Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بازدید از بیمارستان امام رضا(ع) مشهد گفت: در حال حاضر وضعیت افزایش بیماران کووید ۱۹ در همه جای ایران نگران کننده است و باید کنترل شود.

به گزارش قدس آنلاین، دکتر مریم حضرتی  در بازدید از بیمارستان ۶۱۰ تختخوابی امام رضا (ع) مشهد ویژه بیماران کرونایی گفت: بیماری کرونا درمان و واکسن ندارد و تنها راه کنترل و پیشگیری از این بیماری رعایت پروتکل‌های بهداشتی، فاصله‌گذاری اجتماعی، ماسک‌زدن و شستن دست‌هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی ادامه داد: اگر فردی مبتلا و ناقل ویروس کرونا باشد در هر نفس کشیدن ۲۰ ویروس را منتقل می‌کند و اگر یک دقیقه حرف بزند ۲۰۰ ویروس و با یک عطسه و سرفه ۲۰۰ میلیون ویروس را در هوا انتشار می‌دهد.
معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی زدن ماسک را قطعی‌ترین راه مقابله با کرونا عنوان کرد و گفت: اگر هر دو طرف ماسک بزنند حتی اگر مبتلا به کرونا بوده و ناقل ویروس باشند احتمال انتقال ویروس فقط یک و نیم درصد است.
حضرتی افزود: ظرفیت کادر درمانی به ویژه پزشکان و پرستاران محدود است و اگر مردم رعایت نکنند وضعیت خوبی نخواهیم داشت و خاضعانه از مردم تقاضا می‌کنم برای بازگشت سلامتی به کشور اصول بهداشتی را رعایت کنند.
وی اضافه کرد: کادر درمانی با همه خستگی خود اکنون تمامی توانشان را گذاشته‌اند و اگر مردم پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکنند کنترل بیماری از حد توان کادر درمانی خارج است.
معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: امروز شستن دست‌ها، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و شرکت نکردن در تجمعات و مجالس عروسی و ختم، حق‌الناس است و مشکل ما با این بیماری این است که خیلی افراد بدون علامت، ناقل ویروس هستند و این کار ما را پیچیده‌تر می‌کند.
حضرتی در این بازدید از تمامی کادر درمان و بهداشتی پیشگیری و درمان بیماری کرونا در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد تشکر کرد و ادامه داد: دست همه پرستاران را می بوسم و اکنون  آن سخن علامه طباطبایی که گفته است یک شب کار پرستاران با ۷۰ سال عبادت برابری می‌کند معنا می‌یابد.
رییس بیمارستان ۶۱۰ تختخوابی امام رضا (ع) مشهد هم گفت: متاسفانه طی ۲۰ روز اخیر هر روز تعداد مبتلایان به کرونا در مشهد و خراسان رضوی در حال افزایش است و بیمارستان امام رضا(ع) به طور ویژه برای بیماران کرونایی اختصاص یافته است. دکتر علی خورسند افزود: میزان بستری‌ها روز به روز بیشتر می شود و به زودی ظرفیت بیمارستان ۶۱۰ تختخوابی امام رضا (ع) پُر خواهد شد لذا از مردم خواهش می کنیم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، شرکت نکردن در مراسم عروسی و ختم در مقابله با این بیماری به کمک کادر درمانی بیایند. مریم حضرتی معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سفر خود به مشهد از مرکز خدمات جامع سلامت در چهارراه ابوطالب این شهر و همچنین بیمارستان ۶۱۰ تختخوابی امام رضا (ع) بازدید کرد، برگزاری نشست با نمایندگان پرستاران و مدیران دانشگاه علوم پزشکی مشهد از دیگر برنامه‌های وی در سفر دو روزه خود به مشهد است.  منبع: ایرنا انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: پرستاران ویروس کرونا بیمارستان امام رضا ع بیمارستان ۶۱۰ تختخوابی امام رضا معاون پرستاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی کادر درمانی کادر درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۱۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری

به گزارش خبرنگار مهر، فروغ شباهنگ ظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: یکهزار و ۲۰۰ بیمار مبتلا به تالاسمی، هموفیلی، دیالیزی و پیوند کلیه و ام اس در استان با عنوان بیماران خاص تحت پوشش بیمه سلامت بودند و اکنون صندوق بیماران خاص، سخت درمان و بیماری نادر تشکیل شده است.

وی بیان داشت: ۲۶۵ بیمار مبتلا به تالاسمی در استان کهگیلویه و بویراحمد تحت پوشش بیمه سلامت هستند و این بیماران خدمات مرتبط با بیماری خاص خود را به صورت رایگان دریافت می‌کنند.

شباهنگ تصریح کرد: در سال ۱۴۰۱ با ایجاد صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر ۱۰۷ گروه بیماری تحت حمایت قرار گرفتند و افرادی که دارای یکی از این بیماری‌ها باشند در صورت نداشتن هر گونه پوشش بیمه‌ای می‌توانند به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار گیرند و از مزایای صندوق بهره‌مند شوند.

وی اظهار داشت: همچنین برای ۱۰ بیماری شامل تالاسمی، هموفیلی، همودیالیز، دیالیز، پیوند کلیه، ام اس، بیماری‌های متابولیک، پروانه‌ای، اوتیسم، انواع پیوندها، سرطان و بیماری روانی مزمن تعهدات دندان پزشکی تعریف شده و این افراد در قالب سقف ریالی تعیین شده و رعایت ضوابط مربوط، توسط وزارت بهداشت می‌توانند خدمات مورد نیاز را دریافت کنند.

شباهنگ تصریح کرد: بیماران حساب‌های پرداختی خود را به بیمه سلامت تحویل داده و هزینه‌ها را دریافت می‌کنند.

کد خبر 6099442

دیگر خبرها

  • ایجاد داروخانه دولتی ویژه بیماران خاص در کرمانشاه
  • نگران فراگیری تک فرزندی هستیم/ دیابت و فشار خون؛ تهدیدی برای گیلان
  • هشدار نسبت به نبود دارو‌های بیماران پیوند کبد/ «فیبرینوژن» و «بازیلیکسیمب» موجود نیست
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری
  • سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند