Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-05@03:20:02 GMT

31 پروژه پژوهش و فناوری در سامانه ساتع به اتمام رسید

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۴۰۲۶۲

31 پروژه پژوهش و فناوری در سامانه ساتع به اتمام رسید

مسئول امور پژوهش و فناوری تقاضا محور دبیرخانه شورای عالی عتف گفت: 31 پروژه پژوهش و فناوری در سال 1398 در سامانه اجرایی تقاضا و عرضه پژوهش و فناوری (ساتع) خاتمه یافت.

به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی دبیرخانه شورای عالی عتف پیام چینی فروشان مسئول امور پژوهش و فناوری تقاضا محور دبیرخانه در خصوص سامانه ساتع گفت: سامانه ساتع با هدف رفع نیازمندی‌­ها و مشکلات فناورانه دستگاه­‌های اجرایی کشور توسط توانمندی‌­های پژوهش و فناوری موجود در دانشگاه­‌ها، پژوهشگاه­‌ها، شرکت‌­های دانش‌بنیان و واحدهای فناور کشور در دبیرخانه شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری طراحی و راه‌­اندازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول امور پژوهش  فناوری تقاضا محور دبیرخانه شورای عالی عتف در ادامه افزود: این سامانه بستری جهت تبادل فناوری و تسهیل فرایند ارتباط میان عرضه­‌کنندگان فناوری و متقاضیان آنهاست که باعث تغییر رویکرد فعالیت­‌های علمی و پژوهشی کشور به مسئله محوری، ایجاد فضای مناسب برای شکل­‌گیری اقتصاد دانش بنیان، انتقال نتایج دستاوردهای پژوهشی از مراکز علمی و پژوهشی و شرکت­‌های دانش بنیان داخلی به صنایع کشور می‌­شود.

وی در ادامه اظهار داشت : علی‌رغم وجود موانع و چالش­‌های متعدد، در سال ۱۳۹۸، مبلغ ۱۴۰۰ میلیارد ریال از سوی شرکت­‌ها، بانک‌­ها و موسسات دولتی به حساب خزانه­‌داری کل کشور بابت اجرای قراردادهای ثبت شده در سامانه ساتع واریز گردید؛ که مبلغ ۳۸۰ میلیارد ریال، بر اساس میزان پیشرفت پروژه­‌ها، به آنها پرداخت شد.

چینی‌فروشان در خصوص اجرای دقیق  فرایند ورود و ثبت از طرف شرکت­‌ها، بانک‌­ها و موسسات دولتی به سامانه ساتع  تاکید کرد و اظهار داشت: با توجه به نوپا بودن این سامانه و ناآشنایی بسیاری از مراکز علمی و پژوهشی با فرایند اجرایی سامانه، بسیاری از گزارش‌­های پیشرفت با تأخیر از سوی مجریان پروژه­‌ها جهت بررسی در سامانه به ثبت رسید که باعث به تعویق افتادن پرداخت‌­ها گردید،  همچنین فرایند طولانی ثبت و انعقاد قراردادها توسط دستگاه‌­های اجرایی باعث شده بیشتر قراردادها در نیمه دوم سال منعقد شود.

مسئول امور پژوهش و فناوری تقاضا محور دبیرخانه شورای عالی مشخصات پروژه‌های تبت شده در این سامانه گفت: براساس اطلاعات موجود در سامانه ساتع، حدود ۱۰۰ پروژه به ثبت رسیده در سامانه دارای میزان پیشرفت بیشتر از ۵۰% بوده‌­اند که از میان آنها ۳۱ پروژه پژوهشی خاتمه یافته است. در مجموع ۵۱ گزارش، ۳ کتاب، ۳ مقاله، ۶ مورد توسعه فناوری و ۴ مورد تغییر در فناوری‌های موجود از اجرای این پروژه‌ها حاصل شده است. از دیگر دستاوردهای این پروژه‌­ها می‌­توان تولید ماشین‌آلات، تجهیزات و نرم‌افزار یارانه‌ای اشاره کرد.

وی میانگین کلی پیشرفت پروژه­‌های ثبت شده در سامانه ساتع برابر ۲۱% اعلام کرد.

چینی‌فروشان در پایان ضمن تشکر از  شرکت‌­ها، بانک­‌ها و موسسات دولتی بابت ثبت به موقع و دقیق اطلاعات افزود: با توجه به تجربیات کسب شده طی ۲ سال راهبری این سامانه توسط دبیرخانه شورای عالی عتف، همچنین همکاری سازمان برنامه و بودجه کشور و خزانه­‌داری کل کشور در طراحی سازوکارها جهت تسهیل و روانکاری فرایندهای اجرایی شاهد دستاوردهای بهتری در سال ۱۳۹۹ خواهیم بود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فناوری پژوهش دانش سامانه ساتع دبیرخانه شورای عالی عتف سامانه ساتع پژوهش و فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۰۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است

حجت الاسلام طهماسبی، دبیر علمی جشنواره علامه حلی در دهمین جشنواره علامه حلی که ویژه طلاب نو قلم برگزار می‌شود، گفت: در این دوره از جشنواره بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ اثر علمی شامل کتاب، مقاله و پایان نامه به گروه‌های علمی ارسال شد که پس از ارزیابی‌ها ۲۳۵ اثر به عنوان آثار برتر معرفی شدند.

وی اضافه کرد: ارتقا توان و رشد پژوهشی طلاب نو قلم و کمک به طلاب جوان برای تمرین پژوهشی و ایجاد رقابت سالم علمی از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره است.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور هم در اختتامیه این جشنواره گفت: حوزه انقلابی نباید به چند موضوع محدود باقی بماند بلکه باید پژوهش‌ها به سمت نگاه جامع، اصیل و روش‌مند، با رویکرد تمدنی جدید و سبک زندگی نو و پاسخگوی انفجار‌های معرفتی باشد.

وی اضافه کرد: وضع موجود کافی نیست و حوزه باید پاسخگوی مشکلات تمدنی باشد.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور با بیان اینکه طلبه جوان باید از امام و مبانی انقلاب الهام بگیرد و برای پایه پژوهش‌های خود از این مبانی استفاده کند، گفت: جلوه‌های انقلاب در عالم روشن است و همه این جلوه‌ها باید در پژوهش‌ها گنجانده شود.

وی افزود: نظام اسلامی نیاز به نرم افزار فکری دارد و باید بتوانیم پاسخ قوی و درخوری به مسائل کشور و شبهات و سوالات بدهیم.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور افزود: طلاب جوان باید با تکمیل روش و شیوه علمی خود، در پرتو عقل گرایی با محوریت کتاب و سنت پژوهش‌ها را اجرایی کرد.

وی تاکید کرد: تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است تا بتواند طلاب را آماده ایفای نقش‌های جدید برای تولید دانش و معرفت باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • دوستی: تعریف منابع چندگانه اعتباری ضامن پیشرفت پروژه‌های پیشران بوده است
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است
  • اتمام پروژه‌های نهضت ملی مسکن تنها با مشارکت‌های مردمی امکان‌پذیر است
  • چرا «مرکز پژوهش‌های مجلس» هم تحمل نمی‌شود؟
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • سرویس استعلام آنلاین ملک در شهرداری‌های کلانشهرها راه‌اندازی می‌شود
  • تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است
  • راهیابی 417 اثر به دومین جشنواره منطقه ای مطبوعات شرق کشور
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • زارع‌ پور: آماده‌ اجرایی کردن پروژه‌هایی در حوزه های ارتباطات و اطلاعات در این کشور آفریقایی هستیم