Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس شورای عالی استان‌ها با تاکید برشروع اجرای تمرکز زدایی از دولت گفت: بایستی به سمت دولت‌های محلی حرکت کنیم و مشکلات مردم در دولت های محلی برطرف شود.

به گزارش ایسنا، علیرضا احمدی در خصوص تشکیل دولت محلی برای تسریع در حل مشکلات مردم اظهار داشت: ۱۲۵ هزار و ۹۹۲ نفر در شوراهای شهر و روستای سراسر کشور فعالیت می کنند که به عنوان معتمدین مردم در شهرها و روستاها محسوب می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: شورای عالی استان ها به عنوان مجلس دوم کشور محسوب می شود ونقش تقنینی و اجرایی به واسطه وجود شوراها و شهرداری ها و دهیاری ها در سراسر کشور دارد.

احمدی بیان کرد: اکثر خدمات در حوزه های مختلف اجتماعی، فرهنگی و خدماتی من جمله مجوز ساخت و ساز، توسعه فضای سبز، ارائه امکانات بهداشتی و درمانی و همین طور خدمات شهری توسط مدیریت شهری و روستایی انجام می شود.

رئیس شورای عالی استان ها افزود: شوراهای شهر و روستا سیاست گذاران نقطه به نقطه در کشور هستند که تمامی مشکلات را شناسایی و سیاست گذاری لازم را انجام می دهند و اگر شوراها، شهرداری ها و دهیاری ها نبودند چه نهادی توانایی رسیدگی و حل مشکلات مردم را در موضوعات خدماتی و زیست محیطی داشت؟

وی بیان کرد: وقت آن رسیده است که تمرکززدایی از دولت اتفاق بیفتد و به سمت دولت های محلی حرکت کنیم و مردم مشکلاتشان را در دولت های محلی برطرف کنند.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع سانی شورای عالی استان ها، احمدی گفت: یکی از ارکان تشکیل دولت های محلی، اجرای طرح مدیریت یکپارچه شهری و روستایی است که کلیات آن نیز در کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شورای عالی استانها دولت مشارکت مردمی شورای عالی استان ها دولت های محلی مشکلات مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۲۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!

روحانی رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند.

به گزارش سایت رسمی رئیس جمهور سابق ایران، حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با تأکید بر اینکه اگر مردم از حکومت فاصله گرفتند، اداره جامعه سخت خواهد بود، افزود: ما در دولت دوازدهم با مشکلات ویژه‌ای روبه‌رو بودیم. گویا داعش و ترامپ و کرونا کافی نبود که اقداماتی هم در داخل شد تا دولت را زمین بزنند. در طول ۴ سال دولت دوازدهم به مردم گفتند اگر ما بیاییم مسائل شما را در کوتاه‌مدت حل می‌کنیم. در اقتصاد و سیاست و سیاست خارجی به مردم قول دادند، گفتند برجام دولت قوی می‌خواهد. اما ضربه کاری میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ پس از انتخابات کم‌رمق مجلس در سال ۱۳۹۸ بود. وقتی مردم کنار زده می‌شوند و در امور کشور مشارکت ندارند، چطور می‌خواهند مشکلات را حل کنند؟

او رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند. وقتی ۷۳ درصد مردم در انتخابات حضور پیدا کردند معلوم است از دولت منتخب حمایت می‌کنند، وقتی مشارکت زیر ۵۰ درصد شد، مشخص است چه مشکلاتی پیدا می‌کنیم؟ روزی در منطقه افتخار می‌کردیم انتخاباتی با ۸۰ و ۸۴ درصد مشارکت برگزار می‌کنیم، حالا باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم.

دیگر خبرها

  • طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟
  • خبر جدید درباره رقم دستمزد ۱۴۰۳ / تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟
  • طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • ۲۶۶ شکایت علیه مصوبات شوراهای محلی در دیوان عالی به ثبت رسید
  • بهره‌برداری از معدن آلبلاغ برکات زیادی برای مردم دارد
  • حمایت از ایرانیان خارج از کشور از دغدغه‌های مهم دولت است
  • مصوبات شوراها باید پشتوانه قانونی و شرعی داشته باشند
  • روند اجرایی پروژه‌های عمرانی استان خوزستان باید تسریع شود
  • فرصت سوزی و خستگی برای امروز کشور ممنوع است