Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده دائم سوریه در دفتر سازمان ملل مخالفت خود را با گزارش کمیته بین المللی تحقیقات شورای حقوق بشر این سازمان اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه(سانا)، حسام الدین آلا، نماینده دائم سوریه در دفتر سازمان ملل در ژنو درباره گزارش کمیته بین المللی تحقیقات وابسته به شورای حقوق بشر درباره اوضاع ادلب گفت: گزارش جدید در راستای همان گزارش‌های قبلی است که واقعیت سوریه، عوامل اصلی بحران و در رأس آن تروریسم، تجاوز آمریکا و ترکیه و تحریم‌های بی‌رحمانه غرب برای مجازات مردم را نادیده می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آلا تأکید کرد: عملیات نیروهای مسلح سوریه در ادلب و دیگر مناطق برای مبارزه با تروریسم و آزادی ساکنان از سلطه گروه‌های تروریستی از جمله هزاران تروریست خارجی است که رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه آن‌ها را وارد سوریه کرده است.

آلا بر هماهنگی عملیات مبارزه با تروریسم با تعهدات بین المللی سوریه و تعهدات این کشور برای حفظ وحدت شهروندانش در مقابله با تروریسم تأکید کرد.

وی به پافشاری کشورهای غربی در شورای امنیت برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به مناطق تحت اشغال گروه‌های تروریستی از طریق گذرگاه‌های مرزی اشاره کرد و گفت این پافشاری نشان دهنده میزان سیاسی‌بازی این کشورها است. دولت سوریه به برآوردن نیازهای انسانی شهروندانش در خاک سوریه و تسهیل کمک‌رسانی‌ها متعهد است.

سفیر سوریه گفت: بیشترین رنج و مشکلات مردم سوریه ناشی از تروریسم اقتصادی و محاصره‌ای است که مسئولان آمریکایی به آن افتخار می‌کنند. آمریکا در فقیر کردن مردم سوریه و عمیق‌تر کردن بحران چه از طریق قانون "سزار " و چه سرقت نفت و محصولات کشاورزی با همکاری ترکیه در آن نقش دارند.

آلا از عدم اشاره به این مسائل در گزارش کمیته تحقیقات که خود را در خدمت اهداف کشورهای معروف قرار داده است انتقاد کرد.

وی گفت: میزان گمراهی و فریب‌کاری در گزارش‌های این کمیته درست بودن موضع ما درباره به رسمیت نشناختن آن را ثابت می‌کند. این کمیته از معیارهای استقلال و بی‌طرفی به دور است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سوريه شورای حقوق بشر سازمان ملل بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۸۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق

تین نیوز

مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت ایران از تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق خبر داد و این نقشه را به عنوان یکی از بحث های تسهیل تجارت معرفی کرد.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از سازمان توسعه تجارت ایران، عبدالامیر ربیهاوی مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت ایران، گفت: عراق شریک دوم تجاری ایران و جزو کشورهای اولویت دار ما در تجارت است؛ در سال های اخیر ما در تجارت با این کشور بر صادرات کالا با ارزش افزوده بالاتر مانند صادرات خدمات فنی و مهندسی تمرکز کرده ا یم.

ربیهاوی افزود: ششمین کمیسیون مشترک ایران و عراق در حال برگزاری است. این کمیسیون مشترک با حضور احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی ایران و وزیر تجارت عراق ۱۶ اردیبهشت کار خود را آغاز کرد؛ در صورت جلسه این کمیسیون بندهای دستگاه های که در این کمیسیون نقش دارند آورده شده است.

وی نقش وزارت صمت در کمیسیون مشترک ایران و عراق را کاربردی دانست و افزود: مهم ترین کمیته این کمیسیون کمیته تجاری و اقتصادی است که مسئولیت آن با سازمان توسعه تجارت ایران، به خصوص دفتر غرب آسیا این سازمان است. در این کمیته از سازمان های تحت پوشش مانند سازمان زمین شناسی، شرکت شهرک های صنعتی و .... بندهای را به عنوان بندهای پیشنهادی قید شده است.

مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به مهم ترین بندهای کمیسیون مشترک ایران و عراق بیان کرد: برگزاری سومین کمیته بازرگانی ۱۴۰۳ و پیشنهاد برگزاری کمیته مشترک صنعتی در سال جاری از مهم ترین بندهای پیشنهادی کمیسیون مشترک است؛ گفتنی است این دو بند مورد توافق طرف عراقی نیز قرار گرفته است. درکنار این بندها، موضوعاتی مربوط به کمیته تجاری مانند بحث توافقات اتاق های بازرگانی، پیگیری اختلافات بین تجار، توسعه صادرات و تسهیل در امور تجاری اتاق های بازرگانی در دستور بررسی قرار گرفته است.

 وی ادامه داد: شرکت های خدمات فنی و مهندسی ایرانی که در عراق فعال اند با یکسری مشکلات مواجه هستند تلاش ما رفع و رجوع این مشکلات و تسهیل ورود شرکت های ایرانی در بازار عراق و اخذ ضمانت نامه های بانکی و افتتاح حساب و.... است.

ربیهاوی تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق را به عنوان دیگر توافق های کمیسیون مشترک دو کشور دانست و افزود: نقشه راه همکاری های اقتصادی و تجاری ج. ا ایران و جمهوری عراق به عنوان یکی از بحث های تسهیل تجارت هدف گذاری شده است. هدف بررسی روابط اقتصادی ما با عراق در این کمیسیون است.

به گفته ربیهاوی؛ مقرر شده است عباس علی آبادی وزیر صمت به همراه معاونان خود رضا محتشمی پور( معاون امور معادن)، محمد مهدی برادران (معاون صنایع عمومی)، محمد فولادگر( معاون هماهنگی و محیط کسب و کار ) و مهدی ضیغمی (رئیس سازمان توسعه تجارت ایران) جلسه ای را با وزیر تجارت عراق برگزار کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • دیدار رئیس حشد شعبی با بشار اسد
  • سوریه:آمریکا صلاحیت اظهار نظر درباره حقوق بشر را ندارد
  • خبر خوش شورای نگهبان برای بازنشستگان | افزایش چشمگیر حقوق بازنشستگان از این ماه
  • ۲۳ سند آماده مذاکره با عراق در کمیسیون مشترک دو کشور
  • تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق
  • انتخابات در حزب بعث؛ گام نخست سوریه برای ورود به دوره پساجنگ
  • نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود
  • دیدار دبیرکل سازمان جوانان حقوق بشر با سفیر ایران در سوریه
  • تاکید اسد بر موضع باثبات سوریه در قبال مقاومت و فلسطین
  • سنتکام به کشتن کشاورز سوری به جای سرکرده القاعده اعتراف کرد + عکس