزی که عده‌ای از نمایندگان مجلس، وزیر امور خارجه را «ذلیل» و «دروغگو» نامیدند و صحن مجلس را به صحنه کارزار علیه کسی تبدیل کردند که نماینده چهره خارجی نظام جمهوری اسلامی است، فقط دشمنان این نظام خوشحال شدند و کف زدند. این اقدام، قطعاً خلاف قانون بود کمااینکه خلاف شرع هم بود. در شرع مقدس اسلام، نسبت دروغ دادن به کسی که دروغ گفتن او به اثبات نرسیده و صداقت او را بزرگان کشور و نظام شهادت داده‌اند، قطعاً خلاف و حرام است.

علاوه بر این، هتک حرمت یک مسلمان در یک جمع و در برابر دوربین‌ها آنهم درحالی که میلیون‌ها انسان در سراسر جهان امکان مشاهده و شنیدن آن را دارند، از مصادیق بارز خلاف شرع است. با معیار قرار دادن این حکم روشن و قطعی اسلام، قطعاً آن دسته از نمایندگان مجلس که مرتکب چنین خلاف قانون و خلاف شرعی شده‌اند، باید توبه کنند و درصدد جبران برآیند. مجلس یازدهم، فقط در اینصورت است که می‌تواند انقلابی و در خدمت مردم باشد.

اینکه رهبر انقلاب در سخنانشان مجلس یازدهم را از انقلابی‌ترین و قوی‌ترین مجالس بعد از انقلاب دانستند، به این معناست که نمایندگان این مجلس باید کاری کنند که این مجلس را شایسته عنوان انقلابی‌بودن نمایند و با تکیه بر منطق و عقل و شرع آن را به مجلسی قوی تبدیل کنند. داشتن مجلس انقلابی و قوی، آرزوی آحاد مردم است و این آرزو در صورتی محقق خواهد شد که نمایندگان مجلس یازدهم، از این پس در سخنان و مواضع و عملکردشان موازین قانونی و شرعی را رعایت نمایند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: مجلس یازدهم نمایندگان مجلس روزنامه جمهوری اسلامی نمایندگان مجلس مجلس یازدهم رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۷۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنایه روزنامه جمهوری اسلامی به مولوی عبدالحمید

روزنامه جمهوری اسلامی در ستون صرفا جهت اطلاع خود نوشته است؛

مولوی عبدالحمید امام جمعه اهل سنت زاهدان در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید دارالعلوم زاهدان مدعی مسیر اعتدالی در مدارس دینی اهل سنت در استان سیستان و بلوچستان شد و گفت این مدارس با گروه‌های افراطی همراه نیستند.

این ادعای عبدالحمید با آنچه در عملیات مشترک دیروز قرارگاه قدس با اداره کل اطلاعات استان سیستان و بلوچستان در مدرسه علوم دینی انوارالحرمین روستای پشامگ شهرستان راسک روشن شد عملاً تکذیب شد.

در این عملیات، عناصر پشتیبانی‌کننده دو عملیات تروریستی گروهک جیش‌العدل در ۲۴ آذر ۱۴۰۲ در ستاد انتظامی و ۱۶ فروردین ۱۴۰۳ در سپاه شهرستان راسک صورت گرفت و منجر به شهادت تعدادی از نیروهای انتظامی و سپاه شد که در مدرسه یادشده مخفی شده بودند با همکاری مردم منطقه شناسائی و دستگیر شدند.

دیگر خبرها

  • کنایه روزنامه جمهوری اسلامی به مولوی عبدالحمید
  • تاییدتشکیل سازمان «سپند»/ آغاز ثبت‌نام نمایندگان کاندیداها در سامانه داوطلب
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • طرح ساماندهی مسکن و اجاره‌بها تأیید شد
  • درگذشت خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی در یک حادثه رانندگی
  • مرگ خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی در یک حادثه رانندگی
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ 
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ
  • جوکار: طبق قانون شفافیت قوای سه گانه آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد
  • جوکار: طبق قانون " شفافیت قوای سه گانه " آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد + فیلم