Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@04:47:42 GMT

مراکش؛ دریافت وام برای ورود به فضای دیجیتال

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۴۲۱۰۱

مراکش؛ دریافت وام برای ورود به فضای دیجیتال

مراکش به عنوان پنجمین اقتصاد بزرگ قاره آفریقا هنوز زیرساختهای اقتصادی و فنی لازم برای اقتصاد دیجیتالی را در اختیار ندارد و انتظار دارد با دریافت وام ۵۰۰ میلیون دلاری بتواند تعاملات بازرگانی و تجاری خود را به روز کند.

براساس اعلام بانک جهانی ، نیجریه بزرگترین اقتصاد قاره آفریقا محسوب می شود و پس از این کشور به ترتیب آفریقای جنوبی ، مصر و الجزایر  قویترین اقتصادهای قاره سیاه محسوب هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش بانک جهانی ، مراکش به عنوان یکی از قدرتهای اقتصادی قاره آفریقا ، هنوز فاقد معیارهای بین المللی برای اقتصاد دیجیتال است و تا زمانی که مناسبات تجاری و بازرگانی این کشور به زیر ساختهای لازم دیجیتال مجهز نشود نمی تواند رشد اقتصادی کافی داشته باشد.

براساس آمار منتشر شده از سوی بانک جهانی ، مراکش با حدود ۳۳۵ میلیارد دلار درآمد ناخالص داخلی و درآمد سرانه نه هزار و ۳۰۰ دلار پنجمین اقتصاد آفریقا محسوب می شود و چنانچه موفق به تقویت زیر ساختهای دیجیتال شود می تواند از رشد اقتصادی بالاتری برخوردار شود.

نفت ، گاز ،  فسفات ، کبالت و آهن از جمله مواد معدنی و محصولات صادراتی مراکش محسوب می شود.

رشد اقتصادی مراکش علاوه بر صادارت مواد معدنی، مرهون صنعت گردشگری و جذب سرمایه گذاری های خارجی است.

برچسب‌ها قاره آفریقا توسعه اقتصادی مراکش دیجیتال

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قاره آفریقا توسعه اقتصادی مراکش دیجیتال قاره آفریقا توسعه اقتصادی مراکش دیجیتال قاره آفریقا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۲۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: توسعه حوزه ICT در کردستان به نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی تحمیل شده و شتاب‌دهی اقتصاد استان کمک خواهد کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، میثم عابدی ظهر امروز در نشست هم‌اندیشی با فعالان حوزه ICT که در پارک علم و فناوری کردستان برگزار شد، اظهار داشت: استان کردستان به‌واسطه داشتن نیرو‌های جوان و متخصص در حوزه مهارت‌های مرتبط با ICT و اقتصاد دیجیتال، می‌تواند سهم قابل توجهی از اقتصاد دیجیتال کشور داشته باشد.

وی افزود: توسعه حوزه ICT در کردستان به نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی تحمیل شده و شتاب‌دهی اقتصاد استان کمک خواهد کرد.

 معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات حوزه ICT را مردمی خواند و تصریح کرد: برای ایجاد تغییرات در استان می‌بایست مشکلات موجود احصا و با برنامه‌ریزی‌های مناسب موانع و مشکلات برطرف شود.

وی تصریح کرد: طی جلسات با فعالان راهکارهایی برای توسعه و گسترش فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان استان در حوزه مهارت‌های مرتبط با ICT و اقتصاد دیجیتال مطرح و پیگیری خواهد شد. 

عابدی همسایگی کردستان با کشور عراق و اقلیم را مزیت مناسبی دانست و عنوان کرد: با توجه به عقب‌ماندگی و تقاضای بازار عراق در حوزه اقتصاد دیجیتال و ICT، فرصت مناسبی برای حضور و توسعه خدمات شرکت‌های دانش‌بنیان استان کردستان در این فضا وجود دارد.

وی به حوزه آموزش‌ دیجیتال اشاره و اضافه کرد: وزارت ارتباطات با همکاری آموزش و پرورش در حال اجرای برنامه ملی "ایران دیجیتال" است که سال گذشته به صورت آزمایشی در 10 استان اجرا شد و امسال در کل کشور انجام می‌شود.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اذعان کرد: کردستان نیز با توجه به ظرفیت دانش‌آموزشی مناسب استان، 10هزار نفر از دانش‌آموزان دوره متوسطه با همکاری بخش خصوصی و آموزش و پرورش اجرا خواهد شد.

وی؛ هدف از سفر به استان کردستان را احصا‌ء‌ مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالان حوزه صنعت، چاره‌اندیشی برای رفع آن‌ها و پیگیری مسائل وزارت‌خانه در استان کردستان عنوان کرد.

گفتنی است که در این جلسه واحد‌های دانش‌بنیان به طرح مسائل و موانع پیش‌روی شرکت‌ها پرداختند و خواستار حمایت‌های ویژه از سوی وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات و مدیران استانی شدند.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • قناد زاده: نگاه ایران به آفریقا نگاهی دو طرفه است
  • نجات ده‌ها پناهجو در سواحل مراکش
  • خط کشتیرانی منظم از ایران به غرب آفریقا راه‌اندازی می‌شود
  • رایزنی برای تبادلات مالی و بانکی میان ایران و آفریقا
  • ایجاد خط کشتیرانی منظم به غرب آفریقا/ افزایش رایزنان بازرگانی در آفریقا 
  • اعزام ۱۱ رایزن بازرگانی به آفریقا/ خط منظم هوایی باید ایجاد شود
  • رئیس جمهور: اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • اراده ایران و کشور های آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • رئیسی: اراده ایران و کشور های آفریقایی در جهت توسعه روابط است
  • توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان