Web Analytics Made Easy - Statcounter

تشکیل مجمع خیرین مدرسه‌ساز در صومعه‌سرا و بلاتکلیفی بیش از ۷۰ مدرسه در سطح این شهرستان ازجمله موارد مطرح‌شده در جلسه شورای آموزش‌وپرورش صومعه‌سرا بود.

به گزارش خبرگزاری فارس از صومعه‌سرا، معاون مشارکت‌های مردمی اداره کل نوسازی گیلان امروز در جلسه شورای آموزش‌وپرورش صومعه‌سرا در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان اظهار کرد: جامعه  خیرین مدرسه‌ساز یکی از بزرگ‌ترین تشکل‌های مردم‌نهاد در کشور است که از سال ۱۳۷۷ باهدف جذب مشارکت خیرین و نیکوکاران  برای ساخت و تجهیز فضاهای آموزشی تأسیس‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان  اینکه باید خلأ مجمع خیرین مدرسه‌ساز در شهرستان صومعه‌سرا مرتفع شود، افزود: بهترین راه پیشرفت هر کشوری کمک به تعلیم و تربیت است و این آموزش است که می‌تواند افرادی مانند اعضای جامعه خیرین مدرسه‌ساز تربیت کند و تحویل جامعه دهد.

سید احمد قدسی با اشاره به اینکه  هدف مدرسه، تربیت و انسان‌سازی است و باید از طریق فرهنگ‌سازی در جذب مشارکت عمومی  برای ساخت‌وساز مدرسه بهره گرفت، تصریح کرد: سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی بر "تبیین ابعاد اقتصاد مقاومتی" و گفتمان سازی آن به‌ویژه در محیط‌های علمی، آموزشی، پویش‌ها و کمپین‌های مردمی از طریق رسانه‌ای و تبدیل آن به جذب سرمایه‌های مردمی در جهت ساخت مدرسه کمک کرد.

معاون مشارکت‌های مردمی اداره کل نوسازی گیلان با بیان اینکه تا چند هفته آینده باهمت مسؤولین شهرستان اتاق مجمع خیرین مدرسه‌ساز تشکیل می‌گردد، گفت: مشارکت خیرین در فعالیت‌های مشارکتی زیر نظام آموزشی کشور، می‌تواند این سرمایه‌ها را در جهات مطلوب‌تر برای فضای آموزشی شهرستان و تسهیل امکانات دانش آموزان موجب شود.

بلاتکلیفی بیش از ۷۰ مدرسه در سطح شهرستان صومعه‌سرا

فرماندار صومعه‌سرا نیز در این جلسه با اشاره به اهمیت موضوع آموزش‌وپرورش و مسائل مربوط به آن اظهار کرد: جلسات شورای آموزش‌وپرورش دارای ماهیتی متفاوت نسبت به سایر کارگروه‌ها است و  برای داشتن جامعه‌ای توسعه‌یافته، نیازمند تربیت انسان‌های توسعه‌یافته هستیم.

سید جلال سید محمدی با اشاره به نبود مجمع خیرین مدرسه‌ساز در شهرستان گفت: با توجه به وجود ظرفیت و پتانسیل‌های بسیار در سطح این شهرستان، باید در این زمینه نیز گام‌های مؤثری برداشته شود و این برنامه‌ریزی بر عهده مدیران دستگاه مربوطه شهرستان در تسریع روند این حرکت فرهنگی و توسعه‌ای می‌باشد. 

وی با اشاره به تأمین امنیت و سلامت این قشر تأثیرگذار در توسعه جوامع بیان کرد: باید تمهیدات و برنامه‌ریزی ویژه‌ای با توجه به شرایط ویروس کرونا برای کنترل شرایط حاکم در زمینه آمادگی بازگشایی سال جدید تحصیلی به نحو احسن اجرا گردد.

فرماندار صومعه‌سرا با بیان اینکه عزم همکاران و تلاش بیش‌ازپیش برای پیشبرد اهداف تعلیم و تربیت و توسعه فضای آموزشی درگرو برنامه‌ها و تصمیمات مهم شورای آموزش‌وپرورش است، تصریح کرد: در مورد مکان اداری آموزش‌وپرورش شهرستان، مکاتبات اداری با مسکن شهرسازی صورت گرفته که در ادامه اجرایی شدن این روند، خود دستگاه درخواست‌کننده پیگیر برنامه‌های پیش برنده برای اخذ زمین باشد. 

سید محمدی با اشاره به املاک بلااستفاده که در تصدی این حوزه قرار دارد، گفت: بیش از ۷۰ مدرسه در سطح شهرستان در بلاتکلیفی به سر می‌برد که باید طبق دستورالعمل ابلاغ‌شده، فروخته و درآمد حاصل از آن صرف فضای آموزشی و توسعه  امکانات تحصیلی آن منطقه گردد.

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

منبع: فارس

کلیدواژه: مدرسه آموزش اقتصاد مقاومتی گیلان مجمع خیرین مدرسه ساز شورای آموزش وپرورش بیش از ۷۰ مدرسه صومعه سرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۱۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از مدرسه ۶ کلاسه خیر ساز در خوی

مدرسه ۶ کلاسه خیرساز مرحوم «مهدی گلوانی» در خوی با حضور فرماندار ویژه خوی، امام جمعه و جمعی از روسای ادارات به بهره برداری رسید.

 فرماندار ویژه شهرستان خوی در آیین افتتاح مدرسه خیری ۶ کلاسه مرحوم مهدی گلوانی با استناد به آیات قرآن گفت: مدرسه سازی همانند جهاد در جبهه‌های نبرد بوده و صدقه جاری محسوب می‌شود.

کریم علی نژاد با اشاره به اینکه، مدرسه‌سازی توشه برداشتن برای آخرت و یک تجارت معنوی ماندگار است گفت: باید قدردان همراهی مجمع خیرین و خیرین مدرسه ساز باشیم که در کنار دولت برای رفع کمبود فضا‌های آموزشی حضوری پرشور دارند.

رئیس آموزش و پرورش خوی نیز در حاشیه این مراسم به خبرنگاران گفت: این مدرسه خیر ساز شش کلاسه با ۷۵۰ مترمربع زیربنا و ۸۰ میلیارد ریال اعتبار توسط «حاج حسین گلوانی» تأمین اعتبار شده است.

مرتضی محمد پور افزود: حسین گلوانی خیر خویی، در اقدامی نیک و الگو محور این مدرسه را با نظارت نوسازی مدارس استان به نام و یاد پسر مرحوم شان "مهدی گلوانی" احداث کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان غربی ارومیه

دیگر خبرها

  • تحقق ۵۰ درصدی تعهد خیرین مدرسه ساز
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند
  • برگزاری جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در بام ایران
  • تاکید استاندار قم بر‌ حمایت از خیرین مدرسه‌ساز
  • توجه به توریسم درمانی در ساخت بیمارستان کلاهدوز قوچان مؤثر است
  • برآورد یک میلیاردتومانی برای ساخت بیمارستان ٣٢٠ تختخوابی شهید کلاهدوز قوچان
  • ۴۰۰ خیر مدرسه ساز در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • ۸۸ مدرسه شهرستان بیرجند دو نوبته است/نیاز به ۱۰۹ کلاس درس
  • کانون حل بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات جامعه، آموزش و پرورش است
  • بهره برداری از مدرسه ۶ کلاسه خیر ساز در خوی