Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام مهدوی عارف گفت: دستگاه‌های مسجدی باید سامانه هوشمندی برای ارزیابی نقاط قوت و ضعف مساجد طراحی کنند تا در مواقعی همچون دوره شیوع ویروس کرونا بتوان با کمترین هزینه، برنامه مشترکی در تمام مساجد اجرا کرد.

حجت‌ الاسلام والمسلمین «محمد مهدوی عارف» در گفت ‌و ‌گو با خبرنگار گروه مسجد و کانون‌های مساجد خبرگزاری شبستان، با بیان اینکه شیوع ویروس کرونا بسیاری از مشکلات مساجد را بیش از گذشته نمایان کرده است، اظهار کرد: دستگاه های مسجدی باید سامانه هوشمندی برای ارزیابی نقاط قوت و ضعف مساجد طراحی کنند تا در مواقعی همچون دوره شیوع ویروس کرونا بتوان با کمترین هزینه و اقدام، برنامه مشترکی در تمام مساجد اجرا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

امام جماعت مسجد جعفریه (واقع در تهران، تهران نو، کوچه داود قدیمی) افزود: به روزرسانی مساجد موجب می شود وقتی مشکلی همچون شیوع ویروس کرونا پیش می آید مساجد از برنامه های خلاقانه یکدیگر مطلع شوند و مساجد برخوردار از مساجد کمتر برخوردار حمایت کنند و به این صورت بتوان در کمترین زمان، نهضتی فراگیر در کشور فراهم کرد. تجربه تلخ شیوع ویروس کرونا نمونه خوبی برای هم افزایی میان مساجد و مسجدی ها فراهم آورده است.

 

وی اضافه کرد: حرکت مساجد در مسیر اطلاع رسانی برنامه های شان خوب بوده است ولی نبود سامانه منسجم در این زمینه مشکلات زیادی ایجاد کرده است که در دوره شیوع ویروس کرونا ضعف در این زمینه، موجب تعطیل شدن بسیاری از مساجد شد به طوری که این دسته از مساجد در زمینه برگزاری برنامه هایشان در فضای مجازی نیز خوب عمل نکردند.

 

مهدوی با بیان اینکه مساجد را همیشه مردم اداره کرده اند، گفت: خوب است در زمینه تجهیز مساجد به ابزارهای نوین ارتباطی نیز سامانه هوشمند مرکزی از سوی دستگاه های مرتبط طراحی شود تا تمام مساجد با یکدیگر مرتبط شوند و از برنامه ها و طرح های همدیگر اطلاع یابند.

 

وی در ادامه با انتقاد از کم توجهی برخی از دستگاه هایی که خود را متولی امور مساجد می دانند و عدم حمایت یا حمایت های اندک آنان از این خانه های خدا، اظهار کرد: این در حالی است که مساجد در دوره انقلاب و دفاع مقدس، مهم ترین نقش را ایفا کردند، بنابراین اکنون نیز باید حمایت های لازم از آنان صورت گیرد.

 

امام جماعت مسجد جعفریه در ادامه با بیان اینکه تعطیل شدن مساجد در دوره شیوع ویروس کرونا که امری اجتناب ناپذیر بود در صورت وجود تجهیزات ارتباطی و مرتبط با فضای مجازی، کمتر خود را نشان می داد، گفت: البته تعداد قابل توجهی از مساجد همچون مسجد جعفریه در این دوره تعطیل نبودند و در کنار اقامه نماز جماعت، از طریق فضای مجازی و پیام رسان ها در شبکه های اجتماعی به صورت مرتبط با مخاطبان خود در ارتباط بودند.

 

وی در ادامه با بیان اینکه نظارت ها در حوزه مساجد، کم است، تاکید کرد: همین وضعیت موجب شد ضعف برخی از مساجد اثر خود را در فرهنگ جامعه نشان دهد زیرا اگر مساجد، به خوبی عمل می کردند شاهد ظهور برخی مفاسد و تشکیل حلقه های زر، زور و تزویر در برخی از نقاط کشور نبودیم.

 

مهدوی عارف در پایان با بیان اینکه از ظرفیت مساجد در حوزه ترویج فرهنگ حجاب و عفاف به خوبی استفاده نشده است، خاطرنشان کرد: برنامه های دستگاه ها در این زمینه باید به مساجد آورده شود تا جمعیت عظیم مسجدی بتواند به سرعت این فرهنگ را در کشور فراگیر کند.

 

پایان پیام/397

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد جعفریه مسجد تراز اسلامی حجاب و عفاف دوره شیوع ویروس کرونا دستگاه ها برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۰۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تقویت شود

 محمد کرمی  در جلسه با مدیرکل و معاونان اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان که در محل استانداری برگزار شد، اظهار کرد: با هماهنگی های صورت گرفته در نوروز امسال، خوشبختانه این استان در سطح کشور خوش درخشید و عملکرد قابل قبولی از خود نشان داد که جای قدردانی دارد.

وی افزود: در ایام نوروز کمترین چالش و کمبود را شاهد بودیم و مسافران و گردشگران نوروزی سفر خوبی را تجربه کردند که این موضوع ثمره مهمان نوازی مردمان خوب و خونگرم این دیار و تعاملات و همکاری های صورت گرفته اعضای ستاد خدمات سفر سیستان و بلوچستان بود.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: این استان دارای ظرفیت‌های بسیار زیادی است و در زمینه گردشگری می‌تواند به رشد و توسعه آن کمک شایانی بکند و اگر گردشگری با چاشنی خلاقیت و نوآوری همراه شود تاثیر بیشتر و اثرگذاری دو چندانی خواهد داشت و باید در این بخش از همه ظرفیت ها بویژه ظرفیت نخبگانی، دانشجویی و دانش‌آموزان بهره کافی را برد.

ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان

وی تاکید کرد: گردشگری سیستان و بلوچستان با مشارکت مردم و همه گروه‌های مردمی در تحول و تغییر چهره استان بسیار موثر است و با ایجاد و فعال‌سازی تعاونی های تخصصی می‌توان مشارکت مردم را در این حوزه ها بیشتر کرد و از قدرت مردمی که قدرت بسیار ارزشمندی است به بهترین نحو استفاده کرد.

کرمی افزود: ارتباط با سایر کشورهای همسایه از جمله پاکستان، افغانستان و عمان باید جزو اولویت‌های اداره کل میراث فرهنگی در سیستان و بلوچستان باشد و با برگزاری نمایشگاه های مشترک صنایع‌دستی و گردشگری و تبادل فرهنگ‌ها برای تحکیم و تقویت این ارتباطات گام برداریم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • حفظ منابع آبی نیازمند ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی است
  • برنامه‌های شاد ویژه «دهه کرامت» در استان سمنان برگزار شود
  • فرهنگ خیر و احسان ایرانی در حوزه برون‌مرزی ترویج می‌شود
  • سردار رادان از نمایندگان مجلس برای حمایت از «طرح نور» تشکر کرد
  • قدردانی «سردار رادان» از نمایندگان مجلس برای حمایت از طرح نور
  • تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تقویت شود
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ضرورت مشارکت همه جانبه متولیان عفاف و حجاب در جامعه
  • بیانیه نمایندگان مجلس در حمایت از فراجا برای اجرای طرح عفاف و حجاب
  • دشمنان برای رواج بی حیایی و بی عفتی در جامعه تلاش می کنند