Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول بخش موتورسواری بانوان هیات موتورسواری و اتومبیلرانی استان البرزضمن ابراز خرسندی از وضعیت این رشته در استان گفت: خوشبختانه امروز نگاه خانواده ها به موتورسواری بانوان مثبت تر از گذشته شده و بانوان البرزی در موتور سواری کشور پیشگاه هستند.

به گزارش خبرگزاری برنا استان البرز، ندا جعفرپور اظهار کرد: باتوجه به همایش های برگزار شده، خانواده ها نگاه مثبتی به نسبت گذشته در خصوص موتورسواری بانوان پیدا کرده اند و در حال حاضر تعداد قابل توجهی از بانوان البرزی به رشته موتور سواری روی آورده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی موتورسواری را رشته ای مفید برای تخلیه هیجان وانرژی بانوان دانست و گفت: تمام بانوانی که مشغول موتورسواری هستند همگی به این اتفاق نظر رسیده اند که این رشته مخصوص عده ای خاص یا مختص بانوانی با خصوصیات خاص نیست بلکه موتورسواری برای تمام بانوان است و آن ها می توانند در پیست های امن و مناسب علاوه بر ورزش هم تفریح کنند و هم انرژی  وهیجان خود را تخلیه کنند.

مسئول بخش موتورسواری بانوان هیات موتورسواری و اتومبیلرانی استان  البرز که به " خانم مرزشکن" نیز معروف است در خصوص اولین همایش بانوان موتورسوار کشور که به میزبانی البرز صورت گرفت گفت: این همایش سال 94 با عنوان " زن و انقلاب" همزمان با دهه مبارک فجر در پیست هیو شهرستان ساوجبلاغ با حضور تعداد قابل توجهی از بانوان موتورسوار کشور برگزار شد.

جعفرپور تصریح کرد: بعد از برگزاری همایش موتورسواری بانوان رفته رفته نگاه ها به این رشته تغییر کرد و برخلاف گذشته بانوان توانستند در پیست های مخصوص به فعالیت بپردازند.

وی ضمن قدردانی از تلاش های آقای درویشی ریاست هیئت موتورسواری و اتومبیلرانی البرز وهمکاران شان در این هیئت ورزشی تأکید کرد: این هیئت برای چندمین سال متوالی به عنوان هیئت برتر کشور شناخته شده و در سال های اخیر نگاهی ویژه به کمیته موتورسواری بانوان و ورزش بانوان داشته است.

مسئول بخش موتورسواری بانوان هیات موتورسواری و اتومبیلرانی استان  البرز با اشاره به پیست های فعال در سطح استان گفت: در حال حاضر بانوان در پیست های مجموعه ورزشی انقلاب و شهدای هیو ساوجبلاغ فعالیت می کنند و به قدری سطح استعداد و نیروی انسانی در استان البرز بالا است که در 4 سال اخیر 4 بانوی قهرمان کشور را به ورزش ملی معرفی کرده ایم.

جعفرپور توسعه زیرساخت را امری ضروری دانست و گفت: از دختر 7 ساله تا بانوان بالای 40 سال مخاطب موتور سواری شده اند و این اطمینان را داریم که با توسعه زیرساخت و افزایش تعداد پیست های مناسب در سطح استان می توانیم شاهد ظهور استعدادهای به مراتب بیشتری در کشور باشیم.

وی به هزینه های بالای این رشته اشاره کرد و گفت: برای برگزاری کلاس ها در سال جاری مبالغ زیادی صرف بهسازی پیست های موجود شد و در صورت ورود سرمایه گزاران بخش خصوصی می توان بخشی از این اعتبارات را تامین کرد و به آینده موتورسواری بانوان امید زیادی داشت.

مسئول بخش موتورسواری بانوان هیات موتورسواری و اتومبیلرانی استان  البرزضمن اشاره به میزبانی از مسابقات کشوری بانوان گفت: همواره از تمامی ظرفیت های موجود نهایت استفاده را برده ایم و سال 96 استان البرز در پیست انقلاب دو دوره پذیرای مسابقات موتور ریس بود که این رقابت در سطح بسیار خوبی برگزار شد.

جعفرپور در پایان از راه اندازی مدرسه موتورسواری بانوان خبرداد و گفت: این مدرسه برای نخستین بار راه اندازی شده و به صورت ریشه ای و اصولی استعدادیابی و آموزش به علاقه مندان انجام می شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بانوان البرز موتورسواری اتومبیلرانی استان البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۲۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از ۲۹ زوج دهه شصتی در قزوین

در مراسمی از ۲۹ نفر از زوجین شهرستان قزوین و ۴ نفر از بانوان دهه شصتی دارای فرزند تجلیل به عمل آمد.

علیخانی مدیر کل امور بانوان استانداری در این مراسم گفت: طبق پژوهش‌های انجام شده دهه شصتی‌ها جزو سرمایه‌های این کشور هستند و مسائل و مشکلات خودشان را هم دارند و امیدواریم با توجه به مهارت‌هایی که دارند زندگی آرام و پر مهری را تجربه کنند.

علیخانی افزود: مرکز خدمات ازدواج در حال راه اندازی است و خدماتی در حوزه مشاوره و تسهیلات و مسائل ازدواج به افراد تعلق می‌گیرد که به زودی انجام خواهد شد. افرادی که وارد مرحله زندگی مشترک شده اند می‌توانند از خدمات این مرکز استفاده کنند. چون افراد از دو خانواده متفاوت هستند نیاز به گذشت و مهارت زیادی هست تا زندگی‌ها دوام پیدا بکند و شرایط آرامش برای تربیت خودمان و فرزندانمان فراهم شود.

حجت الاسلام محمد حسینی کارشناس امور خانواده هم در این مراسم گفت: مادران امانت داران فرزندانشان هستند و به گفته شهید مطهری هیچ مقامی بالاتر از مادری برای یک زن نیست.

وی بهترین زمان برای فرزند آوری بعد از ازدواج را شناخت قابلیت‌های لازم برای والد شدن، پذیرش روانی برای بچه دار شدن هر دو زوج، پشتیبانی از همسر عنوان کرد.

خیری فر مشاور امور بانوان اداره کل ثبت اسناد استان گفت: با توجه به کاهش آمار ازدواج جوانان دهه شصت تصمیم شد برای ترغیب به ازدواج از زوجینی که در سال ۱۴۰۲ ازدواج کرده اند تجلیل به عمل آید و برای حمایت از فرزند آوری این افراد هدیه‌ای به مبلغ دو میلیون و پانصد هزارتومان به صورت بن خرید سیسمونی به افراد اهدا شد.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • تیم ملی هاکی روی یخ بانوان ایران، برترین تیم سال ۱۴۰۲ از نگاه کارشناسان و داوران
  • دختر شیروانی قهرمان شطرنج‌ لیگ برتر کشور شد
  • تجلیل از ۲۹ زوج دهه شصتی در قزوین
  • قهرمانی نخبگان گیلان در لیگ برتر شطرنج بانوان کشور
  • جلوگیری از تغییر کاربری و ویلاسازی غیرمجاز در ۵۰ هکتار از اراضی ملی
  • نیاز ۲۹۰ همتی برای حل مشکلات خانواده ایثارگران
  • دو ایرانی بالاترین مدرک جهانی اتومبیلرانی را به دست آوردند
  • آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز
  • اجرای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی ویژه خانواده و بانوان در البرز
  • ضرورت تغییر دیدگاه به بودجه بنیاد ملی نخبگان/ برنامه‌هایی برای نخبه‌های حوزوی داریم